Autor |
Zpráva |
|
Jak se vám líbí bojově umění skřítků ?
Naprosto dokonalé |
[ 14 ] |
|
29% |
Jo, je dobré |
[ 23 ] |
|
48% |
Ujde |
[ 5 ] |
|
10% |
Nelíbí |
[ 5 ] |
|
10% |
Celkem hlasů : 47 |
|
Kenny |
Zaslal: út prosinec 14, 2004 19:40 |
|
|
|
Ale těžko se dá něco vymyslet,aby to už nemělo základ v nějakém jiném povolání. |
_________________ Já nejsem odpadlík, jak vy tvrdíte a vašim soudům se jenom směju.Já jsem jenom rozšířil poznání dané našemu národu. |
|
Návrat nahoru |
|
Sandro Sinae |
Zaslal: st prosinec 15, 2004 9:22 |
|
|
|
Tak to nesouhlasím. Vymýšlením se teď momentálně živím.. Krom toho vymýšlím mnoho věcí do DrD.. kovy, slitiny, příměsy, druhy kůží, dřeva, specialitky povolání, zbraně, artefakty, nová povolání, nehráčské postavy, ... a nikdy jsem nic nikomu nesebral. Když to dokážu já, tak každý. A opravdu bych to ocenil od lidí, kteří se rozhodli, že vydají svět pro DrD.. |
_________________ If you are ready to fight, you must be ready to fall.. |
|
Návrat nahoru |
|
Raven Damiel |
Zaslal: st prosinec 15, 2004 10:24 |
|
|
Anonymní
|
Občas si taky něco vymyslíme nebo vylepšíme, ale tak daleko, jak to popisuješ ty, raději nezacházíme. Myslím, že pak reálně hrozí naprosté zahlcení hráčů tabulkami, čísly a úpravami, když pro každou banalitu bude existovat speciální pravidlo. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Sandro Sinae |
Zaslal: st prosinec 15, 2004 12:43 |
|
|
|
Netvrdím, že by se mělo něco přehánět. To jsem psal, abych vyjádřil, že se dá vymyslet téměř cokoli tak, aby to bylo originální a ne jen zkopírované.. |
|
Návrat nahoru |
|
Kenny |
Zaslal: st prosinec 15, 2004 19:05 |
|
|
|
Já to myslel jenom k těm postavám.Většina věcí,které vymyslíš,budou zasahovat částečně do působnosti jiného povolání. |
_________________ Já nejsem odpadlík, jak vy tvrdíte a vašim soudům se jenom směju.Já jsem jenom rozšířil poznání dané našemu národu. |
|
Návrat nahoru |
|
Sandro Sinae |
Zaslal: čt prosinec 16, 2004 12:50 |
|
|
|
Ale dá se to tak nějak zaonačit.. že to není tak zřejmé.. |
|
Návrat nahoru |
|
Kenny |
Zaslal: čt prosinec 16, 2004 21:08 |
|
|
|
To jo. |
|
Návrat nahoru |
|
Gro$a |
Zaslal: po prosinec 20, 2004 19:39 |
|
|
|
Ja nevim, co tu vsichni resite. Neznam PJ , ktery by nechal sve skritky vycvicit kazdou uroven |
|
|
Návrat nahoru |
|
Gro$a |
Zaslal: po prosinec 20, 2004 19:40 |
|
|
|
A take neznam nikoho, kdo vyuziva Bojove umeni v plne sile. A le i tak jsou skritci nejvetsi hustaci. Nemyslite? |
|
|
Návrat nahoru |
|
Nazarei |
Zaslal: po prosinec 20, 2004 19:44 |
|
|
Anonymní
|
Myslim. Prave kvuli SBU. A tech lidi znam hafo. A tim nemyslim jen sve hrace... A k tomu vycviku, nepochopil sem jak to myslis. Hrac si vybira kde a kdy se bude cvicit. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Gro$a |
Zaslal: po prosinec 20, 2004 20:01 |
|
|
|
Nazarei napsal: Myslim. Prave kvuli SBU. A tech lidi znam hafo. A tim nemyslim jen sve hrace... A k tomu vycviku, nepochopil sem jak to myslis. Hrac si vybira kde a kdy se bude cvicit.
To sice ano, ale ne vzdy ma penize, znamosti a moznost vycvicit se. Ja bych ted taky moc rad delal MBI, ale jako 14-letyho haranta me tam nevemou jen tak |
|
|
Návrat nahoru |
|
Sandro Sinae |
Zaslal: út prosinec 21, 2004 11:54 |
|
|
|
Pokud hráč hraje alespoň průměrně dobře a po tom SBU hned od začátku jde, což je téměř samozřejmé, přístup k výcviku a peníze na něj má. Tomu to má jako Pj nelogicky zakázat?
Podle mne je to nápad dobrej, ale je špatně zpracovanej, přehnanej a bojovému umění vzdálenej.. |
|
Návrat nahoru |
|
Gro$a |
Zaslal: út prosinec 21, 2004 12:38 |
|
|
|
Ale ten nejvetsi problem je umet SBU hned od zacatku. Pokud se PJ snazi zachovat vyvazenost ras tak mu vycvik hned nedovoli. |
_________________ Ve jmenu skritku |
|
Návrat nahoru |
|
Sandro Sinae |
Zaslal: út prosinec 21, 2004 15:10 |
|
|
|
Ano, ale srovnáš-li potom skřítka kouzelníka s jakýmkoli jiným kouzelníkem, je skřítek v obrovské výhodě. Dokonce takovýto skřítek zmlátí i válečníka aniž by použil schopnosti svého povolání.. |
|
Návrat nahoru |
|
Nazarei |
Zaslal: út prosinec 21, 2004 15:54 |
|
|
Anonymní
|
Sandro Sinae napsal: Ano, ale srovnáš-li potom skřítka kouzelníka s jakýmkoli jiným kouzelníkem, je skřítek v obrovské výhodě. Dokonce takovýto skřítek zmlátí i válečníka aniž by použil schopnosti svého povolání..
A vo to prave de. Spis misto ruseni bych dal omezeni povolanim. Pro takoveho valecnika nebo hranicare to uz takova vyhoda nebude. Zlodej ma svoje umeni a zbytek by to nemel (mozna naci knezi). Dal bych taky omezeni u postupu-ziska min profibodu, protoze se musi intenzivne venovat treninku; min zivotu, protoze nemel dodtatek casu se cvicit v techto vecech; a urcite mnohem vic zkusenosti. |
|
|
Návrat nahoru |
|
|