Autor |
Zpráva |
|
Tirion er Daerlen |
Zaslal: po únor 09, 2004 15:42 |
|
|
|
Ivrin napsal: Tak, tak... Ale zajímavostí se k tomu mírně blíží třeba tento případ: PJ hraje ve dvou družinkách(tajně) na stejném světě, se stejnými událostmi. Když něco hodně slavnostního udělá jedna družinka, druhá se o tom dozví a pokud něco takového udělá druhá družinka, tak se o tom doví ta první. Jednoho dne se rozhodne PJ seznámit obě družinky navzájem... Připraví všechno tak, jako by se mělo hrát normální dobrodružství. Nejdříve přijde 1. družinka. Chvíli se kecá vo všedních i nevšedních událostech, a nakonec někdo zazvoní... PJ přijde otevřít a je to 2. družinka!!! (Já vím teďka to s fantasií přeháním...)
No Ivrine,co kecáš že to je fantazie...DYŤ SEM TO UĎELAL JÁ VÁM A VENCOJ S JINDŘICHEM!!!! |
_________________ Některé drogy nejsou zakázané proto, že by byly nebezpečné, ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané... |
|
Návrat nahoru |
|
Tirion er Daerlen |
Zaslal: po únor 09, 2004 15:45 |
|
|
|
A jen tak mimořečí teď hrajem už asi rok a něco spolu a je to v pohodě, jen já se přesunul z pozice PJ do plnýho hráče... |
_________________ Některé drogy nejsou zakázané proto, že by byly nebezpečné, ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané... |
|
Návrat nahoru |
|
Ivrin |
Zaslal: po únor 09, 2004 22:28 |
|
|
|
Tirion er Daerlen napsal:
No ale my jsme o svých družinkách navzájem věděli a předem se hlásilo, že budem s "někým" hrát... Sice to je skoro to stejné, ale v našm případě chyběl ten moment překvapení. Ale asi je také pravda, že pokud by se to předem nenahlásilo mohl by hráče postihnout traumatický šok:"Co to je za partu přizdisráčů?" |
_________________ We are here in order to die... |
|
Návrat nahoru |
|
Saul |
Zaslal: st únor 11, 2004 22:34 |
|
|
|
Takže zpátky k Rilondu. Vymyslel z vás někdo nějaké zajímavé místo nebo obyvatele v tomto městě? |
_________________ Dejte mi problém a já s ním na chvíli zůstanu sám. Pak vám přinesu nějaké neortodoxní a šílené řešení... |
|
Návrat nahoru |
|
Saul |
Zaslal: čt únor 19, 2004 17:58 |
|
|
|
Koukám, že nevymyslel, tak to asi zůstane zase na mne...
Dobrá, hodím sem asi další dva zástupce zlodějské chamradě. |
_________________ Dejte mi problém a já s ním na chvíli zůstanu sám. Pak vám přinesu nějaké neortodoxní a šílené řešení... |
|
Návrat nahoru |
|
Saul |
Zaslal: čt březen 25, 2004 18:08 |
|
|
|
Už brzy připluje do Rilondu Saul Bezvěrec, mladý Albín s hódně šikovnými prsty... Spolu s jeho partnerkou, která si nepřeje být jmenována si otevřou masážní salón... |
|
Návrat nahoru |
|
Túriel |
Zaslal: čt duben 15, 2004 13:02 |
|
|
|
V našem Asterionu se do Rilondu přistěhoval Aldoren, což je oficiálně theurg na deváté úrovni, který přijal místo zástupce profesora zdejší katedry arvedanologie (sem můžeš shrnout historii Císařství a Devíti knížectví, arvedanštinu jako takovou, něco jako primitivní archeologii a základní vědomosti o kouzelných předmětech z dob Arvedanů)... neoficiálně mimo jiné i chodec na dvacáté deváté úrovni, který své pravé jméno nepoužívá už hezky dlouho, a kterému jde - poté, co Narzian Šedý odhalil jeho minulou totožnost - po krku dobrá půlka Asterionu. (resp. šla by, kdyby věděla, kde zrovna je ). |
_________________ Lacho calad, drego morn. !! |
|
Návrat nahoru |
|
Saul |
Zaslal: po duben 19, 2004 10:11 |
|
|
|
Skvělé, jen tak dál. |
|
Návrat nahoru |
|
arten |
Zaslal: so srpen 02, 2008 14:37 |
|
|
|
Hra niekto z Vas v Novom Rilonde (resp. v tych troskach, ktore zostali zo stareho)??? |
_________________ Osud mužov je jasný, nie je treba veštcov |
|
Návrat nahoru |
|
|