Autor |
Zpráva |
|
Kdo vyhraje v Lese padajících stínů
Dryády |
[ 11 ] |
|
19% |
Skřeti |
[ 8 ] |
|
14% |
Plavena |
[ 12 ] |
|
21% |
Taros |
[ 9 ] |
|
16% |
Někdo jiný |
[ 16 ] |
|
28% |
Celkem hlasů : 56 |
|
Sadaam |
Zaslal: ne březen 07, 2010 17:19 |
|
|
|
Mno, o tom bych se moc nerozprával, kvůli spoileru kdyby moji hráči jenom tušili, co Khar tuší, tak fakt nevim, co by mi na to řekli chá chá |
_________________ "Narodíš se jen jednou, žiješ jen jednou, umřeš jen jednou... a tak pořád dokola!!" - skřítčí minstrel Skřivan Skřivánek |
|
Návrat nahoru |
|
Sadaam |
Zaslal: po únor 07, 2011 21:24 |
|
|
|
...tak mě napadá, jestli náhodou dryády, když jich tak ubývá, nezkusí "rekrutovat" dívky a ženy z jiných národu, podobně jako v zaklínačovském Brokilonu?? Co na to říkate?? |
_________________ "Narodíš se jen jednou, žiješ jen jednou, umřeš jen jednou... a tak pořád dokola!!" - skřítčí minstrel Skřivan Skřivánek |
|
Návrat nahoru |
|
Kelghor |
Zaslal: po únor 07, 2011 21:32 |
|
|
|
Podle mě ne-e, protože jsou to zatvrzelí slepice,... pokud nedokáží přijmout třeba skřítky a jejich i tak laskavý poheld k přírodě, tak budou jistě dostatečně konzervativní aby na jiný dívky kašlali...
(Dryády si to u mě pěkně pokazili kvuli těm skřítkům...) |
_________________ Důvěřuj, ale prověřuj. |
|
Návrat nahoru |
|
Cenis |
Zaslal: po únor 07, 2011 21:58 |
|
|
|
Sadaam napsal: ...tak mě napadá, jestli náhodou dryády, když jich tak ubývá, nezkusí "rekrutovat" dívky a ženy z jiných národu, podobně jako v zaklínačovském Brokilonu?? Co na to říkate?? 8)
nevim, ktera silena zenska by se chtela pridat k drydam :-D
navic narozdil od sapkowskeho dryad ty asterionske se nedaji vytvorit umele z lidske (ci jine) divky.
ale kde je receno ze jich v LPS ubyva? :-) |
_________________ Krev není voda, leč nemá k ní daleko. |
|
Návrat nahoru |
|
Dugatan |
Zaslal: po únor 07, 2011 22:23 |
|
|
|
Moc pěkný článek o Numrakurundži. Mam dvě otazky žije ještě Warramba? A kolik je tada cca dryád? |
|
|
Návrat nahoru |
|
Sadaam |
Zaslal: út únor 08, 2011 15:09 |
|
|
|
...to by mě také zajímalo ale jakto, že neubývají?? a co temní drudi ničící gagudu... to musí být velká rána pro divoženky ono přeci nějakou dobu trvá, než vyroste nový strom a vyroste nová dryádka |
|
Návrat nahoru |
|
|