Autor |
Zpráva |
|
Zanikne fyzicky Khar po rituále, ktorý vykonal počas druhej bitky pri Tarose?
Áno |
[ 37 ] |
|
92% |
Nie |
[ 3 ] |
|
7% |
Celkem hlasů : 40 |
|
Andy |
Zaslal: st červen 14, 2006 18:00 |
|
|
|
jo jo jen se ridim heslem vic otazek vetsi sance na odpoved
to all: takze jak jsem dobre pochopil z toho co se zde pise, tak se splni proroctvi (dojde ke konecne bitve, stari trpaslici se vrati, otevrou se brany na modrej, teda ted uz zelenej mesic a Asterion dospeje ke konci) no jo ale to je teda konec???? Khar bude na lopatkach udela ten svuj ritual o cem tady pisete a svet uz nebude tak pekne zvracenej jako bejval??? ja cekal neco trochu vic (i kdyz nevim co ) |
|
|
Návrat nahoru |
|
arten |
Zaslal: st červen 14, 2006 19:51 |
|
|
|
Obávam sa, že Asterion bude ešte zvrátenejší ako býval. Ostatne svet, si vždy svoju zvrátrenosť nájde ... |
_________________ Osud mužov je jasný, nie je treba veštcov |
|
Návrat nahoru |
|
David Cabal |
Zaslal: čt červen 15, 2006 9:58 |
|
|
|
Doufám že tahle zvrácenost skončí pádem Čtyř království |
|
|
Návrat nahoru |
|
arten |
Zaslal: čt červen 15, 2006 10:59 |
|
|
|
Správcovi: Zakáž Davidovi šíriť propagandu Khara Démona, inak budeš spoluzodpovedný za jeho vraždu. , Btw Zurkhen je aj tak len obyčajný šmejd |
_________________ Osud mužov je jasný, nie je treba veštcov |
|
Návrat nahoru |
|
David Cabal |
Zaslal: čt červen 15, 2006 18:50 |
|
|
|
Nikdo se nedokáže postavit Kharovi - jeho konečné víťezství je jenom otázkou času a já rád dělam toho temnýho v rohu - jak by řekl Zyl -"Proč neodejít z potápějící se lodi, dokud je čas??? |
|
|
Návrat nahoru |
|
David Cabal |
Zaslal: čt červen 15, 2006 18:51 |
|
|
|
Nemyslel sem tím, že sem zmetek, kterej přechází z jedný strany na druhou(jak mnoho lidí rádo dělá ). Moje tělo a duše patří Kharu Démonovi |
|
|
Návrat nahoru |
|
Nernam |
Zaslal: út únor 13, 2007 16:37 |
|
|
|
ehm pardon asi jsem zaspal dobu, ale nemohl by mi někdo prozradit o jakém rytuálu je řeč????? |
|
|
Návrat nahoru |
|
Gwaihir |
Zaslal: út únor 13, 2007 20:16 |
|
|
|
Rituál, který provede Khar v konečné bitvě a stane se tak jedním z principů Asterionu... je o tom v Čase temna |
_________________ Fantazie je důležitější než vědění |
|
Návrat nahoru |
|
Nernam |
Zaslal: st únor 14, 2007 10:21 |
|
|
|
ah tak to se nedivym, že nic nevým čas temna mi tak nějak schází |
|
|
Návrat nahoru |
|
blaza |
Zaslal: st únor 14, 2007 18:53 |
|
|
|
no pokud se muten rytual povede tak vlastne vyhraje. Asterion pak bude mit zpoustu moznosti jak pokracovat dal. Kdo vyuzije oslabenych sil protivniku a bude se je snazit podmanit. Ci to bude mit jeste nejakou dohru a z rytualu vzejde nova hrozba? |
|
|
Návrat nahoru |
|
Nernam |
Zaslal: čt únor 15, 2007 8:34 |
|
|
|
to zní zajímavě jak to tak vypadá budu muset obětovat 450Kč |
|
|
Návrat nahoru |
|
Sadaam |
Zaslal: čt únor 15, 2007 14:15 |
|
|
|
Určitě obětuj! Lepší obětovat peníze než svýho psa a nebo nějakého bezdomovce. Kdo ví, jestli v Altaru neberou krvavé oběti...?!
A podle mě bez Času temna nedá pořádně na Asterionu hrát a tvořit (pokud však máš první Hlavní modul...). |
_________________ "Narodíš se jen jednou, žiješ jen jednou, umřeš jen jednou... a tak pořád dokola!!" - skřítčí minstrel Skřivan Skřivánek |
|
Návrat nahoru |
|
Eyron161 |
Zaslal: pá únor 16, 2007 13:44 |
|
|
|
Při pročítání tohohle fóra mě napadla šílená věc: Khar by se stal principem Asterionu, svobodnou volbou, která nemůže být ničím omezována, tím by ztratili všichni Bohové svou moc, ze všech kněžích by se rázem stali falešní proroci bez nadpřirozené moci. A pak mě napadlo, že by třeba mohla nastat magická apokalypsa, všechny brány s Vnějším a Stínovým světem by byly nadobro uzavřeny, všechny myšlenkové bytosti by se vrátily zpět a přestaly by fungovat všechny druhy magie i Tvárnost... Tahle myšlenka se mi zalíbila natolik,že ji budu praktikovat, pokud někdy v herním čase dospějeme tak daleko... |
|
|
Návrat nahoru |
|
blaza |
Zaslal: pá únor 16, 2007 16:34 |
|
|
|
Eyron161 napsal: Při pročítání tohohle fóra mě napadla šílená věc: Khar by se stal principem Asterionu, svobodnou volbou, která nemůže být ničím omezována, tím by ztratili všichni Bohové svou moc, ze všech kněžích by se rázem stali falešní proroci bez nadpřirozené moci. A pak mě napadlo, že by třeba mohla nastat magická apokalypsa, všechny brány s Vnějším a Stínovým světem by byly nadobro uzavřeny, všechny myšlenkové bytosti by se vrátily zpět a přestaly by fungovat všechny druhy magie i Tvárnost... Tahle myšlenka se mi zalíbila natolik,že ji budu praktikovat, pokud někdy v herním čase dospějeme tak daleko...
To neni spatna myslenka,ale nebylaby skoda, zahodit vsechno to krasne co magie skryva? I zde v nasi historii muzem neco vyuzit. Knezi budou moci zustat,ale budou jen pod kotrolou Khara. Tim by mohli vzniknou inkvizitori ,kteri by chteli veskerou moc jen pro jednoho samotneho boha. Zacala by doba honu na carodejnice, znesvetcovani mist stare magie. Stale by tak ,ale byla moznost ,ze nekdo unikne a stale bude moci byt jakousi branou do Stínoveho sveta. Mozna by to udelalo na jistach mistech dosti chaos, ale tam kde by byla silna podpora stre viry tak si myslim ,ze by stale mohli ostatni bozstva do sveta zasahovat. Tak ze muze byt jeste zpousta moznosti. A nokonec ten obrad se nemusi plne podarit. |
|
|
Návrat nahoru |
|
blaza |
Zaslal: pá únor 16, 2007 16:34 |
|
|
|
Eyron161 napsal: Při pročítání tohohle fóra mě napadla šílená věc: Khar by se stal principem Asterionu, svobodnou volbou, která nemůže být ničím omezována, tím by ztratili všichni Bohové svou moc, ze všech kněžích by se rázem stali falešní proroci bez nadpřirozené moci. A pak mě napadlo, že by třeba mohla nastat magická apokalypsa, všechny brány s Vnějším a Stínovým světem by byly nadobro uzavřeny, všechny myšlenkové bytosti by se vrátily zpět a přestaly by fungovat všechny druhy magie i Tvárnost... Tahle myšlenka se mi zalíbila natolik,že ji budu praktikovat, pokud někdy v herním čase dospějeme tak daleko...
To neni spatna myslenka,ale nebylaby skoda, zahodit vsechno to krasne co magie skryva? I zde v nasi historii muzem neco vyuzit. Knezi budou moci zustat,ale budou jen pod kotrolou Khara. Tim by mohli vzniknou inkvizitori ,kteri by chteli veskerou moc jen pro jednoho samotneho boha. Zacala by doba honu na carodejnice, znesvetcovani mist stare magie. Stale by tak ,ale byla moznost ,ze nekdo unikne a stale bude moci byt jakousi branou do Stínoveho sveta. Mozna by to udelalo na jistach mistech dosti chaos, ale tam kde by byla silna podpora stre viry tak si myslim ,ze by stale mohli ostatni bozstva do sveta zasahovat. Tak ze muze byt jeste zpousta moznosti. A nokonec ten obrad se nemusi plne podarit. |
|
|
Návrat nahoru |
|
|