Autor |
Zpráva |
|
Mtwango |
Zaslal: so listopad 08, 2003 16:37 |
|
|
|
Jak vy byste popsali Derteon? Mocné město s mnoha chodbami nebo co chodba to teleport? Do jaké hloubky myslíte, že sahá? Kdo tam nyní může žít? Orkové pátrající po nových artefaktech co by měli zlepšit svět nebo se město zmítá pod nátlakem Zylových a Kharových nočních stínů? |
_________________ Mtwango věnoval Astaronovi poslední pohled, zabodl svůj meč do prašné země, otočil se a prchl z bitvy. |
|
Návrat nahoru |
|
Terecius |
Zaslal: út listopad 18, 2003 13:25 |
|
|
|
Derteon saha až do podzemní říše. Je to moje oblíbený město a chtěl bych tam poslat družinu zasase někdy. Minula cesta nevyšla. |
_________________ Zkáza Asterionu je nevyhnutelná! |
|
Návrat nahoru |
|
Mtwango |
Zaslal: st listopad 19, 2003 17:38 |
|
|
|
Jo taky jsem to zkoušel ale mám v družině úplný tupce . Díky jejich inteligenci moje dobrodružství totálně podělali. Nedbali ani nan mojí nápovědu |
_________________ Mtwango věnoval Astaronovi poslední pohled, zabodl svůj meč do prašné země, otočil se a prchl z bitvy. |
|
Návrat nahoru |
|
Yb |
Zaslal: st listopad 19, 2003 20:11 |
|
|
|
Kolik je u vás ve světě známo o Derteonu? Jen legendy, mezi dobrodruhy hodně nebo o něm ví každý? |
_________________ Povolání: Bůh |
|
Návrat nahoru |
|
Pastel |
Zaslal: čt listopad 20, 2003 9:10 |
|
|
|
V mojej družinke postavy nemajú tušenie, že niečo ako Derteon existuje.
Ale keď som hrával postavu, tak sme sa o Derteone dozvedeli v súvislosti s ilkamitami a naše kroky potom viedli tým smerom ... |
|
|
Návrat nahoru |
|
Yb |
Zaslal: čt listopad 20, 2003 12:44 |
|
|
|
Podobně si to vykládam já. Svět podle mne o Derteonu neví (at least the most of world) |
_________________ Povolání: Bůh |
|
Návrat nahoru |
|
Pastel |
Zaslal: pá listopad 21, 2003 18:24 |
|
|
|
Načo postavy zaťažovať informáciami, ktoré aj tak nie sú schopné použiť ...
(keďže hráme v oblasti Slobodných miest )
Ale i tak by sa moje postavy dozvedeli len info, ktoré by im prezradil nejaký dobrodruh, ktorý má "zaručené" správy priamo zo zdroja ...
A podrobnejšie info až keby dorazili do tábora priamo v Derteone ... ale to by asi bolo prebudenie z pekne rozosnívaného sna ... |
|
|
Návrat nahoru |
|
Mtwango |
Zaslal: so listopad 22, 2003 9:19 |
|
|
|
Moje družina už o Derteonu něco ví. Kdysi tam byli viz dobrodružství Stínová dýka. Ale potom co tam zažili se samy nevrátí |
|
Návrat nahoru |
|
Pastel |
Zaslal: út listopad 25, 2003 17:07 |
|
|
|
Otázka pre zasvätených (aby mi Kenny veľmi nevynadal ):
Čo si myslíte, že sa stane s dohľadom púštnych elfov nad Derteonom, keď sa dozvedia o udalosti, čo sa stala na treťom podlaží ?
(Mwan'duuranga im to predsa dlho tajiť nebude) |
|
|
Návrat nahoru |
|
Kenny |
Zaslal: ne listopad 30, 2003 21:24 |
|
|
|
Díky za obezřetnost.
Asi vše zůstane při starém, až do nějaké doby.A myslím si, že elfové musí už o té věci vědět.Přece jen jsou s největším spojením s bohy. |
_________________ Já nejsem odpadlík, jak vy tvrdíte a vašim soudům se jenom směju.Já jsem jenom rozšířil poznání dané našemu národu. |
|
Návrat nahoru |
|
Meph |
Zaslal: čt prosinec 11, 2003 14:45 |
|
|
|
Moje družina o Derteonu ví,ale to je tak všechno.Daleko víc je jim blízká Lupačova hospoda,kde už několikrát při cestě do Derteonu zkysli a už tam prostě nedorazili.No co.Proti gustu... |
_________________ Freedom for Wallachian Kingdom |
|
Návrat nahoru |
|
Raven Damiel |
Zaslal: čt prosinec 18, 2003 12:58 |
|
|
Anonymní
|
V Derteonu jsme už byli, při hledání léku na prokletí stínové dýky. Šli jsme přesně podle rad elfího mudrce a nějakého plánku, jinak bysme neměli nejmenší nárok se někam dostat.... a ven už vůbec ne. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Kostra |
Zaslal: ne duben 04, 2004 21:44 |
|
|
|
V derteonu jsem byl několikrát...
málokrát jsem se vrátil . svoji družinu tam hodlám brzi poslat. Z jedné legendy se dočetli že derteonská setba umí mimochodem léčit a jeden člen si tak chce vyléčit ztrátu paměti (jeho dobrodružství začalo tak že se probral v mučírně s naprostým oknem) u něj běžné prostředky nezabírají. |
_________________ Dobrý šermíř na hovno když nepřátel nerovno. |
|
Návrat nahoru |
|
Sadaam |
Zaslal: po duben 05, 2004 19:16 |
|
|
|
Toš naši družinku sem tam (kromě "Stínový dýky") párkrát poslal, ale jen na okrajový části města. Jó jednou tam potkali bandu zylovejch skřetů a jednoho jeho kápa. Udělal sem z toho slušnou rubačku, ale stejnak nakonec vyhráli naši
Chtěli by se do Derteonu vrátit, jenže je teď necham pár let trápit se v džunglích a mořích, cheche. Asi si počkam na modul, na ten se docela těšim... |
_________________ "Narodíš se jen jednou, žiješ jen jednou, umřeš jen jednou... a tak pořád dokola!!" - skřítčí minstrel Skřivan Skřivánek |
|
Návrat nahoru |
|
Túriel |
Zaslal: út duben 06, 2004 6:28 |
|
|
|
Derteon nemá chybu. Co nejdřív se pokusím směrovat dobrodružství zase tam, ačkoli naše družinka se odtud nevrátila v kompletním složení ani v dobrodružství o stínové dýce (půlku nás pozabíjeli skřeti v podzemí před provedením uzdravovacího kouzla... náhodou v té půlce byl i poraněný kouzelník, takže to bylo velmi zajímavé... takovou dlouhou dobu jsme se tam táhli... měli plánek, podporu, vščecko... a bylo to na nic). |
_________________ Lacho calad, drego morn. !! |
|
Návrat nahoru |
|
|