Autor |
Zpráva |
|
Který příběh ze sborníku se vám líbí nejvíc?
Duchové pralesa (Jaroslav "Oggysu" Vrba) |
[ 1 ] |
|
2% |
Felčarka (Jan "Čenis" Galeta) |
[ 7 ] |
|
19% |
Vlci (Lucie "Narmoria" Kučerová) |
[ 8 ] |
|
22% |
Karavana snů (Lucie Lukačovičová) |
[ 2 ] |
|
5% |
Horší než smrt (Jan Šlechta) |
[ 2 ] |
|
5% |
Ko-ru-lla! (Zbyněk "Gilgalad" Holub) |
[ 6 ] |
|
16% |
Otec běsů (Zbyněk "Gilgalad" Holub) |
[ 5 ] |
|
13% |
Krev vlka (Petr "Peldric" Urban) |
[ 3 ] |
|
8% |
Duch hrdiny (David Kubánek) |
[ 2 ] |
|
5% |
Celkem hlasů : 36 |
|
Tortor |
Zaslal: pá březen 14, 2008 21:01 |
|
|
|
Já si myslím ,že se tato debata naopak vyvyji celkem smířlivě(opomenemeli urážky,napadání,obvyňování a jednu nepřímí návrh k upálení )
Myslím,že se dál stejně nedostaneme,ač my tato diskuze něco dala,svou pravdou jsem si stále skálopevně jist a proto navrhuji tuto debatu ukončit.
Máli někdo jiný názor nechť promluví teď,nebo ať mlčí na věky |
|
|
Návrat nahoru |
|
Gowery |
Zaslal: pá květen 02, 2008 11:43 |
|
|
|
Tak jsem koukal, že Norec (jistý si tím nejsem, neb na fantasyi se píše Norek) se se ZMM zapojil do školy recenzentů . Bližšího komentáře netřeba, vše důležité už poznamenala redakce fantasye potažmo Michal Bronec. Bližší info na http://www.fantasya.cz/clanek/antologie-zrozeni-modreho-mesice . |
_________________ THERE'S NO JUSTICE.
THERE'S JUST ME.
-Death |
|
Návrat nahoru |
|
kockamica |
Zaslal: čt květen 22, 2008 21:10 |
|
|
|
Broncovo hodnocení se mi líbí (aby ne, když se podobá mému )
A vývoj diskuse je taky supr. K návrhu na upálení mohu přidat opékání na rožni a čtvrcení koňmi. Kdo má zájem?
Ale vážně: co "Narmoria"? Nemá ještě něco v šuplíku? |
|
|
Návrat nahoru |
|
Gowery |
Zaslal: čt květen 22, 2008 21:24 |
|
|
|
To je jako návrat ztracené dcery a dokonce téměř po půl roce . Nejlépe bude, když se Narmoria vyjádří sama. |
_________________ THERE'S NO JUSTICE.
THERE'S JUST ME.
-Death |
|
Návrat nahoru |
|
Gilgalad |
Zaslal: pá květen 23, 2008 8:30 |
|
|
|
kockamica napsal:
Ale vážně: co "Narmoria"? Nemá ještě něco v šuplíku?
Narmoria teď píše něco do Molecular Phylogenetics:) Práce jí zabírá hodně času a toho pak moc nezbývá na psaní, ale máme spolu rozdělaný jeden dlouhodobější projekt, který nás oba strašně baví Snad se ho jednou povede dokončit. Také spolu s Narmorií, Čenisem a Zdeňkem Benešem chystáme jednu fantasy-historickou záležitost, ale i to je běh na delší trať.
Navíc bychom letos mohli mít společnou povídku ve sborníku Jakuba Draka Kočího.
To vše je ale mimo Asterion. Pokud to však vyjde, rádi bychom společně napsali povídku do Mirtal. |
_________________ Cesta jde pořád dál a dál
kupředu, pryč jde od mých vrat.
Daleko už mi utekla
a musím za ní pospíchat.
Na lehkých nohou dám se vést
až k větší cestě, nežli znám,
tam, kde se stýká mnoho cest.
A potom kam? To nevím sám. |
|
Návrat nahoru |
|
Rauksul |
Zaslal: ne červenec 26, 2009 19:32 |
|
|
|
citace: Mě spíš dostalo, že je ve sbírce tolik vlků, přičemž na Asterionu se psovité šelmy prakticky nevyskytují... Nad tím jste se nepozastavili?
pozastavili... je to trošku škoda, z mýho pohledu byli vlci odstraněni z Asterionu jakožto ty nejčastější (hned po skřetech za 10 xp) maso do mlýnku postav (co bych na ně poslal... hmm...přepadla vás smečka vlků....) a tu jsou hned ve dvou povídkách. Pravda v obou naprosto logicky (vlčí hůrka a Lendor). I když víc jsem se pozastavil u povídky z Lendoru (Krev vlka) když postava Dálavana konstatuje, že z Dálav vlky dobře zná
A taky mě trošku mrzelo, že první povídka vyzrazuje "šedotextové" tajemství o vlčí hůrce... přece nebudu hráčům zakazovat číst si povídky, aby si nezkazili pointu z hraní dobrodružství |
_________________ I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die. |
|
Návrat nahoru |
|
|