Autor |
Zpráva |
|
meator |
Zaslal: ne září 21, 2003 18:46 |
|
|
|
Už sem tady viděl Gorova kněze a pár Aurionovců, ale hrál někdy někdo z vás kněze boha z temné desítky? |
_________________ Ke všemu co je velké, je prvním krokem odvaha! |
|
Návrat nahoru |
|
Xillos |
Zaslal: ne září 21, 2003 18:53 |
|
|
|
Ne ale pokud bych měl nějakýho hrát tak je to Dreskanovec... |
_________________ Zas jednou na Auditko... |
|
Návrat nahoru |
|
meator |
Zaslal: ne září 21, 2003 19:04 |
|
|
|
No já sem hrál kněze N'dangawy a bylo to docela zajmavý, když jsem přišel do nějaké vesnice a oni mě vyhánět, tak sem propadl jistému šílenství a vesničany jsem poslal k Lamiusovu soudu. |
|
Návrat nahoru |
|
Xillos |
Zaslal: ne září 21, 2003 19:06 |
|
|
|
Hehehe to jim patřilo nemaj machrovat když nemäj křídla... |
|
Návrat nahoru |
|
Ivrin |
Zaslal: ne září 21, 2003 22:22 |
|
|
|
J bych chtěl ozkušet kněze Temný kápě... Pokud k tomu dostanu příležitost(náhlá smrt), tak se budu rozhodovat mezi knězem temný kápě a krollem(mě se stašně líbí krollí předválečnický rituál ) |
_________________ We are here in order to die... |
|
Návrat nahoru |
|
Albasir Stříbrný |
Zaslal: po září 22, 2003 8:46 |
|
|
|
Ja bych si asi vybral bud kneze Sina, nebo Dreskana. |
|
|
Návrat nahoru |
|
gegu |
Zaslal: po září 22, 2003 14:07 |
|
|
|
Já plánuju do dalekého budoucna kněza N'dangawy...ale to bude za hafo dlouho... |
_________________ "Krev je jen tekutina a proto vždycky poteče" Nejmenovaný trpaslík se sekerou zdvyženou k smrtelnému zásahu na poraženého elfa... |
|
Návrat nahoru |
|
meator |
Zaslal: po září 22, 2003 17:16 |
|
|
|
No já bych si rád zkusil zahrát za Dreskanova paladina, ale je to dost složitá postava na hraní, zvlášť proto že jsou to převážně skřeti. |
|
Návrat nahoru |
|
Xillos |
Zaslal: po září 22, 2003 18:12 |
|
|
|
Ivrin napsal: J bych chtěl ozkušet kněze Temný kápě... Pokud k tomu dostanu příležitost(náhlá smrt), tak se budu rozhodovat mezi knězem temný kápě a krollem(mě se stašně líbí krollí předválečnický rituál )
Temnou kápi ti nedovolim protože je moc silná.... Četl sis její popis??? |
|
Návrat nahoru |
|
Ivrin |
Zaslal: po září 22, 2003 18:54 |
|
|
|
Bohůžel jsem neměl možnost... Tak to vypadá na toho krolla, nebo kněžku N'dangawy... |
_________________ We are here in order to die... |
|
Návrat nahoru |
|
Xillos |
Zaslal: po září 22, 2003 19:51 |
|
|
|
Tak to je jiný kafe... Ty di dovolim... |
|
Návrat nahoru |
|
Andrew-Zyl |
Zaslal: út září 23, 2003 9:44 |
|
|
|
U nás jeden z hráčů hrál za kněze N´dangawy a když nastala krutá řež s gobliny, povraždil kněz i svoji družinu, která to o něm ale netušila |
_________________ Něco končí, něco začíná |
|
Návrat nahoru |
|
john_jarik |
Zaslal: út září 23, 2003 9:48 |
|
|
|
jako hrac...
ale ted jako PJ... s nima docela zacinam operovat. je fakt, ze si ted spis domyslim paradicky jako je par malejch bohu, ale stejne )
No myslim, ze jakmile bude muj hrac na trochu vyssi urovni (tak +-7), tak jej postavim proti nejakemu slabsimu knezi Sina nebo Dreskana. tak si je zahraju |
|
|
Návrat nahoru |
|
Túriel |
Zaslal: po září 29, 2003 13:04 |
|
|
|
S mojí družinkou, ještě v časech, kdy jsem nehrála Sigrid, putoval hobit Aurionovec. Horlivý misionář. V pustých horách nalezl chrám Ynar Rút. I vydal se do onoho doupěte neřesti obrátit na víru nové ovečky... o deset minut později odtud vylétl rychlostí světla, úplně bez šatů a pronásledován davem rozvášněných kněžek, které za ním křičely: "Stůj, bude se ti to líbit!!" My se samosebou chechtali...do chvíle, než se ty čúzy zaměřily i na nás... nutno dodat, že chycené části družiny se to nelíbilo a zbytek je musel vysvobozovat.
Co se Sigrid týká, setkala se s dvěmi Meaborovci, jedním Dreskanovcem a třemi knězi Temné kápě, přičemž to poslední jmenované se jí stalo osudným. I když... na toho, který cestoval sám, sestavila hezkou pastičku v Erinu (temnokápovce za výtržnosti a přechovávání zbraně zavřeli do Rybiny) a jednoho zabila...
Elanor...hm...PJ prohlásil,že pokud bude pokračovat v nastolené cestě a nepřestane se vyvýjet směrem k ideálnímu KNS (to přehání, Elanor je cokoli jiného než naprostý ideál, protože se snaží obejít bez zabíjení a bez mučení... to druhé se mu hodně daří, ale bez likvidace nepřátel se vždy neobejde), má solidní šanci stát se knězem temné kápě.
a teď menší reakce na Xillose: já bych Ivrinovi kněze temné kápě dovolila za podmínky, že by toho stupně jeho postava dosáhla... tedy, musel by hrát osobu, z níž se stane skřet, který je vhodný adept na kněžství... což ale prvních dvacet úrovní vůbec nepřipadá v úvahu a i pak jen když bude postava pro to opravdu vhodná. Jeje, to znamená, že Elanor bude vždycky Elanor!!! DOBŘE!!!! |
_________________ Lacho calad, drego morn. !! |
|
Návrat nahoru |
|
Xillos |
Zaslal: po září 29, 2003 21:27 |
|
|
|
Ehm... Nerad opravuju tvého PJ ale to si v Erinu nevšimli že zavíraj skrěta ja bych skoro myslel že ho na místě zabijou... |
|
Návrat nahoru |
|
|