Autor |
Zpráva |
|
Yb |
Zaslal: čt leden 22, 2004 22:29 |
|
|
|
Túriel napsal: Děkuji, raději zůstanu v Rybině.
P.S.: když jsem hrála Sigrid, tak mi vyhláška o zbraních zachránila (na tři dny) život, protože když po mně šel kněz temné kápě, byl zatčen pro nedodržování předpisů. (když tím palcátem mával tak, že se to opravdu nedalo považovat za vařečku...
Kolik jich při tom zahynulo? |
_________________ Povolání: Bůh |
|
Návrat nahoru |
|
Túriel |
Zaslal: st únor 04, 2004 13:05 |
|
|
|
Dva. A proč to knězi temné kápě trvalo tak dlouho, než se dostal ven... on se totiž prokopal na svobodu lžičkou. (vivat hliník!!!) |
_________________ Lacho calad, drego morn. !! |
|
Návrat nahoru |
|
Asgaroth |
Zaslal: st únor 04, 2004 19:25 |
|
|
|
Popravdě, pak se jim podařilo zatknout kněze Temné kápě??? |
|
|
Návrat nahoru |
|
Yb |
Zaslal: st únor 04, 2004 23:05 |
|
|
|
U mne by se to zvrhlo v lítou (trochu nefér) řež. |
|
Návrat nahoru |
|
Túriel |
Zaslal: čt únor 05, 2004 14:10 |
|
|
|
u nás ne...
1. PJ si dělal kněze temné kápě podle sebe, neb podrobnější popis nebyl vydán
2. mou maličkost napadlo, že na kněze by se mohla z výšky shodit síť s patřičnou zátěží...  |
|
Návrat nahoru |
|
Yb |
Zaslal: čt únor 05, 2004 18:33 |
|
|
|
Túriel napsal: u nás ne...
1. PJ si dělal kněze temné kápě podle sebe, neb podrobnější popis nebyl vydán
2. mou maličkost napadlo, že na kněze by se mohla z výšky shodit síť s patřičnou zátěží... 
1- Štěstí většiny lidí na Asterionu je, že mám pro kněze Temné kápě pravidla.
2- proč jsi ho rovnou nezabila? |
|
Návrat nahoru |
|
Túriel |
Zaslal: pá únor 06, 2004 17:00 |
|
|
|
Kvůli jednomu sokolikovi z Větrné gardy, který měl na všechno jiný názor než já (ještě že jsem ho na tu síť překecala!!!) a který prohlásil, že žádné vraždění nebude a že kněz temné kápě půjde do Rybiny a tečka. A já neměla čas podat stížnost u jeho nadřízených a řekla si, že je to koneckonců jejich soukromý problém. Mě stačí, že mi už nikdo po krku nejde... |
|
Návrat nahoru |
|
Narzian Šedý |
Zaslal: po únor 09, 2004 15:29 |
|
|
|
Asgaroth napsal: Popravdě, pak se jim podařilo zatknout kněze Temné kápě???
tehdy jsem ještě nedělal pána jeskyně |
|
|
Návrat nahoru |
|
Ivrin |
Zaslal: st únor 18, 2004 20:56 |
|
|
|
Túriel napsal: Kvůli jednomu sokolikovi z Větrné gardy, který měl na všechno jiný názor než já (ještě že jsem ho na tu síť překecala!!!) a který prohlásil, že žádné vraždění nebude a že kněz temné kápě půjde do Rybiny a tečka. Jestli ten sokolník byl správný Siaronovec, tak by měl spíše souhlasit s jeho smrtí než s vězením v Rybině(ten jejich kodex prosazování svobody). U nás by většina strážců z Větrné gardy šla žrát hlínu během několika okamžiků a byly by také ztráty životů na civilistech(možná že by lehla i Sigrid ), co by se mu připletli do cesty. |
_________________ We are here in order to die... |
|
Návrat nahoru |
|
Túriel |
Zaslal: po únor 23, 2004 7:14 |
|
|
|
[quote="Ivrin"]Túriel napsal: Kvůli jednomu sokolikovi z Větrné gardy, který měl na všechno jiný názor než já (ještě že jsem ho na tu síť překecala!!!) a který prohlásil, že žádné vraždění nebude a že kněz temné kápě půjde do Rybiny a tečka. Jestli ten sokolník byl správný Siaronovec, tak by měl spíše souhlasit s jeho smrtí než s vězením v Rybině(ten jejich kodex prosazování svobody). U nás by většina strážců z Větrné gardy šla žrát hlínu během několika okamžiků a byly by také ztráty životů na civilistech(možná že by lehla i Sigrid ), co by se mu připletli do cesty.[/quote
No... Sigrid byla zase Siaronův hrdina, když už jsme u toho. A nevím, co si ten sokolik myslel uvnitř, ale na veřejnosti byl vždy jiného názoru než já (když nešlo o obecné věroučné otázky nebo když jsem prohlásila, že Khar je ostuda Asterionu). A do Rybiny by nejradši zavřel mě, protože pokaždé, když jsem se objevila v Erinu, byl z toho hezký zmatek... a to jsem dodržovala všechny zákony!!! Ztráty životů na civilistech byly žádné z toho důvodu, že kněz temné kápě zabouchal na bránu v noci, a to tam holt žádní nebyli ("zabouchal" je metafora, on ji přelezl, ale padl mu totální neúspěch při přehodu pasti, takže došlo k poplachu)... a co se mé smrti týká, ani by mi to nevadilo, protože po mně šel už od Minkoru a já ho za sebou táhla hezky dlouhou dobu... byla to sranda. Prostě ve chvíli, kdy mi moji známí z university poslali vzkaz, že zjistili, že se na mě zavěsil kněz temné kápě (ještě že existují astrální sféry), jsem si vzpomněla na jednoho skolika a jeho komentář k mému chování, že o prkotiny, které dělám, se nikdo významnější z Asterionu nezajímá... tak jsem mu chtěla přivést ukázku, že se mýlí.
P.S.: jako plán na záchranu života by to bylo stejně nemožné, ačkoli jsem nevěděla, že osoba, která toho sympatického kněze za mnou poslala, neposlala jen jej, ale i dva další s doprovodem. Prostě jsem svého času byla dost oblíbená.  |
|
Návrat nahoru |
|
Meph |
Zaslal: st červen 09, 2004 11:24 |
|
|
|
Já jen dodám takovou drobnost: Erin je zkorumpovaný. Úplně celý. A to je na něm právě to nejlepší. Lepší přístavní město pro dobrodruha neznám. Má tam všechno, co potřebuje. Práci, prachy, chlast, děvky, všemožné církve a organizace...prostě všechno.
Erinu maximálně fandím. |
_________________ Freedom for Wallachian Kingdom |
|
Návrat nahoru |
|
Jaros.ml |
Zaslal: st srpen 18, 2004 10:27 |
|
|
|
meator napsal: No Erin moc v lásce nemám, ale líbí se mě atmosféra. Kordy, rapíry jak ze Tří mušketýrů.
sou i horší města ale v erinu stojí za zmínku Moymorovo město(teda nevim jestli se to tak i píše) |
|
|
Návrat nahoru |
|
Nyunyu revival |
Zaslal: ne listopad 21, 2004 17:45 |
|
|
|
Města jsou škaredá a plná šedi, není nad to žít v pěkném Červeném lese obklopen neutuchající krásou matky přírody. |
_________________ Legenda se vrací!!! |
|
Návrat nahoru |
|
Jaros.ml |
Zaslal: ne listopad 21, 2004 20:03 |
|
|
|
Nyunyu revival napsal: Města jsou škaredá a plná šedi, není nad to žít v pěkném Červeném lese obklopen neutuchající krásou matky přírody.
Drujd (města mají život, ikdyž hvozdy pouště a nejradši moře úplně zbožňuju jednou nevýhodou je nedostatek společnosti) |
|
|
Návrat nahoru |
|
Marek Stahl |
Zaslal: po listopad 22, 2004 14:20 |
|
|
Anonymní
|
Zalezi jestli se bere plnej les zvere jako spolecnost, nebo ne.Preci jenom takovej druid si muze s kymkoli popovidat.Od dubu po srnku. |
|
|
Návrat nahoru |
|
|