| Autor | Zpráva | 

|  | 

| Kenny | 

|  Zaslal: st říjen 15, 2003 17:25 |   |  | 

|  Založen: 17.9.2003

| Tak jak se vám líbí nové formy a pojetí kouzlení?Myslíte si, že nabízí Falešná Apokalypsa spoustu novým možností? |  
					| _________________
 Já nejsem odpadlík, jak vy tvrdíte a vašim soudům se jenom směju.Já jsem jenom rozšířil poznání dané našemu národu.
 |  | 

| Návrat nahoru |     | 

| Dragon | 

|  Zaslal: čt říjen 16, 2003 6:15 |   |  | 

|  Založen: 14.9.2003

| Zatím mám přečtenou asi čtvrtinu a zatím to vypadá hodně dobře. Výsledek ale budu vědět až po tom, co to dočtu (včetně aplikací atd. - hodně mě zajímá, jak to zpracují). Vzdávám hold tvůrcům!! |  
					| _________________
 It's good to be bad
 |  | 

| Návrat nahoru |       | 

| Zwejk | 

|  Zaslal: čt říjen 16, 2003 14:30 |   |  | 

|  Založen: 22.9.2003

| Tak já na ten modul čekám čtvrt roku od plánovaného vydání jak ženská na nový šminky a když už je to konečně tady, tak jsem nemocnej. No já se snad picnu.           No ale já se dočkám. A jak to teda vypadá? Vyplatilo se čekat? Stejně vím, že určitě jo. S pozdravem Zwejk
 |  
					| _________________
 Konečně tomu rozumím, máme stejné cíle, nezabíjej mě. Chápu.... Další prosby utnul svist meče....
 |  | 

| Dragon | 

|  Zaslal: pá říjen 17, 2003 5:44 |   |  | 

| Čekat se určitě vyplatilo (obzvlášť když sis to předplatil a došlo ti to i s jednou knížkou jako pozornost Altaru - milé překvapení). Když opomenu takové lahůdky jako životopis Pelse Tvarůpána, můžeš se těšit hlavně na nekonvenční přístup k magii, který posunuje propracovanost Asterionu zase o kus dále. |  
					| _________________
 It's good to be bad
 |  | 

| Sailon | 

|  Zaslal: pá říjen 17, 2003 9:10 |   |  | 

|  Založen: 16.10.2003

| Tak ted to snad pujde! Mno i ja uz se nemohl dockat na novy modul prestoze bezna hraju valecniky azlodeje tak si rad prectu neco zajimaveho o magii! |  
					| _________________
 Honesta mors turpi vita potior!
 (Čestná smrt je lepší než život v hanbě)
 Nemo solus satis sapit!
 (Sám není nikdo dost moudrý)
 |  | 

| Návrat nahoru |           | 

| Bliizard | 

|  Zaslal: pá říjen 17, 2003 11:50 |   |  | 

|  Založen: 24.9.2003

| No je to docela zajímavý ale čekal sem něco lepšího. Ze začátku sem se hodně nudil. tak sem to hodně přeskakoval, ale stvořené artefakty, historie magie, uspořádání kouzelníků, doplňky, psionika a pět krvavých ran jsou hodně hustý ale na to zdržení sem vážně čekal něco lepšího. |  
					|  |  | 

| Návrat nahoru |     | 

| 123 | 

|  Zaslal: pá říjen 17, 2003 20:31 |   |  | 

| citace: Tak jak se vám líbí nové formy a pojetí kouzlení?Myslíte si, že nabízí Falešná Apokalypsa spoustu novým možností?
 jo..líbí se nám moc..zvlášť rituální magie:))..
 |  
					|  |  | 

| Návrat nahoru |         | 

| Kenny | 

|  Zaslal: so říjen 18, 2003 19:59 |   |  | 

| Autoři zase posunuli Asterion o kus dál.Konečně se kouzelníci více odlišíli a bude větší radost za ně hrát. |  
					| _________________
 Já nejsem odpadlík, jak vy tvrdíte a vašim soudům se jenom směju.Já jsem jenom rozšířil poznání dané našemu národu.
 |  | 

| Návrat nahoru |     | 

| Vorech | 

|  Zaslal: so říjen 18, 2003 20:52 |   |  | 

|  Založen: 18.10.2003

| Me osobne nejvic potesili  potvurky pro magiky takovej pavoucek -to je noblesa  a jinak artefakty co vic si prat snad nakej najit |  
					|  |  | 

| Návrat nahoru |     | 

| Kenny | 

|  Zaslal: so říjen 18, 2003 20:55 |   |  | 

| To asi těžko. |  
					| _________________
 |  | 

| Návrat nahoru |     | 

| Asgaroth | 

|  Zaslal: po říjen 20, 2003 12:37 |   |  | 

|  Založen: 15.9.2003

| Takovej vlezlej dotaz... Neni nahodou v tom modulu skritek jmenem Taice-Ming? |  
					|  |  | 

| Gwaihir | 

|  Zaslal: po říjen 20, 2003 18:16 |   |  | 

|  Založen: 16.9.2003

| Podle mě je to nejhorší modul vůbec.  Tenkej a nudnej. Při hře se dá využít jen čerpání magenergie, golemové a nějaké předmněty z aplikací( např. (haj-bum a ještě asi pět xxx-bum) Prostě se zařadil k ostatnim tematickym modulum, do kterych je ,až na čestnou vyjimku NS, ktere jsou do jednoho napěchované pitomostma a slouži jen k tomu dostat z lidi penize. 
 Na druhou stranu mě přijemně překvapila skutečnost, že zde nejsou žádné povítky, které jen zbytečně zabírají místo ( tedy v určité míře jsou oživením (OLD) ale třeba ve Zlaté pavučině zabíraly téměř půlku textu. Také jsem rád, že je tento modul je zase z trochu pevnějího papíru( obálka OLD by se dala použít k tištění novin. A návrat k starému vedení klíče bytostí astrálních je taky fajn, protože to v OLD připomínalo spíše povídku. Psionik ujde, ale je moc slabej, taky mně překvapilo, že nemá telepatii. A Pět ran krvavých, pět ran krvavých, to jsou jediné dvě stránky, kvůli kterým má smysl si FA koupit.  [/color]
 |  
					|  |  | 

| LordNimma | 

|  Zaslal: út říjen 21, 2003 8:40 |   |  | 

|  Založen: 19.10.2003

| No to je pouze tvůj názor. Já ho nezdílím. Ale příště ho nemusíš prezentovat tak velkým písmem a v takové barvě... Nebo myslíš, že je tak důležitý? |  
					|  |  | 

| Shark | 

|  Zaslal: út říjen 21, 2003 10:10 |   |  | 

| Asgaroth napsal: Takovej vlezlej dotaz... Neni nahodou v tom modulu skritek jmenem Taice-Ming?
 Podle mých zdrojů se v příkladu k vdajům v aplikaci objevuje skřítek Čche-ming, což je mistr nekromant, vedoucí frakce vládců mysli v Umrlčím království.
 |  
					| _________________
 Co tě nezabije, činí tě silnějším.
 |  | 

| Shark | 

|  Zaslal: út říjen 21, 2003 10:14 |   |  | 

| Těším se, až vydáš vlastní dílo, skvělé, úžasné a bez chyb. Určitě ho zde ve foru s radostí okomentujeme. 
 Jinak psionik sice nemá telepatii jako hraničář, ale má čtení myšlenek a sám se dokáže proti telepatii bránit. Navíc je to dáno i podstatou jeho povolání, jelikož narozdíl od ostatních musí mít vlohy vrozené.
 |  
					| 
 Naposledy upravil Shark dne út leden 13, 2004 15:06, celkově upraveno 1 krát.

|  |