Autor |
Zpráva |
|
Vyjádřete se k vývoji NUK :-)
Naprosto nečekaný vývoj, ale zajímavý a líbí se mi. |
[ 11 ] |
|
57% |
Naprosto nečekaný vývoj, a moc se mi nepozdává. |
[ 1 ] |
|
5% |
Očekávaný, ale líbí se mi a jsem spokojen. |
[ 3 ] |
|
15% |
Očekávaný a šlo to udělat lépe. |
[ 0 ] |
|
0% |
Jste naprostí sadističtí magoři co zabili Vieena! |
[ 4 ] |
|
21% |
Celkem hlasů : 19 |
|
Rauksul |
Zaslal: ne duben 26, 2015 23:33 |
|
|
|
Jak se stavíte k vývoji kolem UK a NUK? Je pro vás něco překvapivé? čekali jste takový stav věcí? Překvapil vás osud některé vaší oblíbené postavy? Dejte nám vědět! |
_________________ I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die. |
|
Návrat nahoru |
|
Dugatan 1 |
Zaslal: po duben 27, 2015 17:20 |
|
|
|
Hlasoval jsem pro.: Naprosto nečekaný vývoj, ale zajímavý a líbí se mi.
Ale, stejně jste naprostí sadističtí magoři co zabili Vieena!!!!!! |
|
|
Návrat nahoru |
|
Gena |
Zaslal: po duben 27, 2015 18:08 |
|
|
|
I pro mě nečekaný vývoj. Při smrti Vieena mi spadla čelist. |
_________________ Moudrý muž je pánem svého ducha, blázen však je jeho otrokem! |
|
Návrat nahoru |
|
Albasir Stříbrný |
Zaslal: út duben 28, 2015 6:22 |
|
|
|
Vieena jsem skoro oplakal. Byla to jedna z mých oblíbených postav na Asterionu |
|
|
Návrat nahoru |
|
Rauksul |
Zaslal: čt duben 30, 2015 16:03 |
|
|
|
citace: I pro mě nečekaný vývoj. Při smrti Vieena mi spadla čelist.
Jen pro zajímavost - v okamžiku kdo ho Coriven vycucla, nebo když zjistili že čeká ve frontě k Lamuisovi a jeho soudu?
Mimochodem, tak mě napadá - Potká ještě slitovného Lamiuse? Nebo už pana Přísného? |
_________________ I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die. |
|
Návrat nahoru |
|
Gena |
Zaslal: pá květen 01, 2015 22:02 |
|
|
|
Rauksul: Z Coriven a její zrady. Myslel jsem, že Vieen bude věčný Jeho místo ve frontě už nějak ne. Myslím, že by bylo jedno, který Lamius by ho soudil. Dopadl by stejně. |
_________________ Moudrý muž je pánem svého ducha, blázen však je jeho otrokem! |
|
Návrat nahoru |
|
Deli |
Zaslal: st květen 06, 2015 14:09 |
|
|
|
Bylo načase, aby se od toho šílence Coriven trhla a dává smysl, že bylo nutné se ho zbavit. Asi o ní a jejich slabinách věděl příliš.
Jen mi není jasná její motivace s NUK a jejím novým postem. Kam tím směřuje?
Slibuje si od toho, že si vyrobí bandu smrtících vrahů a podnikne nějaký frontální útok do Kharova paláce a následně ho bude lovit ve stínovém světě?
Nebo ji Khar už netlačí? |
|
|
Návrat nahoru |
|
Silwerik |
Zaslal: ne květen 10, 2015 16:12 |
|
|
|
Celkový vývoj UK mě docela překvapil, musím říct, že příjemně. Lethovu dračí proměnu ani Vienův definitivní odchod jsem nečekal. Také mi chybělo trochu větší rozvedení motivace Coriven ke zradě. Počítám, že postupné odcizení a Vienova schizofrenie byly hlavní motivy. Každopádně velmi pěkné zvraty a využití potenciálu všech postav.
NUK nastínilo zajímavý vývoj. Připravenost nové říše bude brzy otestována invazí Starých trpaslíků, která by pro některé postavy mohla představovat konečnou. Rovněž některé další konflikty budou do budoucna eskalovat (militantní postoje Delcante, lov upírů na Coriven, vztah s Pohřbívači aj.). Přesto myslím, že NUK vše přestojí, Asterion svou baštu nemrtvých potřebuje.
Velmi mě zaujaly hony na upíry, zvláště jejich strůjci v Zářné krajině. Tohle bude do budoucna slibná linie, budu se těšit... |
_________________ O zítřku předem nikdo nic neví... |
|
Návrat nahoru |
|
Rauksul |
Zaslal: út květen 12, 2015 9:49 |
|
|
|
Díky za názor a komentář Názor jestli něco vyústilo "přirozeně", byť překvapivě, nebo naopak "uměle" je pro nás (mluvím za nové autory) velmi podstatný.
Coriven bych rád rozvedl jinde. A rozvedení ve zkratce se mi víc nelíbilo, než ponechání to tak jak to je, teď to alespoň vede z přemýšlení Eskalaci plánuju Jen dřív než začnu chci mít co nejvíc materiálu.
Na tu invazi se taky těšíme. Jsme rádi že nejsme sami. A zaujaly lovy v Zářné krajině? Super, to jsem rád Nějaká teorie? |
|
Návrat nahoru |
|
Zurkhen |
Zaslal: út říjen 04, 2016 18:18 |
|
|
|
Mám dotaz. Byl prorokem pohřbívačů Vieen? A pokud by byla nekropole napadena, vážně by se mrtví sami oživili na její obranu?
Ohledně zářné krajiny si myslím že paprsky budou záporáci, takže ten co vede inkvizici by mohl být třeba Betridal. |
_________________ Pravá láska nemá šťastný konec. Pravá láska totiž nikdy nekončí |
|
Návrat nahoru |
|
Rauksul |
Zaslal: út říjen 18, 2016 16:51 |
|
|
|
citace: Byl prorokem pohřbívačů Vieen?
Nu, toť otázka... Co myslíš ty?
citace: A pokud by byla nekropole napadena, vážně by se mrtví sami oživili na její obranu?
No, to se asi nedozvíme, dokud tu Nekropoli někdo nenapadne...
citace: Ohledně zářné krajiny si myslím že paprsky budou záporáci, takže ten co vede inkvizici by mohl být třeba Betridal.
A tohle je taky zajímavý nápad... Jak tě napadl zrovna Betridal?
Nicméně asi nejsi moc daleko |
|
Návrat nahoru |
|
Zurkhen |
Zaslal: ne říjen 23, 2016 10:35 |
|
|
|
Rauksul napsal: citace: Byl prorokem pohřbívačů Vieen?
Nu, toť otázka... Co myslíš ty?
Myslím že byl a měl s nekropolí svůj plán a jelikož si nemyslím, že jeho smrt musí být definitivní, tak s ní ještě plán třeba má.
Rauksul napsal: citace: A pokud by byla nekropole napadena, vážně by se mrtví sami oživili na její obranu?
No, to se asi nedozvíme, dokud tu Nekropoli někdo nenapadne...
Tvůrci by možná měli spíš odpovídat než naznačovat, není to román, ale modul.
Rauksul napsal: citace: Ohledně zářné krajiny si myslím že paprsky budou záporáci, takže ten co vede inkvizici by mohl být třeba Betridal.
A tohle je taky zajímavý nápad... Jak tě napadl zrovna Betridal?
Nicméně asi nejsi moc daleko
Betridala mám rád a tato pozice by mu sedla. |
_________________ Pravá láska nemá šťastný konec. Pravá láska totiž nikdy nekončí |
|
Návrat nahoru |
|
Zurkhen |
Zaslal: ne říjen 23, 2016 10:49 |
|
|
|
Máte nějak zdůvodněno proč mají staří trpaslíci pod šakatánem zpoždění oproti zbytku Asterionu? |
|
Návrat nahoru |
|
Rauksul |
Zaslal: ne říjen 23, 2016 20:30 |
|
|
|
Samozřejmě
Ale zatím... se můžete jen dohadovat |
|
Návrat nahoru |
|
Zurkhen |
Zaslal: po říjen 24, 2016 15:33 |
|
|
|
Sám rád že sem občas někdo něco napíše, ale s nostalgií vzpomínám na časy, kdy tu tazatel občas dostal i odpověd. |
|
Návrat nahoru |
|
|