Autor |
Zpráva |
|
Goryvlad |
Zaslal: po prosinec 05, 2011 19:02 |
|
|
|
Obecnou řeč zná,pak pochopitelně ovládá jazyk trp.a zná pár vět v řeči skřítků. Místní domorodci ho můžou zajímat,jen co se týče bojových technik,ale určitě proti nim nebude nic mýt,naopak se bude snažit dodržovat a ctít jejich pravidla. |
_________________ Ave,imperator,morituri te salutant! |
|
Návrat nahoru |
|
hrubous |
Zaslal: po prosinec 05, 2011 21:04 |
|
|
|
Takže by ti nevadilo kdybych ho použil v dobrodružství jako Cp, která sídlí u divochů v Divočině, kvůli tajemství, který skrývá hrobka Arvendana i s rodinou. Ovládal by pár vět v řeči divochů jako Mám hlad, du na lov, Dobrou noc a pod.
Ovládal by zájmy divochů vůči okolnímu světu za cenu naučení lovu a zvyků. |
_________________ Host potěší tím, že přijde nebo tím, že odejde - Dinael rybář (Majitel Větývského Zájezdního Hostince) |
|
Návrat nahoru |
|
Goryvlad |
Zaslal: út prosinec 06, 2011 16:35 |
|
|
|
Klidně ho použij. Mohl by to bejt skvělý prostředník mezi civilizací a divočinou. |
_________________ Ave,imperator,morituri te salutant! |
|
Návrat nahoru |
|
hrubous |
Zaslal: út prosinec 06, 2011 18:17 |
|
|
|
Přesně takhle to i plánuju. |
_________________ Host potěší tím, že přijde nebo tím, že odejde - Dinael rybář (Majitel Větývského Zájezdního Hostince) |
|
Návrat nahoru |
|
hrubous |
Zaslal: st prosinec 14, 2011 14:28 |
|
|
|
Sělám to dobrodružství z Divočiny, ale Čas temna a Rukověť dobrodruha si odporují -> V ČT je npsáno, že vrchním královským lovčím je Vorman a v RD je napsáno, že jím je Jalovín čtyřprstý. Jak to tedy je? Jemožné, že vůdcem je Jalovín a Vorman velitel Větývské jednotky? (asi 20 mužů) |
|
Návrat nahoru |
|
hrubous |
Zaslal: so leden 21, 2012 14:53 |
|
|
|
Opravdu nikdo neví?
hrubous napsal: Sělám to dobrodružství z Divočiny, ale Čas temna a Rukověť dobrodruha si odporují -> V ČT je npsáno, že vrchním královským lovčím je Vorman a v RD je napsáno, že jím je Jalovín čtyřprstý. Jak to tedy je? Jemožné, že vůdcem je Jalovín a Vorman velitel Větývské jednotky? (asi 20 mužů) |
|
Návrat nahoru |
|
Sadaam |
Zaslal: so leden 21, 2012 15:20 |
|
|
|
...asi to zalezi na tobe nemuzes brat vsechny texty stopro, navic vse podleha vyvoji a zmenam... muzes to vzit tak, ze se ti dva prostridali (u nas napr. jeden hranicar z druziny o misto noveho lovciho usiloval, pac ten puvodni omylem nekoho zastrelil pri lovu a musel z funkce) |
_________________ "Narodíš se jen jednou, žiješ jen jednou, umřeš jen jednou... a tak pořád dokola!!" - skřítčí minstrel Skřivan Skřivánek |
|
Návrat nahoru |
|
Rauksul |
Zaslal: ne leden 22, 2012 1:01 |
|
|
|
Tak nějak. Mezi moduly je nějaký čas a lidi se ve funkci prostě střídají... Jestli chceš, tak si vymysli proč se vyměnili - třeba se první stratil na lovu, unesli ho, ušili na něj boudu - třeba jeho budoucí nástupce... a hned máš nápad na dobrodružství |
_________________ I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die. |
|
Návrat nahoru |
|
hrubous |
Zaslal: po leden 23, 2012 18:45 |
|
|
|
Ok dík, takže logicky, když je psáno, že Jalovín je zakladatel, tak bude asi oběť |
|
Návrat nahoru |
|
Kelghor |
Zaslal: st červen 13, 2012 21:51 |
|
|
|
Tak prý už je v Pevnosti to mé slavné dílo "Pláně z kostí" ... doufám že se vám líbilo a budu rád za jakékoli připomínky =) |
_________________ Důvěřuj, ale prověřuj. |
|
Návrat nahoru |
|
Fery |
Zaslal: po říjen 22, 2012 9:28 |
|
|
|
No kdyby bylo možné vydat mimo pevnost tak by bych i komentoval
Chystám jednorázové dobrodružství za temnou stranu při Rilonském tažení. Dost mi pomohla kronika, budu mít předpřipravené postavy a cílem bude hledat jeden artefakt na pozadí bojů o Rilond. Ale nějak jsem vyhořel a nemůžu přijít na nějaké setkání, které by se mohli odehrát přímo v Rilondu. Tedy mám nějaký začátek a konec, kdy budou hledat v Konventu právě Artefakt a v krátkém čase, než ho rozboří drak. Ale ten prostředek mi nějak chybí |
|
|
Návrat nahoru |
|
Fery |
Zaslal: po únor 18, 2013 14:40 |
|
|
|
Dobrodružství Mezi světy je naprosto skvělé. Jsou tak nápady, děj, úplně jsem si představil, jak se tím postavy prodírají. Čarodějnice je úžasná, tu jsem si vizualizoval, až jsem měl mráz po zádech |
|
|
Návrat nahoru |
|
Iskar |
Zaslal: po únor 18, 2013 15:55 |
|
|
|
Mňa potešili obidve nové dobrodružstvá, ale viac ma zaujali Kelghorove Pláně z kostí. Zápletka, ktorá priamo súvisí s Novým umrlčím kráľovstvom a jeho vládcom Čche mingom, je veľkým lákadlom pre každú družinu, ktorá nemá problém vykonávať aj "špinavú robotu".
Páčilo sa mi, že dobrodružstvo je určené pre postavy na vyšších úrovniach a tiež som ocenil, že družina sa pri svojom putovaní dostane aj do Podzemnej ríše. Pripravené postavy na jednorazovú hru vyzerali tiež zaujímavo, u nás by sme však určite dali prednosť pokračovaniu s pôvodnou družinou (aj keď musím uznať, že by som si rád vyskúšal hru s postavou animatika Krolonisa). Vzkriesenie jedného z padlých členov družiny zároveň považujem za celkom dobrý dôvod, kvôli ktorému by sa mali jeho kamaráti pustiť do takéhoto riskantného podniku... K ostatným veciam sa budem môcť vyjadriť až vtedy, keď toto dobrodružstvo odohrám s našou družinou. Teším sa na Nekropolu a na Dynthorovu hrobku. |
|
|
Návrat nahoru |
|
|