Autor |
Zpráva |
|
Máte rádi elfy a hrajete za ně vždy?
Ana,samozřejmě. |
[ 19 ] |
|
27% |
Někdy,podle toho jak se cítím a podle toho PJ hraju. |
[ 37 ] |
|
54% |
Ne nikdy. |
[ 12 ] |
|
17% |
Celkem hlasů : 68 |
|
Tenaka-Chan |
Zaslal: čt prosinec 11, 2003 11:11 |
|
|
|
Já nemyslel, že to je fajn ve smyslu konečně jsou něco míň. Elfa si občas taky zahraju, ale myslel jsem to tím, že to je zajímavý spestření!!!!! |
_________________ ITS GOOD TO BY BAD!!!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
Ivrin |
Zaslal: čt prosinec 11, 2003 15:32 |
|
|
|
Hm, no když jsme hráli my ještě mimo Asterion tak to byla družinka o složení elf-čaroděj, elf-druid, elf-theurg, elf-mág(svýho času i elf-chodec a další hráči byly především elfové) a jeden barbar-šermíř. To byl svět, kde měli elfové pokaždý navrch... Teď máme poněkud zajímavější družinku... No, ale těďka to vypadá, že pokud vymře zase nějaká část naší družiny tak bude zas přeelfováno. |
_________________ We are here in order to die... |
|
Návrat nahoru |
|
Tenaka-Chan |
Zaslal: pá prosinec 12, 2003 11:10 |
|
|
|
Tk to je dost síla, tak se musíte snažit co nejmíň umírat aby tam těch eflů bylo co možná nejmíň.
PJ by je od toho mohl taky odradit (ty intra jsou svině) |
_________________ ITS GOOD TO BY BAD!!!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
Arled |
Zaslal: čt leden 22, 2004 11:22 |
|
|
|
To u nás jsou většinou ve složení elfové a hobiti. A teď maj navrch hobiti. Ještě je tam jeden barbar-bojovník a trpaslík-bojovník. Ale elfů je tam... |
_________________ "Živod je jen dlouhé čekání na smrt, tak proč to neurychlit?!" |
|
Návrat nahoru |
|
Kelwak |
Zaslal: ne únor 29, 2004 18:29 |
|
|
|
Tak to zase u nas nemame rádi moc elfy, jdnou se dokonce pořádal hon na temného elfa ( mág, nepohod se s knězem ). Nebylo to pro mě příjemný, hrál jsem taky elfa |
|
|
Návrat nahoru |
|
Norec |
Zaslal: po březen 01, 2004 10:50 |
|
|
|
No tak u nás není moc elfů a ani nemůže být, protože hrajeme jenom 3 A nejvíc za ně hraju já a sem momentálně PJ(a asi ještě dlouho budu) |
_________________ Je jedno jaké činy vykonáš, stejně přijde Apokalypsa. |
|
Návrat nahoru |
|
Fery |
Zaslal: po duben 12, 2004 8:25 |
|
|
Anonymní
|
Mozná to partří někam jinam ale dám to sem. Chtěl bych se zeptat jestli jste někdo hral(nebo jako PJ vytvářel pro hráče) za horského elfa. Zájímalo by mě jak vypadala jeho minulost a tak. Ještě tedy jaké jméno takovému elfovi dát? Protože elfsky neumím tak se na to ptám |
|
|
Návrat nahoru |
|
Kelwak |
Zaslal: po duben 12, 2004 18:23 |
|
|
|
Pro horského elfa jsem ještě nic netvořil a ani jsem za něj ještě nehrtál, ale co se týče historie, je do bitvy pěti mečů stejná, alespoň co se týče temného horského elfa ( snad se nemílim ). Jméno bych vymyslel podoné jako jsou například uvedeny v hlavnim modulu, akorát s tvrdšími písmeny ( d,r ... ). |
|
|
Návrat nahoru |
|
Fery |
Zaslal: po duben 12, 2004 21:31 |
|
|
Anonymní
|
Díky opravdu jsem se spatne vyjadril. Myslel jsem temneho horstkého elfa.
Hmmm tyyy jooo ted jsem nasel tu pazaz v hlavnim modulu. Uz je to let co jsem to cetl cele naposled. Diky moc!!! |
|
|
Návrat nahoru |
|
Kelwak |
Zaslal: út duben 13, 2004 17:38 |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Kelwak |
Zaslal: út duben 13, 2004 17:39 |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Sven Ivanhwen |
Zaslal: so duben 17, 2004 8:53 |
|
|
|
Nejlepsi jsou BARBARI!
(hodi se na vsechno a lepsiho hranicare abys pohledal ....)
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Yb |
Zaslal: so duben 17, 2004 21:39 |
|
|
|
Horské elfy jsem dělal a už za ně jeden můj hráč hrál. Co se týče historie, byl to samotář, drsný a ošlehaný, mezi jeho priority patřil skauting a bylinkářství. Byl dokonalým asketou, nenáviděl skřety a krolly. Rodinu neviděl asi devět let. Měl vysokou sílu, odolnost vyjímečně 13, inteligenci a charismu měl průměrnou. Pokusil se aklimatizovat do družinky, ale než se mu to povedlo, zabili ho v hospodské rvačce.
Víc toho bohůžel z hlavy nedám. Je to už dávno.
Ještě párkrát jsem do děje vsunul horské elfy. Byli to většinou neuvěřitelně silní a odolní jedinci, dost agresivní, zamlklí až nespolečenští.
|
_________________ Povolání: Bůh |
|
Návrat nahoru |
|
Sadaam |
Zaslal: čt květen 06, 2004 20:08 |
|
|
|
Jednou s náma hráli dva hráči-bráchové. Jeden byl skřítčí pyrofor a druhej horskej elf, theurg. Byl někde z Oblých hor, mysli, je to taky dlouho. Od skřítků se nějak naučil alchymii (ani už nevim jak...) a s tim skřítkem se vydali do Dálav.
Elf byl dost podnikavej a s našim elfím hraničářem pořád vymejšleli jak si nahrabat móc peněz. Např. že vyrobí hromadu chodcovejch mečů a ty chodec transmutuje na lintirový a pak je budou prodávat.... Dneska vim, že to je kravina, ale stejně se k tomu nikdy nedostali
Teď s náma nehraje a elfisko skončilo v N. Amiru v citadele... |
_________________ "Narodíš se jen jednou, žiješ jen jednou, umřeš jen jednou... a tak pořád dokola!!" - skřítčí minstrel Skřivan Skřivánek |
|
Návrat nahoru |
|
Kenny |
Zaslal: so květen 08, 2004 5:54 |
|
|
|
Bráchové a jeden skřítek? |
_________________ Já nejsem odpadlík, jak vy tvrdíte a vašim soudům se jenom směju.Já jsem jenom rozšířil poznání dané našemu národu. |
|
Návrat nahoru |
|
|