Autor |
Zpráva |
|
miloslav.zaoral |
Zaslal: út březen 12, 2019 17:26 |
|
|
|
Něco mi uniklo, kde najdu ten článek? |
|
|
Návrat nahoru |
|
Rauksul |
Zaslal: st březen 13, 2019 3:38 |
|
|
|
ty uz jsi ho cetl a Zannar taky ten dokonce spravne odhalil podobnost s rannymi přemyslovci
sekce "ke stažení" a je to uuuuplne dole. |
_________________ I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die. |
|
Návrat nahoru |
|
zloděj slavoj |
Zaslal: čt březen 14, 2019 12:45 |
|
|
|
Rauksul: Snazime se o to, aby jsem modul pokřtili na pristim gameconu.
Takže modul bude hotov až v roce 2020, když píšeš o příštím Gameconu (pokud by byl hotov letos, tak by jsi napsal letošní Gamecon). Pochopil jsem to dobře?
Jinak cas si muzete ukratit ponekud obsirneji psanym clankem o Plavenskych cisarich (jiz visi na webu).
Pozor, autor ma podobny styl psani jako Leila z Boševalu! Čtěte na vlastni nebezpečí! [/quote] |
_________________ Je několik způsobů, jak stáhnout krysu z kůže. |
|
Návrat nahoru |
|
AndyF |
Zaslal: út březen 19, 2019 15:34 |
|
|
|
Příští gamecon je tenhle rok, ne? Takže tu bude tenhle hotový už rok??? |
|
|
Návrat nahoru |
|
Almion |
Zaslal: čt červenec 18, 2019 11:53 |
|
|
|
Zdravím. Chtěl bych se zeptat, jestli je nějaký zevrubný odhad, kdy by mohly krajiny 2 vyjít. tenhle rok, pristi rok? |
|
|
Návrat nahoru |
|
zloděj slavoj |
Zaslal: pá červen 19, 2020 11:34 |
|
|
|
Ahoj,
už je jasnější termín vydání nového modulu Krajiny za obzorem 2, Hranice šílenství?
Almion napsal: Zdravím. Chtěl bych se zeptat, jestli je nějaký zevrubný odhad, kdy by mohly krajiny 2 vyjít. tenhle rok, pristi rok?
Díval jsem se, že má Mytago v plánu vydat Asterion: Úsvit nových bohů. Podle popusu to vypadá na sbírku 10 povídek. Nevíte zda tato kniha výjde letos?
Sokolík |
_________________ Je několik způsobů, jak stáhnout krysu z kůže. |
|
Návrat nahoru |
|
Rauksul |
Zaslal: pá srpen 14, 2020 3:10 |
|
|
|
zloděj slavoj napsal: Ahoj,
už je jasnější termín vydání nového modulu Krajiny za obzorem 2, Hranice šílenství?
Almion napsal: Zdravím. Chtěl bych se zeptat, jestli je nějaký zevrubný odhad, kdy by mohly krajiny 2 vyjít. tenhle rok, pristi rok?
Díval jsem se, že má Mytago v plánu vydat Asterion: Úsvit nových bohů. Podle popusu to vypadá na sbírku 10 povídek. Nevíte zda tato kniha výjde letos?
Sokolík
zdravim, oboji by melo byt letos. Modul je hotov a probuhaji korektury, sbirka se jeste dopisuje. |
_________________ I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die. |
|
Návrat nahoru |
|
|