Autor |
Zpráva |
|
Túriel |
Zaslal: st říjen 22, 2003 14:48 |
|
|
|
Zvláštní kapitola... znáte nějakého upíra (osobně)? Jste stále ještě naživu? Podělte se o své zkušenosti!! ! |
_________________ Lacho calad, drego morn. !! |
|
Návrat nahoru |
|
Albasir Stříbrný |
Zaslal: pá říjen 24, 2003 7:52 |
|
|
|
Ano, znam jednu upirku, jejiz jmeno je Jagharda. Jednou jsme na mori nalezli plovouci rakev, a tak jsme ji vytahli. Jake bylo nase prekvapeni, kdyz z ni vylezla mrtvolne bleda zenska s krvavyma ocima a protazenymi spicaky. Pravda, zprvu jsme se ji trochu obavali, ale byla celkem sympaticka a nabidla nam pomoc za to, ze jsme ji vytahli z more. A to nas pozdeji zachranilo, protoze nebyt ji, tak by nas rozsekal vyssi kostej. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Túriel |
Zaslal: so říjen 25, 2003 8:28 |
|
|
|
Někdo má prostě kliku. Já znám jiného upíra, jmenuje se Leto (a myslím, že se mihl na tomto auditku) a ten má úžasnou logiku.
1. považoval nás za nekromanty, následkem čehož skončila půlka družiny na návštěvě u Lamiuse
2. když zjistil, že jsme Orlí poutníci, začal nás vydírat, abychom šli likvidovat Umrlčí království
3. pak si to rozmyslel a odjuchal v dál s tím, že si jde pro doušek čerstvé krve do centrály KNS
Z neznámých důvodů se považuje za našeho spojence a napsal to v dopise Leithovi.
Jaké byly následky, asi můžeš odhadnout... |
|
Návrat nahoru |
|
Arled |
Zaslal: pá listopad 07, 2003 11:08 |
|
|
|
Taky jsme se s jedním upírem už potkali, ale neměl nás moc v lásce. Napřed se nás snažil všechny "vysát"- na což doplatila skoro třetina družiny a potom nám začal rozkazovat. Nevím proč, ale mám tušení, že brzy poteče krev-pokud tedy ovše upír nějakou má... |
_________________ "Živod je jen dlouhé čekání na smrt, tak proč to neurychlit?!" |
|
Návrat nahoru |
|
Túriel |
Zaslal: so listopad 08, 2003 10:00 |
|
|
|
Má. Přinejmenším v trávicím traktu. |
|
Návrat nahoru |
|
Arled |
Zaslal: ne listopad 16, 2003 18:56 |
|
|
|
No tak to ti moc nezávidím. Jen doufej, že se s tebou nepotká nikdo s těch co tak nemají rádi upíry-třeba já |
_________________ "Živod je jen dlouhé čekání na smrt, tak proč to neurychlit?!" |
|
Návrat nahoru |
|
Túriel |
Zaslal: út listopad 18, 2003 17:30 |
|
|
|
Mě upíři nevadí. Zatím.
A co se průšvihu týká, stačil mi čtrnáctidenní pohovor s Leithem...
Od té doby mám alergii na jakoukoli zmínku o Zlodějích emocí. |
|
Návrat nahoru |
|
Yb |
Zaslal: út listopad 18, 2003 20:39 |
|
|
|
Túriel napsal: Mě upíři nevadí. Zatím.
A co se průšvihu týká, stačil mi čtrnáctidenní pohovor s Leithem...
Od té doby mám alergii na jakoukoli zmínku o Zlodějích emocí.
Jak tak čtu tak si začínám uvědomovat, že většinu tvých známých tvoří pochybné osobnosti... |
_________________ Povolání: Bůh |
|
Návrat nahoru |
|
Túriel |
Zaslal: po prosinec 01, 2003 14:44 |
|
|
|
No, mě by spíš zajímalo, s kým jsem neměla tu čest. Dlouho jsem si říkala, žádný PJ není takový šílenec, aby postavy předhodil Kharovi... a ejhle, třetí dobrodružství s Narzianem a co se nestane? |
|
Návrat nahoru |
|
Yb |
Zaslal: po prosinec 01, 2003 20:59 |
|
|
|
Túriel napsal: No, mě by spíš zajímalo, s kým jsem neměla tu čest. Dlouho jsem si říkala, žádný PJ není takový šílenec, aby postavy předhodil Kharovi... a ejhle, třetí dobrodružství s Narzianem a co se nestane?
Co dodat? To mluví za vše. |
_________________ Povolání: Bůh |
|
Návrat nahoru |
|
Túriel |
Zaslal: čt prosinec 04, 2003 13:42 |
|
|
|
?!?
uznávám, že já zrovna obyčejný člověk nejsem, ale za svoje známosti v tomto ohledu nemůžu! Obvykle jsem jen tak šla svojí cestou a zájem o seznámení projevila drohá strana!!! |
|
Návrat nahoru |
|
Meph |
Zaslal: čt prosinec 11, 2003 10:09 |
|
|
|
Taky jsem znal jednoho upíra.Pořád se chtěl polepšit,ale jak sám říkal - zvyk je železná košile.Dotáhnul to v nekromantství až na 25 úroveň.Budiž mu Lamius milostiv.(a pak že se nemá za tyhle postavy hrát.Jako dlouholetý PJ říkám,že dá a je perfektní oživení celé hry) |
_________________ Freedom for Wallachian Kingdom |
|
Návrat nahoru |
|
Tenaka-Chan |
Zaslal: pá prosinec 12, 2003 11:20 |
|
|
|
My jsme se taky setkaly z Jahardou ve stejném případě jako Albasir Stříbrný a pak ještě několíkrát, když jsme plnily úkoly pro Viena
už jsme mrtvý, ale měly jsme doma v Rillondu obraz od Viena v životní velikosti (byl tam on Jagharda a ještě jedna úpírka, ale teď si nemůžu vzpomenout na jméno)
PS: Náš spolubojovník měl s Jaghardou dokonce takovej menší románek. Byl to hevren. Furt jsme je vyděli spolu!!!!!
Furt uněj přespávala!!!!!
Ti upíři nebyly zas až tak špatní tenkrát, ale teď nejakýho potkat tak z něj na místě udělám deset malejch do školky. |
_________________ ITS GOOD TO BY BAD!!!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
Kenny |
Zaslal: so prosinec 13, 2003 8:16 |
|
|
|
A nebo on z tebe. |
_________________ Já nejsem odpadlík, jak vy tvrdíte a vašim soudům se jenom směju.Já jsem jenom rozšířil poznání dané našemu národu. |
|
Návrat nahoru |
|
Lounel |
Zaslal: st prosinec 17, 2003 10:56 |
|
|
|
Miluji tyto bytosti, jsou to mé nejkrásnější výtvory, mé děti. |
|
|
Návrat nahoru |