Autor |
Zpráva |
|
Meph |
Zaslal: pá leden 28, 2005 13:02 |
|
|
|
Chtěl bych se v tomto tématu dovědět, jak podle vás vypadá Arvedanské zaniklé město Silviand. Hodlám tam totiž vyslat svou družinu a nějak mi docházejí nápady... |
_________________ Freedom for Wallachian Kingdom |
|
Návrat nahoru |
|
Nazarei |
Zaslal: pá leden 28, 2005 14:22 |
|
|
Anonymní
|
Je tam HODNE sfing. Je to temer sebevrazda...Na jaky urovni sou?? Aby si hned nezacali hazet nove postavy... |
|
|
Návrat nahoru |
|
Wetrixus |
Zaslal: pá leden 28, 2005 15:07 |
|
|
|
To město je kompletně zachované se vším co vněm bylo.Žije tam malá skupinka orků.Hodně plánů na lodě(loďařské dílny).
Ale jak již psal Nazarei je to skoro sebevražda protože tolik sfing pohromadě no nevim nevim |
|
|
Návrat nahoru |
|
Sadaam |
Zaslal: po leden 31, 2005 11:24 |
|
|
|
Náš šermíř má Prsten návratu do Silviandu... Ví, co to je, dokonce maj arvedanskou knihu o Nekonečných horách (kerá je ve fázi luštění...), ale o sfingách nic netuší... Těšim se na to, až si řeknou "Jupí! Jdem do arvedanskýho města, plnýho pokladů, bla bla bla" |
_________________ "Narodíš se jen jednou, žiješ jen jednou, umřeš jen jednou... a tak pořád dokola!!" - skřítčí minstrel Skřivan Skřivánek |
|
Návrat nahoru |
|
Wetrixus |
Zaslal: út srpen 02, 2005 2:48 |
|
|
|
No nezapomen ze tam sou orkove a je to hlavne lodarske mesto...
A navic vse se da zjistit ve sferach |
_________________ Strength and Honour |
|
Návrat nahoru |
|
Sadaam |
Zaslal: po srpen 29, 2005 12:40 |
|
|
|
No všechno ne. Třeba jedna naše družina (momentálně hrajem se skoro stejnejma lidma si tři družiny...) má zrcadlo z Derteonu - jednou denně se ho můžou zeptat na něco mluvenýho (3. sfera myslim - vědění mluveného)., Je sranda, když blbě formulujou otázku a ono jim řekne pěkný h***a |
_________________ "Narodíš se jen jednou, žiješ jen jednou, umřeš jen jednou... a tak pořád dokola!!" - skřítčí minstrel Skřivan Skřivánek |
|
Návrat nahoru |
|
Blind Guardian |
Zaslal: ne říjen 02, 2005 11:45 |
|
|
|
Celkem by mě zajímalo, do jaké míry bude zachované, budovy maj totiž taovej zvyk bez údržby chátrat a sfingy na údržbu neužiješ.
Podle mě si ale většinu fakt cenejch věcí vzali arvedani sebou (a pak, že do hrobu si nic nevezmeš) alespoň podle mě...
Jinak cesta tam bude fakt sebevražda,pokud postavy neseřenou nějakej předmět nebo svitek typu "ochrana před..." max kanalizace, to by poznali arvedany i z té temnější stránky (nebo spíš hnědší)... |
_________________ Jsem hrdina a jsem zpátky
se zbraněmi a magickými kouzly
zodpovím každičkou otázku
-Blind Guardian
Tales from Twilight World |
|
Návrat nahoru |
|
Cenis |
Zaslal: ne říjen 02, 2005 19:50 |
|
|
|
BLIND GUARDIAN: budovy sice chatraji, ale arvedanske technologie a magie delaji sve, takze povetsinou jeste stoji a tam kde strechy nemely drevene krovy (ktere samosebou shnily) do nich ani neprsi.
sebou se vse urcite arvedane nevzali, jeli totiz na lodich a nevedeli jak daleko a tak si radej vzali zasoby jidla a piti, nez zlata, drahokamu a knih.
cesta tam je opravdu krusna, a kanalizace by se dala pouzit (za ta tisicileti co se nepouziva uz tam po "tom hnedem" nenajdes ani pamatky, dest to vyplavil) ovsem jak druzina zjisti, kde jsou vchody do teto kanalizace a jak zajisti aby se v ni neztatila, treba na dobro, tot IMHO otazka :o) |
_________________ Krev není voda, leč nemá k ní daleko. |
|
Návrat nahoru |
|
Blind Guardian |
Zaslal: po říjen 03, 2005 16:12 |
|
|
|
Jen aby to nedopadlo jako ty jejich slavný cesty pouští. Já osobně si myslím, že by arvedani ty poklady rači hodili do vody, než aby se dostali do rukou jiného (trpaslík by zaplakal, jen si to představte) a mezi nrvedany bylo dost paranoiků aby se něco podobného stalo , ale to je jen můj odhad, každopádně ty určitě nejcenější si vzali určitě (takže žádný obrobijce +36 se určitě konat nebude) teď mám na mysli hl. artefakty.
Kdyby to bylo jiný město tak neřeknu, vemte si Derteon "Já se vrátím" ale tohle městečko vědělo že tahle prohra je definitivní (však jim to taky trvalo).
to s tím hnědým neber vážně
Co hledat vezmu kladivo a udělám si ji sám. |
_________________ Jsem hrdina a jsem zpátky
se zbraněmi a magickými kouzly
zodpovím každičkou otázku
-Blind Guardian
Tales from Twilight World |
|
Návrat nahoru |
|
Rauksul |
Zaslal: po říjen 24, 2016 17:55 |
|
|
|
Sadaam napsal: Náš šermíř má Prsten návratu do Silviandu... Ví, co to je, dokonce maj arvedanskou knihu o Nekonečných horách (kerá je ve fázi luštění...), ale o sfingách nic netuší... Těšim se na to, až si řeknou "Jupí! Jdem do arvedanskýho města, plnýho pokladů, bla bla bla"
jakpak to dopadlo?
A otázka do pranice - Co Silviand a NUK? |
_________________ I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die. |
|
Návrat nahoru |
|
Dugatan 1 |
Zaslal: út říjen 25, 2016 8:25 |
|
|
|
K Silvilandu by se mohl vypravit Sumier z Erinu. Je k tomu jako stvořený. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Zurkhen |
Zaslal: st říjen 26, 2016 21:34 |
|
|
|
Sfingy by asi daly výprask i pár nekromantům. A tak daleko na sever větší sílu asi posílat nebudou. |
_________________ Pravá láska nemá šťastný konec. Pravá láska totiž nikdy nekončí |
|
Návrat nahoru |
|
Rauksul |
Zaslal: pá říjen 28, 2016 23:29 |
|
|
|
Zurkhen napsal: Sfingy by asi daly výprask i pár nekromantům. A tak daleko na sever větší sílu asi posílat nebudou.
Pár asi určitě. Ale co větší počet? Schopných Vládců mysli (tedy po zkouškách) asi nebude málo... něco málo přes dvě stovky.
Hmm, co by asi dělali vládci mysli s armádou sfing?
Dugatan 1 napsal: K Silvilandu by se mohl vypravit Sumier z Erinu. Je k tomu jako stvořený.
Pravda pravdoucí |
_________________ I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die. |
|
Návrat nahoru |
|
Fergo Fergusson |
Zaslal: pá listopad 04, 2016 13:39 |
|
|
|
Nemkromanti v Siliviandu? Kdyby měli pádný důvod, tak by se tam možná vydali. To by záleželo na motivaci. Nehledě na to, že to teď mají podstatně blíže. Takže je dost možné, že by se o Silviand zajímali. Každopádně ty hory jsou územím Ytraka, takže já jsem si představoval, že když už tak o Silviand projeví zájem on. Anebo Ústa smrti. Ten je taky poměrně blízko, pokud se nemýlím. |
_________________ A pane Fergusson, jak jste jen dokázal zabít toho lidožravého obra?
"Tákhle jsem máchnul sekerou a bylo po něm." |
|
Návrat nahoru |
|
Rauksul |
Zaslal: po listopad 07, 2016 20:55 |
|
|
|
Fergo Fergusson napsal: Nemkromanti v Siliviandu? Kdyby měli pádný důvod, tak by se tam možná vydali. To by záleželo na motivaci. Nehledě na to, že to teď mají podstatně blíže. Takže je dost možné, že by se o Silviand zajímali. Každopádně ty hory jsou územím Ytraka, takže já jsem si představoval, že když už tak o Silviand projeví zájem on. Anebo Ústa smrti. Ten je taky poměrně blízko, pokud se nemýlím.
Hory byly uzemím Ytraka v době gobliního dominia... A ty jsou už dávno, dávno pryč. A z gobinu přešel Ytrak převážně na trpaslíky |
|
Návrat nahoru |
|
|