Autor |
Zpráva |
|
Zurkhen |
Zaslal: út listopad 08, 2016 22:35 |
|
|
|
No u těch skřítků se asi neshodneme. Dospělej chlap co má 140 mi taky přijde neškodnej. |
_________________ Pravá láska nemá šťastný konec. Pravá láska totiž nikdy nekončí |
|
Návrat nahoru |
|
Bohdan |
Zaslal: čt listopad 17, 2016 10:44 |
|
|
|
Zurkhen napsal: No u těch skřítků se asi neshodneme. Dospělej chlap co má 140 mi taky přijde neškodnej.
No jo Bruce Lee v košili mi taky nepříšel že bych se měl bát, a v tom to právě je. Jsou prostě malí a rychlí. A rozhodně pokud maj základní výcvik nějakýho BU tak jsou na tom líp než kolohnát kterej prostě unese obouruční sekeru ale trefí se jen do protivníka který mu moc neuhýbá.
Zkrátka sílu nedělá velikost svalů, to by člověk nikdy nedal krola |
_________________ Bůh mi odpustí, jeto ostatně jeho řemeslo.
Heinrich Heine 1856 |
|
Návrat nahoru |
|
Zurkhen |
Zaslal: čt listopad 17, 2016 12:00 |
|
|
|
Bruce Lee nemá 110 čísel a 30 kilo. A kroll nemá 3 metry, to už by byl obr. |
_________________ Pravá láska nemá šťastný konec. Pravá láska totiž nikdy nekončí |
|
Návrat nahoru |
|
Bohdan |
Zaslal: čt listopad 17, 2016 12:35 |
|
|
|
O krolovi jsem nic nepsal ale i těch jeho 220 jako průměr je straně moc když potkám někoho kdo má přes dva metry tak to je hodně a jestli tím pádem může mít krol 240 tak to pro normálního v průměru 180 člověka bude obr
Síla je hmotnost * rychlost
a váhu těla do úderů nedáváš zdaleka celou...
Jinak ještě ten souboj s vysokým protivníkem bude prostě jinej ono ani ten trpaslík nepůjde po hlavě když na ni nedosáhne a vzhledem k tomu že ty údery na někoho kdo má metr by šli v podstatě pořád na hlavu která se nejlíp uhýbá.
A se zbraní v ruce není neškodnej nikdo. |
Heinrich Heine 1856 |
|
Návrat nahoru |
|
Zurkhen |
Zaslal: čt listopad 17, 2016 12:41 |
|
|
|
To je hold otázka názoru, pro mě budou skřítci bez bojových umění v boji zblízka vždy velmi slabý (jako hobiti) |
|
Návrat nahoru |
|
Bohdan |
Zaslal: čt listopad 17, 2016 13:07 |
|
|
|
Ano v tom se shodneme cokoli bez výcviku (takže předpokládám že bez výcviku se použije jen hrubá síla) bude s metrem výšky a 30kg jako papír ostatně hrajeme na DRD+ a tam ten skřítek na první má tak málo životů že v podstatě vykrvácí po první ráně a tak nám to přijde správně, ovšem v útoku mu to nijak moc nebrání ale výsledný zásah nebude taky nic moc.
Stejně jako hobit to není ideální bojovník do světa kde má většina váhovou a výškovou výhodu. |
Heinrich Heine 1856 |
|
Návrat nahoru |
|
Rauksul |
Zaslal: čt listopad 17, 2016 23:25 |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Zurkhen |
Zaslal: pá listopad 18, 2016 14:03 |
|
|
|
Samozřejmě že skřítek s výcvikem porazí vidláka bez výcviku. Ale ze stejného důvodu proč jsou v bojových sportech váhové kategorie, tak člověk s výcvikem je dle mě v boji lepší než skřítek se srovnatelným výcvikem. Trpoše beru, sice jsou malí ale robustní. A kroll se srovnatelným výcvikem je lepší než člověk. |
|
Návrat nahoru |
|
|