Autor |
Zpráva |
|
Pohlavie???
Chlapec |
[ 27 ] |
|
84% |
Dievča |
[ 5 ] |
|
15% |
Celkem hlasů : 32 |
|
Kenny |
Zaslal: út srpen 15, 2006 9:54 |
|
|
|
To jsme se zamotali |
_________________ Já nejsem odpadlík, jak vy tvrdíte a vašim soudům se jenom směju.Já jsem jenom rozšířil poznání dané našemu národu. |
|
Návrat nahoru |
|
Kibe |
Zaslal: út srpen 15, 2006 16:17 |
|
|
|
Já jednou dělal Pj když s námi hrála holka, ale nestálo to za nic...hodně záleží jak moc se znají lidi mezi sebou a jak se v oné spol. dokáží uvolnit...ale myslím, že zahrát opačné pohlaví je dost možné...alespoň já hraju jednu postavu ženu a myslím, že docela obstojně |
_________________ Je dobré si vybrat ten správný cíl a také zda ho zasáhneš srdcem nebo šípem. |
|
Návrat nahoru |
|
oggysu |
Zaslal: út srpen 15, 2006 17:18 |
|
|
|
Kibe napsal: Já jednou dělal Pj když s námi hrála holka, ale nestálo to za nic...hodně záleží jak moc se znají lidi mezi sebou a jak se v oné spol. dokáží uvolnit...ale myslím, že zahrát opačné pohlaví je dost možné...alespoň já hraju jednu postavu ženu a myslím, že docela obstojně
Tak nevim, co bys dělal na mojem místě: já dělal PJ dvěma holkam (to je vše...víc nás nebylo...) A ne jen jednou...jako permanentně... |
|
|
Návrat nahoru |
|
Kibe |
Zaslal: st srpen 16, 2006 6:31 |
|
|
|
Tak to jde o to, jestli jste opravdu hráli drd, jinak to muselo bejt užasný ne?? |
_________________ Je dobré si vybrat ten správný cíl a také zda ho zasáhneš srdcem nebo šípem. |
|
Návrat nahoru |
|
oggysu |
Zaslal: st srpen 16, 2006 7:55 |
|
|
|
Nebylo to tak zlý... ...docela sme se u toho i bavili. |
|
|
Návrat nahoru |
|
elrian |
Zaslal: so srpen 19, 2006 9:07 |
|
|
|
Tak to by mne zajímalo kdo zvolil jako pohlaví dívku? Protože podle příspěvků v tomto tématu se žádná nezapojila. Ale co už aspoň že nám tu někdo obměnil hlasování. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Berdyan |
Zaslal: út březen 20, 2007 14:58 |
|
|
|
Já osobně znám jenom dvě holky co hrajou DrD. dřív jsem sice PJoval smíšený družině, a za čas v ní byli jenom chlapi. nevím, jestli hokly to nebavilo, nebo to je mým nepříliš dobrým stylem PJování |
_________________ Dokud žiješ, nemysli na smrt, protože až smrt přijde, nebudeš mít čas myslet na minulý život. |
|
Návrat nahoru |
|
unnamed |
Zaslal: st březen 21, 2007 15:23 |
|
|
|
No s námi taky jedna hraje... přidala se o tři čtrvtě roku později než začala naše družina hrát... zatím s náma hraje měsíc, možná dva, doufám že ji to vydrží. |
_________________ One choice can change your life.
One choice can change many lives. |
|
Návrat nahoru |
|
Eyron161 |
Zaslal: so březen 24, 2007 10:55 |
|
|
|
Jsem PJ v družině kde je jedna holka a tři kluci a hraje svou hraničářku naprosto úžasně, její hádky s ostatními členy družiny, především zlodějem jsou naprostým unikátem, někdy mě mrzí, že to nemám nějak nahraný BTW nahráváte někdo hry? třeba na kameru nebo jen jako audio stopu? |
|
|
Návrat nahoru |
|
oggysu |
Zaslal: so březen 24, 2007 12:25 |
|
|
|
divím se, že jste tak vyjevení z holek v družinkách:) nejprve jsem hrával ve dvou se spolužákem. to je náhodou vážně skvělé, moc jsme si to oba užívali:) pak jsem se dostal ke skupince o dva roky starších, čtyř kluků a dvou holek. bohužel se povraždili během prvního dobrodružství a pak se rozešli i osobně... nakonec jsem skončil s družinkou samých holek je jen škoda že nyní už aktivně nehraju... občas mívám strašnou chuť. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Berdyan |
Zaslal: čt březen 29, 2007 13:49 |
|
|
|
Oggysu: na hraní DrD nebo na hraní si s holkama???? |
_________________ Dokud žiješ, nemysli na smrt, protože až smrt přijde, nebudeš mít čas myslet na minulý život. |
|
Návrat nahoru |
|
oggysu |
Zaslal: čt březen 29, 2007 16:23 |
|
|
|
to berdyan: no comment. na tohle jsem přecejen už trošku dospěl... gentleman na tyhle věci neodpovídá a slušný člověk se neptá. ale abych tě uklidnil tak na DrD. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Sadaam |
Zaslal: út duben 10, 2007 12:46 |
|
|
|
Jestli jde o to, aby byli v družině postavy ženského pohlaví, stačí aby hráči-kluci hráli postavy-holky...
Nevim jak u vás, ale já jakožto PJ jsem se s tímhle fenomenem setkal mnohokrát (a stále setkávám). |
_________________ "Narodíš se jen jednou, žiješ jen jednou, umřeš jen jednou... a tak pořád dokola!!" - skřítčí minstrel Skřivan Skřivánek |
|
Návrat nahoru |
|
Berdyan |
Zaslal: st duben 11, 2007 19:15 |
|
|
|
jo taky jsme měli v družině kluka co hrál víc za opačný pohlaví než za to svoje. mě je to jedno, když ho to baví. ale holka v družině je holka v družině. je to stejný rozdíl jako hvězdy a jejich odraz na vodě. |
|
Návrat nahoru |
|
Eyron161 |
Zaslal: st duben 11, 2007 19:34 |
|
|
|
V tomhle musím s Berydanem souhlasit. Holka v dužině je opravdu cenná deviza, zvlášť když hraje tak výborně jako naše hraničářka. |
|
|
Návrat nahoru |
|
|