Autor |
Zpráva |
|
Sir Mikk |
Zaslal: út prosinec 21, 2004 13:28 |
|
|
|
NO.. to jo, ale zase by to mohla bejt sranda:-/.. ale nikdo se neozval:(... takze to uz padlo .. no nic no:-( |
_________________ S pravdou nemusíte souhlasit, ale nesnažte se ji umlčet |
|
Návrat nahoru |
|
unnamed |
Zaslal: út leden 24, 2006 15:04 |
|
|
|
O hafo let později... jen jsem se chtěl zeptat jestli někdo z Vás má zpracovaný Zurk. Vím že pár z Vás má, ale pouze v neelektronické formě.- to by byl veliký problém. A tak se Vás chci zeptat, jestli někdo máte v elektronické formě a jestli byste byly ochotni přeposlat mi to na e-mail. Bral bych cokoliv ...mapku...popis. Děkuji Vám předem...snad se někdo najde.
un.named@seznam.cz |
_________________ One choice can change your life.
One choice can change many lives. |
|
Návrat nahoru |
|
elrian |
Zaslal: út leden 24, 2006 16:46 |
|
|
|
Též, kdyby bylo možno bych také rád něco o Zurku uvítal ve své poště elrian@centrum.cz . |
|
|
Návrat nahoru |
|
ermendil |
Zaslal: st leden 25, 2006 15:08 |
|
|
|
jo, v tom se k vam pridam.takze kdyby byl nekdo te dobroty a poslal to i na ermendil@seznam.cz |
_________________ warrior, your sword's of rusty steel
fallen warrior,before defeat you kneel
weary warrior,your armour shines away
valiant child of war,shine on another day
just one day
DOOMSHINE-thy kingdom come |
|
Návrat nahoru |
|
Kenny |
Zaslal: st leden 25, 2006 19:07 |
|
|
|
Njn,bohužel mám vše také jen na papíře,jinak bych se podělil. |
_________________ Já nejsem odpadlík, jak vy tvrdíte a vašim soudům se jenom směju.Já jsem jenom rozšířil poznání dané našemu národu. |
|
Návrat nahoru |
|
Sir Mikk |
Zaslal: st leden 25, 2006 20:22 |
|
|
|
mikk@uletak.cz |
_________________ S pravdou nemusíte souhlasit, ale nesnažte se ji umlčet |
|
Návrat nahoru |
|
unnamed |
Zaslal: čt leden 26, 2006 14:19 |
|
|
|
Kenny napsal: Njn,bohužel mám vše také jen na papíře,jinak bych se podělil.
Njn. Já vím- četl jsem to někde na začátku. Ale aspon dík za odpověď. |
|
Návrat nahoru |
|
arten |
Zaslal: čt leden 26, 2006 16:08 |
|
|
|
Mohol by mi niekto poslať článok z dechu draka o zostávajúcivh drakoľuďoch na andrej100@post.sk |
|
|
Návrat nahoru |
|
unnamed |
Zaslal: út leden 31, 2006 11:59 |
|
|
|
arten napsal: Mohol by mi niekto poslať článok z dechu draka o zostávajúcivh drakoľuďoch na andrej100@post.sk
Jedině scanlý...teda pokud to nebude nikomu vadit...ani autorům...když se to prodává jako součást Dechu Draka. |
|
Návrat nahoru |
|
arten |
Zaslal: st únor 01, 2006 12:51 |
|
|
|
To mi absolutne nevadi a dufam, že ani autorom. V hlbokých hvozdoch na východe je Dech draka dost nedostatkovým artiklom. Ak mi to posles aj cez scaner ziskaš moju nehynúcu vdacnost, ak ak ti bude liezt na nervy nejaký skřet alebo nekromant, staci sa ozvat. Menšie bratstvo elfských mágov vedomosť o drakoľuďoch svojimi schopnostami, priatelstvom a pomocou vyváži. |
|
|
Návrat nahoru |
|
unnamed |
Zaslal: st únor 01, 2006 15:06 |
|
|
|
arten napsal: To mi absolutne nevadi a dufam, že ani autorom. V hlbokých hvozdoch na východe je Dech draka dost nedostatkovým artiklom. Ak mi to posles aj cez scaner ziskaš moju nehynúcu vdacnost, ak ak ti bude liezt na nervy nejaký skřet alebo nekromant, staci sa ozvat. Menšie bratstvo elfských mágov vedomosť o drakoľuďoch svojimi schopnostami, priatelstvom a pomocou vyváži.
Ok...u nás je Dech Draka taky nedostatkový nebo spíš není zde vůbec...podělaná Olomouc. Teď ho nemám u sebe...tak doufám, že nebude vadit, když ti to dodám až zítra nebo pozítří. |
|
Návrat nahoru |
|
elrian |
Zaslal: st únor 01, 2006 16:00 |
|
|
|
Když jsi z Olomouce, nevíš náhodou kdy zase bude fungovat Netopejr, v Prostějově žádné moduly, natož Dech Draka od té doby co na podzim zavřeli Netopejra neseženu. |
Naposledy upravil elrian dne st únor 01, 2006 18:35, celkově upraveno 2 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
unnamed |
Zaslal: st únor 01, 2006 16:06 |
|
|
|
elrian napsal: Když jsi z Olomouce, nevíš náhou kdy zase bude fungovat Netopejr, v Prostějově žádné moduly natož Dech Draka od té doby co na podzim zavřeli Netopejra neseženu.
Problém mám ten stejný, Netopejr byl jediným zdrojem kde jsem dokázal moduly a Dech Draka sehnat. V jednom knihkupectví měly Dechy Draka, ale potom jim už nechodily a ted je dokonce v rekonstrukci(knihkupectví). Takže jediná možnost je objednat si to přes internet...bohužel.
Pokusím se nějak zjistit něco o budoucnosti Netopejra, ale obávám se, že už ho neotevřou. |
|
Návrat nahoru |
|
arten |
Zaslal: st únor 01, 2006 16:54 |
|
|
|
Priatelu nepomenovaný -unnamed, ked si mágom z rodu nesmrteľných vznešených elfov, čo že je už pre mňa deň či dva. Každopádne vďaka. |
|
|
Návrat nahoru |
|
elrian |
Zaslal: st únor 01, 2006 18:38 |
|
|
|
Možná bych teoreticky mohl zavolat tomu co tam prodával na mobil a poptat se , proč je momentálně Netopejr zavřenej, ale pokud to zjistíš, budu velice rád. |
|
|
Návrat nahoru |
|
|