Autor |
Zpráva |
|
V budoucnosti Asterionu bych chtěl, aby se znovu objevilo (bylo rozvedeno):
Nový Amir |
[ 0 ] |
|
0% |
Orlí poutníci |
[ 3 ] |
|
33% |
Svobodná města |
[ 3 ] |
|
33% |
levoboček Lorda Firuna |
[ 3 ] |
|
33% |
něco jiného (uveďte v diskuzi) |
[ 0 ] |
|
0% |
Celkem hlasů : 9 |
|
tavicz |
Zaslal: čt leden 08, 2009 16:05 |
|
|
|
Modul Dálavy přinesl opravdu pěkné prostředí - pěknou přehlednou mapu, koncept Svobodných měst, Orlích poutníků, Lorda Firuna... Hrálo se v té době skvěle.
Pak přišel pád Svobocných měst a jakoby zaniklo část dobra na Asterionu. Změna to ale nebyla špatná. Ukázalo se, že Svobodná města a Firun nehrají zas tak silnou roli ve světě; vlastně to byla jen taková nepatrná epizoda v historii.
A podle budoucnosti naznačené v Čase temna se zdá, že Asterion ještě víc potemní. Osobně se na tu dobu hodně těším. Hrát v temném světě (a třeba i za temnou stranu) bude zajímavá zkušenost a jsem moc zvědavý, jak se toho autoři zhostí.
Mám ale dotaz ohledně tohoto modulu Dálavy - kdo přišel s nápadem na Svobodná města a Orlí poutníky? A bylo jejich zničení už předem plánováno, nebo co vás vedlo k tomuto rozhodnutí? A bude myšlenka Svobodných měst, dostavby Nového Amiru nebo Orlích poutníků (nebo třeba Firunova nalezeného levobočka ) rozvedena v některém z budoucích modulů nebo se jedná o uzavřené kapitoly?
A bude modul Podzemní říše rozlučkovým modulem nebo plánujete ještě i další? Podle mě je toho ještě hodně, co by se dalo rozvést. (Třeba Lendor ) |
|
|
Návrat nahoru |
|
Rauksul |
Zaslal: po říjen 24, 2016 20:44 |
|
|
|
tavicz napsal: ... kdo přišel s nápadem na Svobodná města a Orlí poutníky? A bylo jejich zničení už předem plánováno, nebo co vás vedlo k tomuto rozhodnutí? ...
Kdo konkrétně - někdo z "velké trojky" autorů. Tipoval bych Karla Makovského. Nicméně (ne že bych si byl jist) ale mám za to že pád měst byl plánovaný už při jejich vzniku... |
_________________ I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die. |
|
Návrat nahoru |
|
Deli |
Zaslal: po říjen 24, 2016 20:54 |
|
|
|
Já bych chtěl, aby byla rozvedena svatyně v Elfích kopcích a mudrc Maari (nebo jak se jmenuje), protože očividně má velký vliv na politiku Červeného lesa a nikdy přesně není zmíněna jeho minulost a vlastně ani budoucnost.
Jo a taky je kdesi zmíněná mocná čarodějka, pouštní elfka Val´Doren v bažinách a původ Mortuse (vznešený efl? ), který byl pro mě vždycky záhadou s přihlédnutím k příběhu Riama, by mě taky zajímal a co případně takový "člověk" dělá v budoucnu (co dělá Osmnáctka) ? |
|
|
Návrat nahoru |
|
Rauksul |
Zaslal: pá říjen 28, 2016 23:09 |
|
|
|
Deli napsal: Já bych chtěl, aby byla rozvedena svatyně v Elfích kopcích a mudrc Maari (nebo jak se jmenuje), protože očividně má velký vliv na politiku Červeného lesa a nikdy přesně není zmíněna jeho minulost a vlastně ani budoucnost.
Jo a taky je kdesi zmíněná mocná čarodějka, pouštní elfka Val´Doren v bažinách a původ Mortuse (vznešený efl?  ), který byl pro mě vždycky záhadou s přihlédnutím k příběhu Riama, by mě taky zajímal a co případně takový "člověk" dělá v budoucnu (co dělá Osmnáctka) ?
Na Maariho by mělo dojit v souvislosti s tím, co se stalo u pouštních elfů.
Minulost... ono to že někdo nemá napevno zadrátovanou minulost.. dovoluje si ji upravit podle družiny vím o některých, kteřá si zrovna Maariho a jeho proroství zakomponovali do "dlouhodobýho tažení" družiny
Ta Mortus je částečně vznečený elf... vznešení elfové budou jedním z témat modulu A co dělá? Pokud vím, tak - zatím - v komatu. Chudáček.
Osmáctka - minimálně Jaroš si zaběhnul do měsíční krajiny lovit upíry. Vzhledem k jejich řekněme "zvýšené činnosti" se i zbytek osmnácky častěji věnuje právě jim, nicméne úkoly mají samozřejmě i tak jako vždy různé a všude po celám Asterionu. Vím minimálně o jendom, který se chystá na Lendoru  |
_________________ I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die. |
|
Návrat nahoru |
|
Dugatan 1 |
Zaslal: ne říjen 30, 2016 14:28 |
|
|
|
Rauksul napsal: Deli napsal: Já bych chtěl, aby byla rozvedena svatyně v Elfích kopcích a mudrc Maari (nebo jak se jmenuje), protože očividně má velký vliv na politiku Červeného lesa a nikdy přesně není zmíněna jeho minulost a vlastně ani budoucnost.
Jo a taky je kdesi zmíněná mocná čarodějka, pouštní elfka Val´Doren v bažinách a původ Mortuse (vznešený efl?  ), který byl pro mě vždycky záhadou s přihlédnutím k příběhu Riama, by mě taky zajímal a co případně takový "člověk" dělá v budoucnu (co dělá Osmnáctka) ?
Na Maariho by mělo dojit v souvislosti s tím, co se stalo u pouštních elfů.
Minulost... ono to že někdo nemá napevno zadrátovanou minulost.. dovoluje si ji upravit podle družiny  vím o některých, kteřá si zrovna Maariho a jeho proroství zakomponovali do "dlouhodobýho tažení" družiny
Ta Mortus je částečně vznečený elf... vznešení elfové budou jedním z témat modulu  A co dělá? Pokud vím, tak - zatím - v komatu. Chudáček.
Osmáctka - minimálně Jaroš si zaběhnul do měsíční krajiny lovit upíry. Vzhledem k jejich řekněme "zvýšené činnosti" se i zbytek osmnácky častěji věnuje právě jim, nicméne úkoly mají samozřejmě i tak jako vždy různé a všude po celám Asterionu. Vím minimálně o jendom, který se chystá na Lendoru 
Proč zrovna osmnáctka loví upíry? Lovci lidí by měli lovit lidi a upíry spíš specializovaní lovci přízraků? A kdo jim za to vyplácí odměnu? To těm upírům ruplo v hlavě? Celou dobu se snaží ukojit svůj hlad nenápadně a pak vyvraždí celou vesnici. Nebo jim ruplo v hlavě ze smrti Vieena? |
|
|
Návrat nahoru |
|
Silwerik |
Zaslal: ne říjen 30, 2016 16:01 |
|
|
|
Tohle téma se mi taky líbí. Upíři se smrtí Vieena ztratili velkou část kontroly a hodně jich zdivočelo. A efektivita s jakou je likvidují v Zářné krajině ukazuje na zrádce z vlastních řad... Upír v nejvyšší hierarchii fanatických Aureonovců? Není možná, nemrtvého by přece odhalit dokázali... Nabízí se nápověda z říše stínů, ať už božská (temná či světlá), či od temného ducha/mocné duše...  |
_________________ O zítřku předem nikdo nic neví... |
|
Návrat nahoru |
|
Dugatan 1 |
Zaslal: ne říjen 30, 2016 16:11 |
|
|
|
Silwerik napsal: Tohle téma se mi taky líbí. Upíři se smrtí Vieena ztratili velkou část kontroly a hodně jich zdivočelo. A efektivita s jakou je likvidují v Zářné krajině ukazuje na zrádce z vlastních řad... Upír v nejvyšší hierarchii fanatických Aureonovců? Není možná, nemrtvého by přece odhalit dokázali... Nabízí se nápověda z říše stínů, ať už božská (temná či světlá), či od temného ducha/mocné duše... 
Asi jsem něco přehlédl, ale kde je něco napsané o tom jak likvidují upíry v Zářné krajině? |
|
|
Návrat nahoru |
|
Silwerik |
Zaslal: ne říjen 30, 2016 16:39 |
|
|
|
Kronika k Sedmému živlu |
_________________ O zítřku předem nikdo nic neví... |
|
Návrat nahoru |
|
Dugatan 1 |
Zaslal: ne říjen 30, 2016 21:26 |
|
|
|
Silwerik napsal: Kronika k Sedmému živlu
Diky. Kroniku jsem četl, ale tohle jsem si neuložil v paměti.  |
|
|
Návrat nahoru |
|
Rauksul |
Zaslal: ne říjen 30, 2016 22:18 |
|
|
|
Dugatan 1 napsal:
Proč zrovna osmnáctka loví upíry? Lovci lidí by měli lovit lidi a upíry spíš specializovaní lovci přízraků? A kdo jim za to vyplácí odměnu? To těm upírům ruplo v hlavě? Celou dobu se snaží ukojit svůj hlad nenápadně a pak vyvraždí celou vesnici. Nebo jim ruplo v hlavě ze smrti Vieena?
Loví, protože a) je to tom extrémní poptávka (důvody se debatovaly) b) někteří z nich na to beztak vzhledem ke svým různým kořenům specializovali - ono těch upíru nikdy nebylo zas tak málo.
Krom toho Upír má přecijen blíž k člověku, než k myšlenkový bytosti  |
|
Návrat nahoru |
|
Rauksul |
Zaslal: ne květen 07, 2017 15:20 |
|
|
|
citace: Nebo jim ruplo v hlavě ze smrti Vieena?
Paradoxně asi spíše naopak - S Vieenem, který je krotil byli schopni ovládat (povětšiou) svojí žízeň, schovávat se, skrývat i stovky let. Nyní, když ji nikdo nekrotí (a tím nemyslím jen osobně a ty co byli na Yrakanu), vylejzá ven jejích pravá podstata a to, že jsou skutečně "cizí" a "nepřirození". Dao by se říct, že Vieen je už proto aby nebyl sám více "polidšťoval". To, jaký to mělo vliv i na něj ji jiné otázka  |
|
Návrat nahoru |
|
|