Autor |
Zpráva |
|
meator |
Zaslal: čt září 25, 2003 18:51 |
|
|
|
Cestovali jste někdy po poušti? A jak se díváte na pouštní elfy? Vidíte v nich zajímavou rasu, nebo rasu která zradila? Je u vás v družině pouštní elf? Jak se k němu chovají jiné rasy? |
_________________ Ke všemu co je velké, je prvním krokem odvaha! |
|
Návrat nahoru |
|
Raven Damiel |
Zaslal: čt září 25, 2003 18:53 |
|
|
Anonymní
|
V poušti jsme ještě nikdy nebyli. Pouštní elfy neberu za zrádce, jenom udělali to, co pokládali za správné. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Xillos |
Zaslal: čt září 25, 2003 19:02 |
|
|
|
Na poušti sem eště nebyl. Pouštní elfové jsou kapitola sama pro sebe ale rozhodně ne zrádci jestli by měl být někdo proklet tak by to určitě byl ten barbar co jim podstrčil ty klamné informace... Jinak na elfy onzvlášť ty pouštní je rasismus celkem rozšířenej... |
_________________ Zas jednou na Auditko... |
|
Návrat nahoru |
|
Ivrin |
Zaslal: pá září 26, 2003 18:53 |
|
|
|
Tak jako když je někdo špičouchej a úplně bílej tak to asi moc nevadí... Ale že je někdo špičouchej a ještě "trochu" černej...
Pokud moje postava se s nějakým pouštním elfem setká, tak si asi bude z jejich barvy dělat srandu, ale jako hráč mám k pouštním elfům úctu... |
_________________ We are here in order to die... |
|
Návrat nahoru |
|
Kenny |
Zaslal: pá září 26, 2003 19:03 |
|
|
|
Jo, ale na poušti bych to moc neriskoval.Potom už by sis nemusel srandu dělat vůbec. |
_________________ Já nejsem odpadlík, jak vy tvrdíte a vašim soudům se jenom směju.Já jsem jenom rozšířil poznání dané našemu národu. |
|
Návrat nahoru |
|
Ivrin |
Zaslal: pá září 26, 2003 19:12 |
|
|
|
Pravda(to bych se moh pak smát jen u Lamiuse. Jen nevím čemu. ) Já bych se chtěl naučit moudrosti pouštních elfů(myslím, že hodně přesahuje i dnešní kouzelníky). Myslíte, že bych toho mohl dosáhnout po mnohaleté "návštěvě" u poštních elfů? |
|
Návrat nahoru |
|
Kenny |
Zaslal: pá září 26, 2003 19:15 |
|
|
|
Za dva tři životy. |
_________________ Já nejsem odpadlík, jak vy tvrdíte a vašim soudům se jenom směju.Já jsem jenom rozšířil poznání dané našemu národu. |
|
Návrat nahoru |
|
Tenaka-Chan |
Zaslal: po září 29, 2003 10:10 |
|
|
|
Pouštní eflové jsou a vždy budou pronásledovaní kvuli tomu co provedli, ale jinak proti nim nic nemám. Jo pouštní efl u nás v družině byl a kvůli němu jsme se odstěhovali do Erinu!!!§! Tam už takové předsudky nejsou |
_________________ ITS GOOD TO BY BAD!!!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
Albasir Stříbrný |
Zaslal: po říjen 06, 2003 9:15 |
|
|
|
Nas lesni elf druid odesel po odehrani Stinove dyky k poustnim elfum a chce se od nic dozvedet vse o pusti, aby se mohl stat i poustnim druidem. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Pastel |
Zaslal: út říjen 07, 2003 12:34 |
|
|
|
My sme mali v družinke jedného. V danérskej časti Dialav to ani veľmi nevadilo, ale v Sintare bol ako päsť na oko. Tam sme mali problémy, lebo vždy každý vedel, kde v meste sa nachádzame ...
(prečo asi :-))
Irvin: Myslím, že by ti tú tvoju "návštevu" aj tak prerušili, lebo si myslím, že ich múdrosť spočíva nielen v štúdiu, ale i v poznávaní sveta ... po čase by ťa "vykopli" s tým, že musíš pomeditovať a nechať Matku, aby ti ukázala skutočný význam ich múdrosti ... |
|
|
Návrat nahoru |
|
Ragnar |
Zaslal: út říjen 07, 2003 21:42 |
|
|
|
Ja teda poustni elfy moc neznam,nejasem si jistej jestli je moje postava vubec zna,ale urcite se v nich skryva velka moudrost a velky potencial v jejich schpnosti orientace v pousti...
Doufam ze se nimi nekdy setkam a ze k sobe budeme mit kladny vztah...
Treba by me mohli neco naucit |
_________________ Sme přece lidé, můžeme se v klidu a míru domluvit... |
|
Návrat nahoru |
|
Tirion er Daerlen |
Zaslal: st říjen 08, 2003 10:54 |
|
|
|
Mno mě se líbil ten pouštní elf z příběhu v Dálavách ...a myslim že sem o nich určitě čet ale v mím případě ovlivní můj pohled na ně určitě to jak o nich smýšlel daný autor...jestli špatně,tak to posoudí jen Xillos... |
_________________ Některé drogy nejsou zakázané proto, že by byly nebezpečné, ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané... |
|
Návrat nahoru |
|
Ivrin |
Zaslal: pá říjen 10, 2003 18:55 |
|
|
|
Ragnar napsal: Ja teda poustni elfy moc neznam,nejasem si jistej jestli je moje postava vubec zna,ale urcite se v nich skryva velka moudrost a velky potencial v jejich schpnosti orientace v pousti...
Doufam ze se nimi nekdy setkam a ze k sobe budeme mit kladny vztah...
Treba by me mohli neco naucit
Tebe by maximálně mohli naučit měnit barvu ... |
|
Návrat nahoru |
|
Tirion er Daerlen |
Zaslal: st říjen 15, 2003 10:59 |
|
|
|
Notak Ivrine někdo je černej,někdo je zelnej,ale ty seš zas bílej jak stěna... |
_________________ Některé drogy nejsou zakázané proto, že by byly nebezpečné, ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané... |
|
Návrat nahoru |
|
Ivrin |
Zaslal: st říjen 15, 2003 19:53 |
|
|
|
Proto bydlím ve městě mramoru Albireu!!! |
|
Návrat nahoru |