Obsah fóra Asterion Auditorium
Autor Zpráva

<  Hlavní modul  ~  Kde bydlí vaši hrdinové??? aneb třetí chýše z leva...

Kde bydlí vaši hrdinové?

Hostince, krčmy, nevěstince...   [ 31 ]  
31%
  31%
Chrámy, kláštery   [ 5 ]  
5%
  5%
U známejch, v pronájmu   [ 5 ]  
5%
  5%
Ve vlastnim   [ 28 ]  
28%
  28%
Jejich domovem je cesta...   [ 28 ]  
28%
  28%

Celkem hlasů : 97
Lamius
Zaslal: st leden 05, 2005 9:53 Citovat
To "vykašlali" jsem samozřejmě myslel s nadsázkou. A když hledali ty KNS, proč se nešli zeptat Khara? Laughing

Zaslal: čt leden 06, 2005 19:16 Citovat
No možná že to někoho z nich napadlo,ale spíš jako pěkná smrt.Ale aby se tam dostali,tak to museli mít za PJ Nyunya. Laughing
Když tak na to narážíš,tak se KNS nakonec posledního člena družiny zmocnili a dovedli ho do Země nářků.A až tam ho popravili. Very Happy

Zaslal: pá leden 07, 2005 12:46 Citovat
Poslední člen družiny se tak ale měl možnost zeptat Khara, kde je Fionka. Laughing
Nojo, já vím, že to už spíš mohl vidět Khara na fotografii, než osobně, ale nekaž mi radost. Laughing

Zaslal: pá leden 07, 2005 20:28 Citovat
Ne,ale promluvil si sním Narzarian.Přece jen se chtěl setkat s tím pidižvíkem,který jim nadělal tolik problémů.

Zaslal: ne leden 23, 2005 18:54 Citovat
A ptal se ho? Laughing

Zaslal: ne leden 23, 2005 20:30 Citovat
Ne,byl v takovým šoku,že ještě existují draci,že byl zcela ochromenej.

Zaslal: út leden 25, 2005 18:16 Citovat
Cože??? Můžeš mi to nějak objasnit? Shocked

Zaslal: út leden 25, 2005 20:41 Citovat
No,obecně se na Asterionu předpokládá,že draci již vymřeli.A on viděl svého 1.draka.

Zaslal: čt únor 03, 2005 10:19 Citovat
A taky posledního, jestli to dobře chápu. Laughing

Zaslal: čt únor 03, 2005 20:51 Citovat
To jo Very Happy

Zaslal: so únor 05, 2005 12:35 Citovat
Very Happy Wink

Zaslal: ne únor 13, 2005 14:14 Citovat
Lamius: K příspěvku z 25.8 (str 7, co by podle tebe dělali KNS):
Proboha Lamie! Sou to KNS, ne CIA! Na Asterionu je s vyjímkou magie technický středověk (nebo jen o něco víc) a magický štěnice se rozhodně nevyráběj sériově! Zajímalo by mě, na kolikátý by družinka musela bejt úrovni (nejen pravidlově, ale i společensky a mocensky), aby na ně KNS nasadili vnitřní odposlechy domů, nemluvě o tom, jak chceš na Asterionu sledovat stopu peněz? Myslim, že tam stačí zamlžit jen jedinou transakci (např. jí provést potají z ruky do ruky neznámýmu člověku) a stopu máš v háji. Ačkoliv Asterion zná banky, tak tam totiž nejsou značený zlaťáky se sériovym číslem ani magická bankovní konta Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Elendior
Zaslal: po únor 14, 2005 7:34 Citovat
To by ses divil... Narzian si udělal mezisvětovou exkurzi, a provedl velkou reformu tajných služeb... Cool Rolling Eyes Cool
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tuk-Enek
Zaslal: po únor 21, 2005 16:31 Citovat
Elendior: A sakra. Tak teď teprv uvidíme, co je to policejní stát...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Lamius
Zaslal: so únor 26, 2005 13:23 Citovat
Tuk-Enek napsal:
Lamius: K příspěvku z 25.8 (str 7, co by podle tebe dělali KNS):
Proboha Lamie! Sou to KNS, ne CIA! Na Asterionu je s vyjímkou magie technický středověk (nebo jen o něco víc) a magický štěnice se rozhodně nevyráběj sériově! Zajímalo by mě, na kolikátý by družinka musela bejt úrovni (nejen pravidlově, ale i společensky a mocensky), aby na ně KNS nasadili vnitřní odposlechy domů, nemluvě o tom, jak chceš na Asterionu sledovat stopu peněz? Myslim, že tam stačí zamlžit jen jedinou transakci (např. jí provést potají z ruky do ruky neznámýmu člověku) a stopu máš v háji. Ačkoliv Asterion zná banky, tak tam totiž nejsou značený zlaťáky se sériovym číslem ani magická bankovní konta Very Happy

Tak za prvé jsem psal "pokud by Khara hodně štvaly". Za druhé, kdo tady mluví o vnitřním odposlechu domů. Už vůbec o magických štěnicích. Ve skutečnosti stačí jediný kouzelník s kouzlem typu "oko" (cizí oči, cokoliv) a vůbec nemusí být na žádné vysoké úrovni- stačí mít dost magů, aby to kouzlo seslal. Za třetí- pokud to bude opravdu palác, tak jak chceš předat pár set atonů aniž by si toho nikdo nevšíml? Za čtvrté- při sledování někoho se teprve uplatní ta magie. Pokud to postavy neudělají tak, že půl roku nechají peníze u někoho ležet, tak ho můžeš sledovat celou dobu. Za páté- KNS může kohokoliv na té cestě skřípnout nebo podplatit (přesvědčit) a sledovat stopu může snadněji. Případně může donutit toho dotyčného mluvit a nasadit místo toho vlastního agenta- jedno kouzlo (lektvar) tupu metamorfóza dokáže zázraky. Zrovna tak může nechat peníze předat zase někomu dalšímu a pak až skřípnout toho, co je zrovna předal. Říkáš, že to předal neznámému člověku- prima, ale taky musel mít domluvené heslo, ten člověk musel nějak vypadat a některý ze zvědů KNS ho musel vidět. Za šesté- existují kouzla typu neviditelnost. Za sedmé- pokud si ty peníze budou předávat "neznámí lidé", tak kdokoliv z nich může mluvit. V extrémním případě už to může být (třeba nevědomý) spolupracovník KNS. Za osmé- existují další způsoby, co třeba přimíchat do těch zlaťáků nějaké falešné. O.K., mluvili jsme o atonech, což by asi nešlo, ale nějaký druh vhodné iluze by možný byl. Pak by při troše štěstí pro KNS by se o pohybu peněz mohli dozvědět sami. Za deváté- začarovat (nebo i vyměnit) nějaký zlaťák za nějakou tu "Tvojí" kýženou štěnici. Je to sice potenciálně nákladná možnost, ale ne zas´ tak, aby to nestálo za nějaké hodně protivné postavy. Za desáté- cokoliv, co mě ještě nenapadlo.
Ano, KNS skutečně nejsou CIA. CIA je totiž proti KNS s přístupem k magii tařka bezmocná. Co má CIA- odposlechy, satelity a může sledovat imaily a bankovní konta. KNS kromě satelitů může tohle s pomocí magie udělat taky a mnohem víc dalších věcí. Je pravda, že něco by bylo dost "neekonomické" (resp. by se tím musel dlouhodobě někdo zabývat), ale záleží už jen na důležitosti postav, zda by se to vyplatilo. Koneckonců, CIA taky často na někoho využije hodně technických a lidských prostředků. A už od počátku našeho rozhovoru s Kennym jsme se bavili o případu, že KNS o tu družinku měli slušný zájem- proč by jim jinak pálili sídlo atd.

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 8 z 14
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 12, 13, 14  Další
Přidat nové téma

Přejdi na: