Autor |
Zpráva |
|
Kenny |
Zaslal: st říjen 15, 2003 17:25 |
|
|
|
Tak jak se vám líbí nové formy a pojetí kouzlení?Myslíte si, že nabízí Falešná Apokalypsa spoustu novým možností? |
_________________ Já nejsem odpadlík, jak vy tvrdíte a vašim soudům se jenom směju.Já jsem jenom rozšířil poznání dané našemu národu. |
|
Návrat nahoru |
|
Dragon |
Zaslal: čt říjen 16, 2003 6:15 |
|
|
|
Zatím mám přečtenou asi čtvrtinu a zatím to vypadá hodně dobře. Výsledek ale budu vědět až po tom, co to dočtu (včetně aplikací atd. - hodně mě zajímá, jak to zpracují). Vzdávám hold tvůrcům!! |
_________________ It's good to be bad |
|
Návrat nahoru |
|
Zwejk |
Zaslal: čt říjen 16, 2003 14:30 |
|
|
|
Tak já na ten modul čekám čtvrt roku od plánovaného vydání jak ženská na nový šminky a když už je to konečně tady, tak jsem nemocnej. No já se snad picnu.
No ale já se dočkám. A jak to teda vypadá? Vyplatilo se čekat? Stejně vím, že určitě jo. S pozdravem Zwejk |
_________________ Konečně tomu rozumím, máme stejné cíle, nezabíjej mě. Chápu.... Další prosby utnul svist meče.... |
|
Návrat nahoru |
|
Dragon |
Zaslal: pá říjen 17, 2003 5:44 |
|
|
|
Čekat se určitě vyplatilo (obzvlášť když sis to předplatil a došlo ti to i s jednou knížkou jako pozornost Altaru - milé překvapení). Když opomenu takové lahůdky jako životopis Pelse Tvarůpána, můžeš se těšit hlavně na nekonvenční přístup k magii, který posunuje propracovanost Asterionu zase o kus dále. |
_________________ It's good to be bad |
|
Návrat nahoru |
|
Sailon |
Zaslal: pá říjen 17, 2003 9:10 |
|
|
|
Tak ted to snad pujde! Mno i ja uz se nemohl dockat na novy modul prestoze bezna hraju valecniky azlodeje tak si rad prectu neco zajimaveho o magii! |
_________________ Honesta mors turpi vita potior!
(Čestná smrt je lepší než život v hanbě)
Nemo solus satis sapit!
(Sám není nikdo dost moudrý) |
|
Návrat nahoru |
|
Bliizard |
Zaslal: pá říjen 17, 2003 11:50 |
|
|
|
No je to docela zajímavý ale čekal sem něco lepšího. Ze začátku sem se hodně nudil. tak sem to hodně přeskakoval, ale stvořené artefakty, historie magie, uspořádání kouzelníků, doplňky, psionika a pět krvavých ran jsou hodně hustý ale na to zdržení sem vážně čekal něco lepšího. |
|
|
Návrat nahoru |
|
123 |
Zaslal: pá říjen 17, 2003 20:31 |
|
|
|
citace: Tak jak se vám líbí nové formy a pojetí kouzlení?Myslíte si, že nabízí Falešná Apokalypsa spoustu novým možností?
jo..líbí se nám moc..zvlášť rituální magie:)).. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Kenny |
Zaslal: so říjen 18, 2003 19:59 |
|
|
|
Autoři zase posunuli Asterion o kus dál.Konečně se kouzelníci více odlišíli a bude větší radost za ně hrát. |
_________________ Já nejsem odpadlík, jak vy tvrdíte a vašim soudům se jenom směju.Já jsem jenom rozšířil poznání dané našemu národu. |
|
Návrat nahoru |
|
Vorech |
Zaslal: so říjen 18, 2003 20:52 |
|
|
|
Me osobne nejvic potesili potvurky pro magiky takovej pavoucek -to je noblesa a jinak artefakty co vic si prat snad nakej najit |
|
|
Návrat nahoru |
|
Kenny |
Zaslal: so říjen 18, 2003 20:55 |
|
|
|
To asi těžko. |
|
Návrat nahoru |
|
Asgaroth |
Zaslal: po říjen 20, 2003 12:37 |
|
|
|
Takovej vlezlej dotaz... Neni nahodou v tom modulu skritek jmenem Taice-Ming? |
|
|
Návrat nahoru |
|
Gwaihir |
Zaslal: po říjen 20, 2003 18:16 |
|
|
|
Podle mě je to nejhorší modul vůbec. Tenkej a nudnej. Při hře se dá využít jen čerpání magenergie, golemové a nějaké předmněty z aplikací( např. (haj-bum a ještě asi pět xxx-bum) Prostě se zařadil k ostatnim tematickym modulum, do kterych je ,až na čestnou vyjimku NS, ktere jsou do jednoho napěchované pitomostma a slouži jen k tomu dostat z lidi penize.
Na druhou stranu mě přijemně překvapila skutečnost, že zde nejsou žádné povítky, které jen zbytečně zabírají místo ( tedy v určité míře jsou oživením (OLD) ale třeba ve Zlaté pavučině zabíraly téměř půlku textu. Také jsem rád, že je tento modul je zase z trochu pevnějího papíru( obálka OLD by se dala použít k tištění novin. A návrat k starému vedení klíče bytostí astrálních je taky fajn, protože to v OLD připomínalo spíše povídku. Psionik ujde, ale je moc slabej, taky mně překvapilo, že nemá telepatii. A Pět ran krvavých, pět ran krvavých, to jsou jediné dvě stránky, kvůli kterým má smysl si FA koupit. [/color] |
|
|
Návrat nahoru |
|
LordNimma |
Zaslal: út říjen 21, 2003 8:40 |
|
|
|
No to je pouze tvůj názor. Já ho nezdílím. Ale příště ho nemusíš prezentovat tak velkým písmem a v takové barvě... Nebo myslíš, že je tak důležitý? |
|
|
Návrat nahoru |
|
Shark |
Zaslal: út říjen 21, 2003 10:10 |
|
|
|
Asgaroth napsal: Takovej vlezlej dotaz... Neni nahodou v tom modulu skritek jmenem Taice-Ming?
Podle mých zdrojů se v příkladu k vdajům v aplikaci objevuje skřítek Čche-ming, což je mistr nekromant, vedoucí frakce vládců mysli v Umrlčím království. |
_________________ Co tě nezabije, činí tě silnějším. |
|
Návrat nahoru |
|
Shark |
Zaslal: út říjen 21, 2003 10:14 |
|
|
|
Těším se, až vydáš vlastní dílo, skvělé, úžasné a bez chyb. Určitě ho zde ve foru s radostí okomentujeme.
Jinak psionik sice nemá telepatii jako hraničář, ale má čtení myšlenek a sám se dokáže proti telepatii bránit. Navíc je to dáno i podstatou jeho povolání, jelikož narozdíl od ostatních musí mít vlohy vrozené. |
Naposledy upravil Shark dne út leden 13, 2004 15:06, celkově upraveno 1 krát. _________________ Co tě nezabije, činí tě silnějším. |
|
Návrat nahoru |
|
|