Autor |
Zpráva |
|
cerberos |
Zaslal: st březen 16, 2016 20:49 |
|
|
|
Ahoj poslední informace byli, že se aktivovala brána a její okolí zamořila agresivní fauna a flóra z Modrého měsíce. Trochu mi chybí konkrétnější informace. Máte někdo nějaký ten konstruktivní nápad? |
|
|
Návrat nahoru |
|
Rauksul |
Zaslal: po říjen 24, 2016 17:25 |
|
|
|
Konkrétní situace na různých místech Asterionu bude v dalším modulu.
Fauna a (především!) flora se začně značne rozlejzat. Ze stávajícíci informací poměrně dost napovídá situace v Zelených bažinách, kdy se mrcha kytkoidní doplazí až do Krazu...
O tom proč se to děje, co přesně je za tím - je do důsledek toho, co se děje na Modrém Měsíci.
Zatím si to představ jako obrovský mix masožravých rostlin, chaotický, hýbající se, živý. A dost agresivní třeba na pokusy jej usekat (trpaslící) nebo třeba vypálit (Plavena). A k tomu sem tam nějaký dravec - dravec tak schopný, aby v tom byl schopen přežit. |
_________________ I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die. |
|
Návrat nahoru |
|
Zurkhen |
Zaslal: so listopad 19, 2016 12:12 |
|
|
|
jsem vážně zvědavej, ale mám pocit že to bude hroznej úlet. Zajímalo by mě jak to toho zapadne Thalion a ten co odjel hledat třetí kontinent. |
_________________ Pravá láska nemá šťastný konec. Pravá láska totiž nikdy nekončí |
|
Návrat nahoru |
|
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|