Autor |
Zpráva |
|
Patches |
Zaslal: út září 13, 2005 7:05 |
|
|
|
Jo, ale asi by to rozchodil...
I kdyz sem slysel o clovekovi, kterej vypil pullitr Francovky a na pohotovosti meli, co delat, aby ho jeste probrali ...
Ale pul deci eterickyho oleje muze mit tak maximalne projimavy ucinky  |
_________________ Meč nebo škrtící drát, smrt je pořád smrt... |
|
Návrat nahoru |
|
Nazarei |
Zaslal: út září 13, 2005 16:25 |
|
|
Anonymní
|
Jo, ale kdyz vam de o cas. Kazdou monitou umiraji dalsi obyvatele, v patach vam sou nemrtvy, des vybijet dungeon plnejch nemrtvych, tak je i tohle fakt blbi... |
|
|
Návrat nahoru |
|
Patches |
Zaslal: st září 14, 2005 6:52 |
|
|
|
Vsak s tou behavkou bude aspon rychlejsi...  |
_________________ Meč nebo škrtící drát, smrt je pořád smrt... |
|
Návrat nahoru |
|
Nazarei |
Zaslal: st září 14, 2005 18:39 |
|
|
Anonymní
|
No, to asi jo, ale stejne by byl malou chvili vyrazenej Treba by potom se snazil vic |
|
|
Návrat nahoru |
|
Berdyan |
Zaslal: út září 20, 2005 6:52 |
|
|
|
Nazarei:nedávno mě napadlo že s tím éterickým olejem je asi jedno, jestli ho někdo vypije nebo se pomaže.V koncovém efektu se vsákne do kůže a nechá "znehmotnit" celé tělo i vevnitř.Pokud ho někdo vypije, proběhne tenhle proces zevnitř ven, ale stejně jenom zprůsvitní. NAnejvíš si bude chvíli připadat poněkud prázdný, i když to možná taky ne, protože když se pomaže, musel by si připadat "z kůže svlečený" |
_________________ Dokud žiješ, nemysli na smrt, protože až smrt přijde, nebudeš mít čas myslet na minulý život. |
|
Návrat nahoru |
|
Nazarei |
Zaslal: út září 20, 2005 15:03 |
|
|
Anonymní
|
Ja bych rekl, ze mozna zprusvitni, ale zprusvitni zevnitr. Takze kdyby se mu nekdo nahodou dival dovnitr tela, tak by nic nevidel. Ze nehmotnej bude jenom uvnitr, ale pro efektivitu lektvaru se musi pomazat zvenci. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Bohdan |
Zaslal: út září 20, 2005 16:36 |
|
|
|
Já bych řek ze je to jedno protože stejně když se pomaže zprůsvitní celej i ve vnitř takže když to vypije tak se stane to samí. Jinak bys moh sekat ne do kůže ale rovnou do vnitřností. |
_________________ Bůh mi odpustí, jeto ostatně jeho řemeslo.
Heinrich Heine 1856 |
|
Návrat nahoru |
|
Nazarei |
Zaslal: út září 20, 2005 18:02 |
|
|
Anonymní
|
Ale kdyz si to vezmes z uplne jinyho hlediska:
-ja si natru opalovaci krem na telo a pudu na 5h se opalovat
-ty ten samej krem vypijes a pudes se na 5h opalovat
=> myslim, ze budes vypadat docela dobre |
|
|
Návrat nahoru |
|
Bohdan |
Zaslal: út září 20, 2005 19:34 |
|
|
|
No já to spíš beru jinak opalovací krém je po povrchu a ochraňuje jen pokožku, etherickej olej se vsákne a zprůhlední tě celýho né jen pokožku, zkrs na zkrs. |
_________________ Bůh mi odpustí, jeto ostatně jeho řemeslo.
Heinrich Heine 1856 |
|
Návrat nahoru |
|
Nazarei |
Zaslal: út září 20, 2005 20:36 |
|
|
Anonymní
|
Takhle se tady muzem hadat dost dlouho. Je to vec magicka, a proto to muze fungovat obema zpusoby. Dyt je to ostatne jedno... |
|
|
Návrat nahoru |
|
Kenny |
Zaslal: st září 21, 2005 16:24 |
|
|
|
Tak si vem,že je to třeba jen vrsva na kůží,pod kterou nic nejde vidět. |
_________________ Já nejsem odpadlík, jak vy tvrdíte a vašim soudům se jenom směju.Já jsem jenom rozšířil poznání dané našemu národu. |
|
Návrat nahoru |
|
Nazarei |
Zaslal: st září 21, 2005 16:25 |
|
|
Anonymní
|
Tady nejde o to, jestli je nebo neni videt, ale jestli je nebo neni ne/hmotnej. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Kenny |
Zaslal: čt září 22, 2005 16:03 |
|
|
|
Ajo,máš pravdu.To víš hraju už teď DrD+ a zapomněl jsem,že eterickej olej tě vlastně celýho znehmotní.Takže tím pádem by bylo teoretický možný ho i vypít |
_________________ Já nejsem odpadlík, jak vy tvrdíte a vašim soudům se jenom směju.Já jsem jenom rozšířil poznání dané našemu národu. |
|
Návrat nahoru |
|
Nazarei |
Zaslal: čt září 22, 2005 16:18 |
|
|
Anonymní
|
|
Návrat nahoru |
|
Berdyan |
Zaslal: po září 26, 2005 7:58 |
|
|
|
Nazarei: máš pravdu, tohle téma se mělo týkat Erinu. Právě jsem nechal postavy hledat Mirtalina kněz (námět z textů k zHZaM). Výborná věc ani za boha (teda za Sedmnýáctku) ho nemohli najít tak to vzdali (a to i vlezli do oaláce Stankiewiczů). detektivky jsou krásně pomalý (ale nesmím se tím trápit já, jenom hráči) |
_________________ Dokud žiješ, nemysli na smrt, protože až smrt přijde, nebudeš mít čas myslet na minulý život. |
|
Návrat nahoru |
|
|