Autor |
Zpráva |
|
Sadaam |
Zaslal: pá duben 04, 2008 12:32 |
|
|
|
Vyšla, ale nedala se skoro sehnat. Dneska jsem ji náhodou zahlíd ve výloze v jednom knihkupectví, jenže před cca týdnem jsem si ji, já nedočkavec, objednal v Kosmasovi se slevou deset ká čé příští týden už bude má...
A tu recenzi v Pevnosti jsem úplně přehlídnul, hik
ad Kibe: neváhám... já vim, že to mám jistý |
_________________ "Narodíš se jen jednou, žiješ jen jednou, umřeš jen jednou... a tak pořád dokola!!" - skřítčí minstrel Skřivan Skřivánek |
|
Návrat nahoru |
|
Gwaihir |
Zaslal: so duben 05, 2008 9:34 |
|
|
|
Sadaam napsal: Vyšla, ale nedala se skoro sehnat. Dneska jsem ji náhodou zahlíd ve výloze v jednom knihkupectví, jenže před cca týdnem jsem si ji, já nedočkavec, objednal v Kosmasovi se slevou deset ká čé příští týden už bude má...
A tu recenzi v Pevnosti jsem úplně přehlídnul, hik
ad Kibe: neváhám... já vim, že to mám jistý
Imho žádná sláva - aneb sapkowski prostě ty svoje ságy neumí ukončovat... |
_________________ Fantazie je důležitější než vědění |
|
Návrat nahoru |
|
Sadaam |
Zaslal: st duben 09, 2008 17:25 |
|
|
|
neděs mě! zítra si pro ni jdu... |
_________________ "Narodíš se jen jednou, žiješ jen jednou, umřeš jen jednou... a tak pořád dokola!!" - skřítčí minstrel Skřivan Skřivánek |
|
Návrat nahoru |
|
Zwejk |
Zaslal: pá duben 11, 2008 13:03 |
|
|
|
Možná trošku odbočuju, ale podle čeho se vlastně řídí kronika na zdejším serveru. Chci říct, že někdy se v ní půl roku neobjeví ani čárka a pak několik nových věcí najednou, tak mě jen zajímalo jestli jednou za čas někdo z autorů něco napíše, nebo například odehraje a následně se to projeví v kronice. Prostě kdo to vymýšlí a na jakém základu. Dále bych mě zajímalo jestli se ještě alespoň uvažuje o vydání dalších modulů a to například o modulu, který se zabývá pouze Derteonem, ale i dalších, které jsou popsané, ale zatím jen jako možné budoucí názvy pro moduly.
Předem díky ze odpovědď. S pozdravem Zwejk |
_________________ Konečně tomu rozumím, máme stejné cíle, nezabíjej mě. Chápu.... Další prosby utnul svist meče.... |
|
Návrat nahoru |
|
oggysu |
Zaslal: pá duben 11, 2008 13:54 |
|
|
|
Zwejk napsal: Možná trošku odbočuju, ale podle čeho se vlastně řídí kronika na zdejším serveru. Chci říct, že někdy se v ní půl roku neobjeví ani čárka a pak několik nových věcí najednou, tak mě jen zajímalo jestli jednou za čas někdo z autorů něco napíše, nebo například odehraje a následně se to projeví v kronice. Prostě kdo to vymýšlí a na jakém základu. Dále bych mě zajímalo jestli se ještě alespoň uvažuje o vydání dalších modulů a to například o modulu, který se zabývá pouze Derteonem, ale i dalších, které jsou popsané, ale zatím jen jako možné budoucí názvy pro moduly.
Předem díky ze odpovědď. S pozdravem Zwejk
Je to tak, že zápisy do kroniky se píšou, když má autor náladu a čas. Každý je zainteresovaný na nějaké oblasti, o které rád píše, takže pokud třebas nikdo nemá rád tohle, nebo tamto, pak o tom nikdo psát nebude:) Jako je to i s moduly:) Tím se dostávám k druhé části tvojí otázky. Každým dnem napjatě (stejně jako vy) očekáváme Rukověť dobrodruha... Mezitím se ale rozbíhají práce na dalších modulech (ano, je jich několik), jmenovitě za sebe můžu mluvit o Krajinách za obzorem I., i na tebou zmiňovaném Derteonu a dalších modulech se ale už začíná pracovat:) Nerad bych prozrazoval něco z naší kuchyně předem---to nechám služebně starším |
|
|
Návrat nahoru |
|
Silwerik |
Zaslal: út duben 15, 2008 14:40 |
|
|
|
oggysu napsal: Je to tak, že zápisy do kroniky se píšou, když má autor náladu a čas. Každý je zainteresovaný na nějaké oblasti, o které rád píše, takže pokud třebas nikdo nemá rád tohle, nebo tamto, pak o tom nikdo psát nebude:) Jako je to i s moduly:) Tím se dostávám k druhé části tvojí otázky. Každým dnem napjatě (stejně jako vy) očekáváme Rukověť dobrodruha...
Za Kroniku jsem moc vděčný, jestli tenhle seriál bude tak dobrý jako Rilondské tažení ... A každým dnem očekávám RD už půlku dubna. Co to ten vydavatel dělá?? |
_________________ O zítřku předem nikdo nic neví... |
|
Návrat nahoru |
|
Sadaam |
Zaslal: st duben 16, 2008 14:29 |
|
|
|
ještě má na to 14 dní... 30.4. by bylo hezké datum pro vydání nového modulu |
|
Návrat nahoru |
|
Kibe |
Zaslal: st duben 16, 2008 22:02 |
|
|
|
Už letím
Aby jste chápali...byl by to pro mě dárek k narozeninám |
_________________ Je dobré si vybrat ten správný cíl a také zda ho zasáhneš srdcem nebo šípem. |
|
Návrat nahoru |
|
Sadaam |
Zaslal: pá duben 18, 2008 13:22 |
|
|
|
Mno jesli za něj nebudou chtít nehorázný prachy, možná ho dostaneš ode mně... |
|
Návrat nahoru |
|
Gwaihir |
Zaslal: so duben 19, 2008 11:58 |
|
|
|
Eyron161 napsal: Mám k toužebně očekávanému modulu jeden dotaz:
Bude text modulu zasazený do nějaké konkrétní doby nebo bude univerzální? Napadlo mě to proto, že já hraji s družinou ještě v době před pádem Svobodnýh měst, tak jestli bude například u mých hráčů nějaká korekce, protože bych byl nerad, aby se třeba o konci Svobodných měst dozvěděli...
Jinak díky všem autorům, že s modulem tak pohnuli
Modul je zasazen do roku 855, takže nějaké informace z kroniky tam jsou. Například ta svobodná města jsou zmíněna určitě v úvodním článku o Taře. Každopádně ale se většinou jedná jen o letmé zmínky. |
_________________ Fantazie je důležitější než vědění |
|
Návrat nahoru |
|
Gilgalad |
Zaslal: st duben 23, 2008 9:20 |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
tavicz |
Zaslal: st duben 23, 2008 9:35 |
|
|
|
Tak to je dobrá i špatná zpráva současně. Dobrá v tom, že se konečně přiblížilo vydání nového modulu , špatná v tom, že poslední 3 dubnové dny budu zas po dlouhé době v Praze, tak jsem si říkal, že bych si ji tam hned koupil. Podle původně ohlášeného přelomu března/dubna to neměl být problém... Takto zas budu muset platit drahé poštovné. No nic, zkusím se domluvit s kamarády, že bych udělal aspoň nějakou větší objednávku najednou... |
|
|
Návrat nahoru |
|
tavicz |
Zaslal: st duben 23, 2008 9:49 |
|
|
|
Teď jsem si všiml té akce na sadu 4 modulů (Čas temna, Vzestup temných bohů, Falešná apokalypsa, Za závojem stínů) za skvělou cenu 990,- To je vážně HODNĚ dobrá nabídka. Škoda jen, že už je mám všechny. Jsem bohužel tak nedočkavý, že si nové moduly kupuji hned po vydání nebo ještě v předobjednávce... |
|
|
Návrat nahoru |
|
Bouchi |
Zaslal: st duben 23, 2008 10:05 |
|
|
|
tavicz napsal: Tak to je dobrá i špatná zpráva současně. Dobrá v tom, že se konečně přiblížilo vydání nového modulu :) , špatná v tom, že poslední 3 dubnové dny budu zas po dlouhé době v Praze, tak jsem si říkal, že bych si ji tam hned koupil. Podle původně ohlášeného přelomu března/dubna to neměl být problém... Takto zas budu muset platit drahé poštovné. :( No nic, zkusím se domluvit s kamarády, že bych udělal aspoň nějakou větší objednávku najednou...
No, vzhledem k tomu, ze Altar uz v Praze neprovozuje prodejnu, tak koupit si Rukovet nekde na krame za 225 nebo v predprodeji za 215 i s postovnym, to uz mas lepsi predprodej, ne? |
|
|
Návrat nahoru |
|
tavicz |
Zaslal: st duben 23, 2008 10:06 |
|
|
|
Všiml jsem si, že na novém modulu je nové logo Asteionu. Docela zajímavé. Nezvyklé, ale jednoduché a pěkné.
Bouchi: Však už jsem si ji předobjednal. 2x - i pro kámoše Díky za nový modul. |
|
|
Návrat nahoru |
|
|