Autor |
Zpráva |
|
Byli byste pro dostavbu Amiru podle ukradených plánů,ikdyž to přináší riziko,že může skončit podobně jako Zurk?
Ano |
[ 10 ] |
|
37% |
Ne,je to přílišný risk |
[ 11 ] |
|
40% |
Částečně-najít postup,jak nechat nejmocnější a nejnebezpečnější věci uzavřené |
[ 6 ] |
|
22% |
Celkem hlasů : 27 |
|
Loren |
Zaslal: pá prosinec 28, 2007 22:11 |
|
|
|
Co si myslíte o Novém Amiru?Jaká tajemství podle vás skrývá,Jak vidíte jeho budoucnost?... |
|
|
Návrat nahoru |
|
LordLonger |
Zaslal: po únor 11, 2008 16:09 |
|
|
|
Jetsli se nějak podaří dostavět Nový Amir a skončí jako Zurk...mmm?Zase to bodou mít dobrodruzi blíž,než se trmácet někam do Khelegových hor. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Arianne |
Zaslal: po únor 11, 2008 17:57 |
|
|
|
člověk by řekl, že to skoro zní jako plán... |
|
|
Návrat nahoru |
|
Gwaihir |
Zaslal: út únor 12, 2008 15:30 |
|
|
|
LordLonger napsal: Jetsli se nějak podaří dostavět Nový Amir a skončí jako Zurk...mmm?Zase to bodou mít dobrodruzi blíž,než se trmácet někam do Khelegových hor.
Nový Amir není narozdíl od Zurku nacpanej artefaktama, proč by tam někdo lezl? |
_________________ Fantazie je důležitější než vědění |
|
Návrat nahoru |
|
LordLonger |
Zaslal: út únor 12, 2008 18:45 |
|
|
|
Pokud se ale nebude jednat spíš o bojovně naladěné dobrodruhy,soustředící se na řežbu myšlenkových bytostí.Ti by zde našli takřka nevyčerpatelný zdroj pro svou oblíbenou činnost,a pokud by tam byla nějaká opravdu mocná myšlenková bytost jako daaron v Zurku,určitě by se našla spousta nestvůrobijců,kteří by se chtěli proslavit tím,že to byli právě oni,kdo zbavili Nový Amir té stvůry. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Arianne |
Zaslal: st únor 13, 2008 9:30 |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Kenny |
Zaslal: ne srpen 03, 2008 10:59 |
|
|
|
No a ty dobrodruzi,co by pak umřeli v Novým AMiru by tam přišl io svoje artefakkty a za chvilku by hjich tam bylo dost |
_________________ Já nejsem odpadlík, jak vy tvrdíte a vašim soudům se jenom směju.Já jsem jenom rozšířil poznání dané našemu národu. |
|
Návrat nahoru |
|
arten |
Zaslal: ne srpen 03, 2008 16:17 |
|
|
|
Ja osobne sice nezvykem davat dobrodruhom do ruk priamo artefakty, ale prosti gustu ziaden disputat... |
_________________ Osud mužov je jasný, nie je treba veštcov |
|
Návrat nahoru |
|
Kenny |
Zaslal: so srpen 09, 2008 11:44 |
|
|
|
Myslím samozřejmě artefakty na dnešní poměry,ne artefakty staré arvedanské.I když jsou samozřejmě dobrodruzi,kteří vlastní tyto artefakty také,například z nějaké koby,kterou vykradli.TAk proč by ho nemohli mít a nechat ho na místě,kde přišli o život? |
_________________ Já nejsem odpadlík, jak vy tvrdíte a vašim soudům se jenom směju.Já jsem jenom rozšířil poznání dané našemu národu. |
|
Návrat nahoru |
|
LordLonger |
Zaslal: so srpen 09, 2008 22:15 |
|
|
|
To je fakt.Přece se ty věci po smrti svého majitele jen tak nevypaří...pokud to teda není jedna z magických vlastností té věci:) |
_________________ Iluze je konečná. Je jí realita, realita je iluzí a ambivalence je jedinou pravdou. |
|
Návrat nahoru |
|
Rauksul |
Zaslal: po říjen 24, 2016 20:40 |
|
|
|
LordLonger napsal: Jetsli se nějak podaří dostavět Nový Amir a skončí jako Zurk...mmm?Zase to bodou mít dobrodruzi blíž,než se trmácet někam do Khelegových hor.
Velmi zajímavý plán...
Ale vážně - myslíte, že ho stihnou a zvládnou dostavit? A kdo by jim mohl pomoci? |
_________________ I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die. |
|
Návrat nahoru |
|
Bohdan |
Zaslal: čt listopad 17, 2016 10:25 |
|
|
|
Rauksul napsal: LordLonger napsal: Jetsli se nějak podaří dostavět Nový Amir a skončí jako Zurk...mmm?Zase to bodou mít dobrodruzi blíž,než se trmácet někam do Khelegových hor.
Velmi zajímavý plán...
Ale vážně - myslíte, že ho stihnou a zvládnou dostavit? A kdo by jim mohl pomoci?
Zajímavá otázka na kterou jsem chtěl sám udělat dobrodružství, myšlenka vychází z toho, že spousta vědomostí po arvedanech se ztratila ale některé se dostali do podzemní říše. -> A protože hrajeme družinu s jádrem trpasličím byl plán následovný ne všichni staří trpalíci se prokopali nad zem jen pro mávání sekerou přišli si i pro znalosti a samozřejmě za léta odloučení se vyvinulo i jejich runorytectví. A tací odborníci se jak z praktických důvodů tažení tak z touhy po znalostech arvedanů vzdají také nahoru. No a pak když uvidí nějaký plán nového amiru tak někomu z nich zapálí že ví co dál. To jestli si najme družinu na vyjednávání s městem nebo s vlastním velitelem aby ho přesvědčil o výhodách dobití a dostavění města bude dobrodružství. |
_________________ Bůh mi odpustí, jeto ostatně jeho řemeslo.
Heinrich Heine 1856 |
|
Návrat nahoru |
|
Rauksul |
Zaslal: so listopad 19, 2016 18:49 |
|
|
|
Zajímavé Zapojit trpaslíky zrovna sem by mě nenapadlo.
Tak dej vědět až a jestli ho dostaví podle původních plánů. Aby z toho nezačli líst tpasličí obludky, nebo to neudělalo portál někam do hlubin Podzemní říše... |
_________________ I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die. |
|
Návrat nahoru |
|
Bohdan |
Zaslal: so listopad 19, 2016 19:31 |
|
|
|
Rauksul napsal: Zajímavé Zapojit trpaslíky zrovna sem by mě nenapadlo.
Tak dej vědět až a jestli ho dostaví podle původních plánů. Aby z toho nezačli líst tpasličí obludky, nebo to neudělalo portál někam do hlubin Podzemní říše...
Uvidíme jak se věci zvrhnou
Osobně mam rád koncept toho že postavy mají na svět nějaký vliv a pak jim třeba příjde, že po staru to bylo lepší a vydají se přeorat to co zaseli. |
_________________ Bůh mi odpustí, jeto ostatně jeho řemeslo.
Heinrich Heine 1856 |
|
Návrat nahoru |
|
|