Autor |
Zpráva |
|
Túriel |
Zaslal: po prosinec 08, 2003 16:53 |
|
|
|
[color=red]Začněme se tedy zaobírat úskalím největším neboli Kharem Démonem. Vsadím se, že pokud někdy zavítá na toto auditko, cítil by se uražen, kdyby zjistil, že zde o něm nevedeme složku... takže bych vás chtěla poprosit, abyste mu sem něco pěkného napsali. (kdybych sem napsala něco já, bylo by to dlouhé, leč nikoli pěkné a v rámci péče o vlastní blaho se zříkám privilegia zahájit tuto rubriku.)[/color] |
_________________ Lacho calad, drego morn. !! |
|
Návrat nahoru |
|
Tan-min-wu (Bum-bum) |
Zaslal: po prosinec 08, 2003 16:55 |
|
|
|
Když si to tak vezmeme, tak musíme Khara obdivovat. Kolik let se udržel proti Sedmnáctce a jiným mocnostem. |
_________________ Me linwa temir Skřítčia ! |
|
Návrat nahoru |
|
Tenaka-Chan |
Zaslal: po prosinec 08, 2003 19:20 |
|
|
|
A kolik let mezi námi nebyl a ani nám nechyběl?????
S tou sedmnáckou no tak poutník a těch šest v jednom vždit se ani nedokážou mezi sebou dohodnout natož pak aby společně bojovali proti Kharovi!!!!!!!
Viva Khar |
_________________ ITS GOOD TO BY BAD!!!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
meator |
Zaslal: po prosinec 08, 2003 20:29 |
|
|
|
No já Khara neberu jako zlo, ale jako utopistu. |
_________________ Ke všemu co je velké, je prvním krokem odvaha! |
|
Návrat nahoru |
|
skřítek |
Zaslal: po prosinec 08, 2003 23:19 |
|
|
|
Mno, Khar je zajímavá osobnost, musím potvrdit, avšak, nelákalo by mě seznámení s ním |
_________________ - "život je jako růže" - |
|
Návrat nahoru |
|
Tan-min-wu (Bum-bum) |
Zaslal: út prosinec 09, 2003 9:32 |
|
|
|
Khar...... to je mocnost. Perfektní stratég, vojevůdce a psychycký podpůrce své armády v jednom. Už při rozhodnutí u stvořitele musel počítat s tím, že se moc velké pocty od ostatních nedočká, a možná tam začal poprvé osnovat svůj plán , který potom na Asterionu provedl.
Vždyť, na začátku, když vystoupil proti Císaři, tak měl asi jen tisícovku věrných a dokázal se Císaři ubránit, a ještě k tomu ho nakonec porazit. |
|
Návrat nahoru |
|
Kenny |
Zaslal: st prosinec 10, 2003 20:58 |
|
|
|
Navíc Khar se mě zdá, že má i charakter-částečně.Protože se nevzdal své vůle.Nechtěl tuto zásadu porušit.Narozdíl od Auriona. |
_________________ Já nejsem odpadlík, jak vy tvrdíte a vašim soudům se jenom směju.Já jsem jenom rozšířil poznání dané našemu národu. |
|
Návrat nahoru |
|
Meph |
Zaslal: čt prosinec 11, 2003 10:04 |
|
|
|
Khar je jenom ta strašidelná "celebrita".Nemít své pobočníky,kteří jsou v mnohém daleko schopnější,válel by si ještě šunky někde mimo hmotný svět.Ale je fakt,že vzdělání a zkušeností má na rozdávání.Umí toho spoustu,ale co se týče vojenství,je to již zmiňovaný utopik.Trochu mi připomíná Hitlera,ale to sem nepatří. |
_________________ Freedom for Wallachian Kingdom |
|
Návrat nahoru |
|
Arled |
Zaslal: čt prosinec 11, 2003 10:59 |
|
|
|
No utopik to sice je, ale existuje utopie kterou si rát nechám ujít! Jen by mě zajímalo jak je silnej jako jedinec-asi ne dost, když ho po jeho smrti začali "věrní" opouštět. Rozhodně je to ale geniální stratég-bojovat na úrovni bohů to považuji za velmi slušný kousek... |
_________________ "Živod je jen dlouhé čekání na smrt, tak proč to neurychlit?!" |
|
Návrat nahoru |
|
Túriel |
Zaslal: čt prosinec 11, 2003 17:17 |
|
|
|
Na Kharovi je mi sympatická jedna věc: vykašlal se na Stvořitelovu nabídku. Taky nesnáším, když se mnou někdo snaží manipulovat a myslí to se mnou ještě k tomu dobře. A že bych byla bez své vůle... br. Ale to ostatní mi na Kharovi vadí. Pokud by se dokázal sbalit a odejít do vnějšího světa, nebo alespoň nedokopával lidi na místa, kam se ocitnout nechtějí, docela bych si ho vážila. Ale takhle ho pouze nesnáším. Co se osobního rozhovoru týká: byla by to pro obě strany zajímavá zkušenost. Zajímalo by mne, zda by Khara dřív ranila mrtvice, nebo já se odebrala před Lamiusův soud. Jiný možný výsledek mne nenapadá. |
_________________ Lacho calad, drego morn. !! |
|
Návrat nahoru |
|
meator |
Zaslal: čt prosinec 11, 2003 17:55 |
|
|
|
Meph napsal: Khar je jenom ta strašidelná "celebrita".Nemít své pobočníky,kteří jsou v mnohém daleko schopnější,válel by si ještě šunky někde mimo hmotný svět.Ale je fakt,že vzdělání a zkušeností má na rozdávání.Umí toho spoustu,ale co se týče vojenství,je to již zmiňovaný utopik.Trochu mi připomíná Hitlera,ale to sem nepatří.
No to s tebou nemůžu souhlasit. Co se týče vojenství, tak je geniální. A k Hitleroj bych ho nepřirovnával. Hitler byl už ke konci války spíše loutka na udržení říše a to Khar určitě není. |
_________________ Ke všemu co je velké, je prvním krokem odvaha! |
|
Návrat nahoru |
|
Tan-min-wu (Bum-bum) |
Zaslal: pá prosinec 12, 2003 14:52 |
|
|
|
Khar je totiž lepší, a podle mě by se v něm ještě našlo nějaký to lidství (kdyby mu hodně hodně teklo do bot, třeba od starejch trpaslíků, nebo tak nějak). |
|
Návrat nahoru |
|
Ivrin |
Zaslal: pá prosinec 12, 2003 15:03 |
|
|
|
Já považuju Khara za někoho kdo je postaven výš jak všechny bohové... Myslím, že nejvyšší odměnou pro člověka je, že se proslaví... Khar to dokázal a dostal se ještě dál... Jinak se Khara nebojim. Není dobré se bát toho, kdo stojí za tím, kdo vás zabije... Je důležité se bát toho, kdo vás zabije... |
_________________ We are here in order to die... |
|
Návrat nahoru |
|
Yb |
Zaslal: pá prosinec 12, 2003 22:29 |
|
|
|
Ivrin napsal: Není dobré se bát toho, kdo stojí za tím, kdo vás zabije... Je důležité se bát toho, kdo vás zabije...
To je velice zajímavá myšlenka. |
_________________ Povolání: Bůh |
|
Návrat nahoru |
|
Tan-min-wu (Bum-bum) |
Zaslal: pá prosinec 12, 2003 22:37 |
|
|
|
Jo, a taky pravdivá. Mě se zase osvědčila skřítčí bojová taktika " kopni a uteč ". Zní to primitivně, ale věřte mi, že to funguje (teda, když jste rychlejší než ten, kdo vás honí |
|
Návrat nahoru |
|
|