Autor |
Zpráva |
|
Zanikne horské císařství ?
Ano |
[ 5 ] |
|
13% |
Ne |
[ 33 ] |
|
86% |
Celkem hlasů : 38 |
|
Tan-min-wu (Bum-bum) |
Zaslal: čt listopad 27, 2003 15:05 |
|
|
|
[b] Což takhle něco o budoucnosti skřítčího národa, co bude potom, co se na povrch vrátí Staří trpaslíci a budou jen ničit. Ubrání se skřítci, či ne. Pomůže jim Skřítčí srdce .... a co bude potom, osudy skřítčího národa jsou alespoň na chvíli ve vašich rukou. A co třeba ty jejich bombičky a zvyky, prostě vše o nich..... . |
_________________ Me linwa temir Skřítčia ! |
|
Návrat nahoru |
|
Kenny |
Zaslal: ne listopad 30, 2003 21:13 |
|
|
|
Nechci se opakovat, ale s těma trpaslíkama bych se trochu mírnil.Přece jen hráči nemusí vědět všechno.Když už, tak piš tyhle témata do sekce pro PJ.
No ale jinak oni skřítčí srdce ani nemusí mít.To vše záleží taky na družině. |
_________________ Já nejsem odpadlík, jak vy tvrdíte a vašim soudům se jenom směju.Já jsem jenom rozšířil poznání dané našemu národu. |
|
Návrat nahoru |
|
gegu |
Zaslal: po prosinec 01, 2003 8:49 |
|
|
|
CO??? Oni se na povrch vrátěj staří trpaslíci??? A budou ničit!!??? No to snad néééé asi je to popsaný v tý apokalipse co?? No tu já si ještě nepořídil:)) Tak kdyby mi někdo o tom napsal víc?? prosím prosím klidně i do sekce PJ já totiž sem PJ i hráč....[/b] |
_________________ "Krev je jen tekutina a proto vždycky poteče" Nejmenovaný trpaslík se sekerou zdvyženou k smrtelnému zásahu na poraženého elfa... |
|
Návrat nahoru |
|
Tan-min-wu (Bum-bum) |
Zaslal: po prosinec 01, 2003 11:04 |
|
|
|
No, jo, asi máš pravdu , když já sem tak malej a ukecanej skřítek. Ale na druhou stranu si myslím, že dobrej hráč to neviužije, a nebo si ho PJ podá. Já jsem třeba jako PJ hrál několidrát únos Emtefela, ale teď to hraju jako PJ a stejně se dovedu udočírovat ! ! |
|
Návrat nahoru |
|
Tan-min-wu (Bum-bum) |
Zaslal: po prosinec 01, 2003 15:48 |
|
|
|
A do jakýho fora ? |
|
Návrat nahoru |
|
Tan-min-wu (Bum-bum) |
Zaslal: po prosinec 01, 2003 17:19 |
|
|
|
Promiňte, jako hráč !!! Ale musí se nechat, že jsem malej a šikovnej ! ! |
|
Návrat nahoru |
|
Kenny |
Zaslal: út prosinec 02, 2003 20:28 |
|
|
|
U nás se hraje hlavně na příběh a informace, takže čím víc se tady hráči dozvědí, o to víc přijdou ve hře.D9ky za pochopení. |
_________________ Já nejsem odpadlík, jak vy tvrdíte a vašim soudům se jenom směju.Já jsem jenom rozšířil poznání dané našemu národu. |
|
Návrat nahoru |
|
Tan-min-wu (Bum-bum) |
Zaslal: út prosinec 02, 2003 20:39 |
|
|
|
Jo, jo nevědomost je někdy holt sladká. Co se týče shánění informací, tak je to sice těžký, ale potom ten hřejivej pocit, když se vám něco povede, nebo víte něco, o čem ostatní hráči, natož jejich postavy nemají ani tušení ! ! |
|
Návrat nahoru |
|
Kenny |
Zaslal: út prosinec 02, 2003 20:49 |
|
|
|
No právě.Takže proto jsem nerad, když se to hráči dozvědí tady. |
|
Návrat nahoru |
|
Ivrin |
Zaslal: ne leden 18, 2004 9:36 |
|
|
|
Na tom mám stejný názor, že hráči nemusí vědět všechno, ale i přes opakované upozornění:"Nečti si ve VTB všechna temná božstva!" se náš Gorův kněz dozvěděl všechno(historii a budoucnost boha nevyjímaje) o temných bozích ... Tak nevím jestli to je dřevo nebo mi to dělá naschvál. A použil obhajobu typu:"A jakej si mám udělat názor na temný božstva když o nich ani nevím?" No to by mě zajímalo jak by třeba mohl vědět o Temné kápi ... Nebudu dále rozšiřovat svou zlost a zkušenosti s naší družinkou.
Chtěl bych se zeptat jak jsou váženi skřítčí hrdinové mezi normálními skřítky? Jestli ostatní skřítci mají stejný názor jako hobiti, že to je ostuda jejich rasy a že tím určitě potupí pověst borůvkového koláče(v případě skřítků jejich šípkového čaje). |
_________________ We are here in order to die... |
|
Návrat nahoru |
|
meator |
Zaslal: ne leden 18, 2004 19:14 |
|
|
|
No podle mě mají skřítčí hrdinové mezi normálními skřítky velkou oblibu. Samozřejmě né u všech. Určitě nebude Wu Šeng mít velkou oblibu u Zin-Zara. Skřítkové nejsou takový peciválové jako hobiti. |
_________________ Ke všemu co je velké, je prvním krokem odvaha! |
|
Návrat nahoru |
|
Ivrin |
Zaslal: st srpen 11, 2004 9:34 |
|
|
|
Jistě, skřítci jsou přece jen "trochu" divočejší národ, takže se u nich skřítčí hrdinové těší velké přízně. Mě jenom mátla ta výška(nevím proč, ale asi beru hrdinskou přízeň podle průměrné velikosti rasy ). Přesvědčil mě ale náš bývalý společník v družince(skřítek-bojovník), že se skřítci hodí do boje v některých ohledech více než lidé... |
_________________ We are here in order to die... |
|
Návrat nahoru |
|
Tan-min-wu (Bum-bum) |
Zaslal: st srpen 11, 2004 17:08 |
|
|
|
No o tomto tématu bys mohl dát řeč ze Zin Zarem..... bohužel o tom asi nebudeš vyprávět.... |
|
Návrat nahoru |
|
Cesty Hraničářů |
Zaslal: ne srpen 29, 2004 21:17 |
|
|
|
O skritcich hrdinech me neco povidejte mohl bejt dalsi za chvili kdyby nebylo bozooka |
_________________ Začaly se projevovat další podivné boční efekty.Z bouře se vyřinul vodotrysk malých olověných kostiček,které se rozkutáleli po praskající dlažbě.Zjevovali se čtyřstrané trojúhelníky,kruhy se dvěma konci a další obludnosti-nebojte se jenom se ucim kouzlit |
|
Návrat nahoru |
|
Tan-min-wu (Bum-bum) |
Zaslal: út září 07, 2004 20:08 |
|
|
|
My ... kopat ..... bazook .... prdel !!!!!!!!!!!!!! |
|
Návrat nahoru |