Autor |
Zpráva |
|
Pastel |
Zaslal: st listopad 05, 2003 8:42 |
|
|
|
A ako sa vám páčia tieto artefakty ? Čo hovoríte na Derteonskú setbu alebo korullský Kotol ? )
Čo myslíte, užíva si Orean pohodlia v magickom hájiku v derteonskom podzemí ? ) |
|
|
Návrat nahoru |
|
Kenny |
Zaslal: st listopad 05, 2003 22:18 |
|
|
|
Chtěl bych tě poprosit, aby sis dal pozor a neprozradil něco, co by hráči neměli věděť. |
_________________ Já nejsem odpadlík, jak vy tvrdíte a vašim soudům se jenom směju.Já jsem jenom rozšířil poznání dané našemu národu. |
|
Návrat nahoru |
|
Pastel |
Zaslal: čt listopad 06, 2003 12:42 |
|
|
|
Beriem na vedomie, takže skúsim inak ...
Tak čo hovoríte na tieto artefakty ? Prekvapil vás ich počet, forma alebo ich schopnosti ?
2Kenny: Takto to asi pôjde ztuha, lebo len všeobecne sa o nich asi nebude dať dlho baviť ... asi som to ani nemal nahryznúť ... |
|
|
Návrat nahoru |
|
Bliizard |
Zaslal: pá listopad 07, 2003 8:27 |
|
|
|
Dertepmslí setba se my nelíbí a zajímalo by mě co tam Orean žral když ji hledal 30 let nebo tak nějak. A překvapilo mě kolik jich je čekal sem tak 4-5 ne tolik. Jo a zajímalo by mě jak Arvedané používaly setbu v boji jak tam psaly.
Jo to že by to neměly znát hráči je super když tady čtu že větčina registrovaných jsou hráči. |
_________________ Má víra v ALTAR se zase vytrácí. Zas ty prodlevy. |
|
Návrat nahoru |
|
Kenny |
Zaslal: so listopad 08, 2003 7:55 |
|
|
|
Hm, vypadají opravdu zájimavě.Líbí se mi, že každá rasa dostala do vínku jeden.Ale většina z nich jsou už nedostupné.Ale schopnosti měli nebo mají parádní. |
_________________ Já nejsem odpadlík, jak vy tvrdíte a vašim soudům se jenom směju.Já jsem jenom rozšířil poznání dané našemu národu. |
|
Návrat nahoru |
|
Pastel |
Zaslal: út listopad 11, 2003 16:06 |
|
|
|
Aj mne sa páči to, že ich je tak veľa. A fakt ma mrzí, že niektoré už sú nepoužiteľné ...
Škoda len, že ostatné budem musieť nechať tam, kde sú, a nikdy ich nepoužiť ... kvôli hráčom ...
Btw, čo myslíte, ako dobre poznajú jednotlivé rasy svoje artefakty ? Teda okrem škriatkov, tí ten svoj poznajú až-až ... |
|
|
Návrat nahoru |
|
Kenny |
Zaslal: út listopad 11, 2003 19:51 |
|
|
|
Proto jsem to zmínil i tady, protože podle mě zná každá rasa svůj artefakt.
Alespoň z legend. |
|
Návrat nahoru |
|
Pastel |
Zaslal: pá listopad 21, 2003 17:53 |
|
|
|
Kenny napsal: Proto jsem to zmínil i tady, protože podle mě zná každá rasa svůj artefakt.
Alespoň z legend.
A pozná aj jeho schopnosti ? Ak nie, ako zástupca rasy ten svoj dokáže rozpoznať ?
Zaujímavá situácia: legenda hovorí, že ten a ten artefakt má také a také schopnosti. Zástupca naň narazí, vyskúša, ale zistí, že nespĺňa podmienky legendy a odloží s tým, že sa jedná o napodobeninu ... |
|
|
Návrat nahoru |
|
Kenny |
Zaslal: ne listopad 23, 2003 19:39 |
|
|
|
To se klidně může stát. |
|
Návrat nahoru |
|
Tan-min-wu (Bum-bum) |
Zaslal: čt listopad 27, 2003 15:27 |
|
|
|
Mě se trochu zdá, že schopnosti třebas skříčího srdce nejsou dostatečně vysvětlené. Že podporuje dobré vlastnosti, ale jak ? |
_________________ Me linwa temir Skřítčia ! |
|
Návrat nahoru |
|
Kenny |
Zaslal: ne listopad 30, 2003 21:06 |
|
|
|
Zkus si představit artefakt, který prostě ještě mnohem zvýrazňuje rysy postav a působí na široké okolí.Ve své podtsatě je to velmi mocný předmět, pokud by ho někdo správně využil.Ale v tom využití je problém...Víc tady nebudu publikovat.Sám jsem psal, aby se tu nepsali tajné informace.Kdo chce víc, ať napíše na interní poštu. |
|
Návrat nahoru |
|
Fantom |
Zaslal: po prosinec 29, 2003 8:58 |
|
|
|
Podle mě mají stvorene artefakty jen takovou moc, jakou dokáží zpracovat a využít, třeba jako Jeden prsten v Pánovi prstenů..., ale to už moc žvanim, no prostě sou hrozně mocný jak psal Kenny. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Wu-lin |
Zaslal: st březen 03, 2004 17:53 |
|
|
|
Trochu mě překvapilo pojetí Derteonské setby, ale nakonec proč ne. Taky by mě zajímalo jak to bude vypadat při útoku Starých trpaslíků, když podle knihy mají mít trpasličí stvořený artefakt oni. |
_________________ Kdo máš lucernu jdi první(Staré přísloví) |
|
Návrat nahoru |
|
Túriel |
Zaslal: čt březen 04, 2004 12:10 |
|
|
|
Víš, že že mě ani ne? Tedy, doufám, že ne...
jinak, artefakty jsou opravdu úžasně zpracované. Tedy, nejen ty, které byly artefakty i pro Arvedany (nejen pro nynější lidi žijící na Asterionu). A docela škoda, že se s nimi člověk potkat nemůže... alespoň ne moc často, i když je arvedanolog. Vsadila bych se, že na chvíli držet v ruce třeba Taranisův meč, to musí být nádherný pocit... mimochodem, a dost dobrý cíl pro VP. |
_________________ Lacho calad, drego morn. !! |
|
Návrat nahoru |
|
Gilgalad |
Zaslal: čt březen 04, 2004 16:50 |
|
|
|
Wu-lin napsal: Trochu mě překvapilo pojetí Derteonské setby, ale nakonec proč ne. Taky by mě zajímalo jak to bude vypadat při útoku Starých trpaslíků, když podle knihy mají mít trpasličí stvořený artefakt oni.
...země se bude chvět a pukat, otevřou se dávno ztracené brány do Podzemní říše a z nich na povrch Asterionu vstoupí zástupy pekelných bojovníků...
Může to vypadat třeba takhle, nech se překvapit Spolu se starými trpaslíky toho přijde víc... |
|
|
Návrat nahoru |
|
|