Autor |
Zpráva |
|
tavicz |
Zaslal: ne březen 07, 2010 21:46 |
|
|
|
Aplikace pravidel by mohly obsahovat nějaké nové typy bojových akcí pro rozšířený soubojový systém. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Tejlian |
Zaslal: pá březen 19, 2010 2:56 |
|
|
Bydliště: wutabengo-rodina dubu, pevnost Stromovka v LPS a vlastně celá tara
|
Aplikace by mohli obsahovat některý z dalších stylů skřítčího bojového umění (prskání krvavé kočky, trkaví poník??).
Vím že tohle bude asi nesplnitelný úkol, ale co třeba nějaký jednodušší a použitelnější systém pro bitvy armád?? Ten z PPE je dost....ehm....no skrátka ehm...
Nemusí to být bitevní simulátor, na to sou počítačové a miniaturové hry, stačilo by něco třeba jako kámen, nůžky papír s bonusy za vírazně lepší výcvik, výzbroj, pozici, zásobování, morálku, bla bla bla.
předem dík |
_________________ Dokud to bolí, žiješ! |
|
Návrat nahoru |
|
Sadaam |
Zaslal: po březen 22, 2010 7:38 |
|
|
|
budou pravidlově popsána nějaká nová povolání?? např. rytíři chybí a to bývá u popisů mnoha CP uvedeno jako jejich specializace válečníka... |
_________________ "Narodíš se jen jednou, žiješ jen jednou, umřeš jen jednou... a tak pořád dokola!!" - skřítčí minstrel Skřivan Skřivánek |
|
Návrat nahoru |
|
miloslav.zaoral |
Zaslal: po březen 22, 2010 12:43 |
|
|
|
Rytíř je přece jeden z archetypů bojovníka v DrD+, jeho aplikaci na DrD 1.6 zvážíme. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Sadaam |
Zaslal: po březen 22, 2010 20:12 |
|
|
|
jo pardon, jsem vlastně nespecifikoval... měl jsem právě na mysli aplikaci DrD 1,6 |
_________________ "Narodíš se jen jednou, žiješ jen jednou, umřeš jen jednou... a tak pořád dokola!!" - skřítčí minstrel Skřivan Skřivánek |
|
Návrat nahoru |
|
Kenny |
Zaslal: so březen 27, 2010 12:14 |
|
|
|
Uvažujete v modulu o aplikaci skřítčího bojového umění na drd+? třeba jen jeden dva styly |
_________________ Já nejsem odpadlík, jak vy tvrdíte a vašim soudům se jenom směju.Já jsem jenom rozšířil poznání dané našemu národu. |
|
Návrat nahoru |
|
Fery |
Zaslal: st duben 21, 2010 14:12 |
|
|
|
Plánuje se v aplikaci DrD+ rozšířit počet fint zvlášť Erinské šermířské jsou zajímavé. A ten skřítčí boj by mě také velmi zajímal. Spíš orientace na prostého hrdinu/bojovníka bych se rád dozvěděl, a jeho specifikace na Asterionu. |
|
|
Návrat nahoru |
|
|