Autor |
Zpráva |
|
Kterou specializaci zloděje upřednostňujete?
Lupič |
[ 23 ] |
|
50% |
Sicco |
[ 13 ] |
|
28% |
Tak nastejno |
[ 4 ] |
|
8% |
Za zloděje nehraju |
[ 6 ] |
|
13% |
Celkem hlasů : 46 |
|
Marek Stahl |
Zaslal: út leden 11, 2005 14:12 |
|
|
Anonymní
|
No vida umoznit mu to pres ty magicky rukavice. No jo vsemocne arvedanske artefakty Problem je vyresen. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Sandro Sinae |
Zaslal: út leden 11, 2005 14:19 |
|
|
|
Ok.
Ale třeba by to nemusel být ani artefakt.. Stačí "útočný démon proti rytířské zbroji.."  |
_________________ If you are ready to fight, you must be ready to fall.. |
|
Návrat nahoru |
|
Blind Guardian |
Zaslal: pá prosinec 09, 2005 16:05 |
|
|
|
Sandro Sinae napsal: A co když do něj praští kouzelník holí? Nebo palcátem? S holí je kouzelník lamer, ale vůbec se neřeší, že by mu tím nemohl ublížit. Lupič se boji beze zbraně učí, kouzelník se bojovat s holí neučí. To je trochu nelogický, že kouzelník s tím nemá problém, ale lupič ano.. Říct prostě.."je mi líto, beze zbraně mu neublížíš.. ani s boxerem v ruce.."
Podmínkou je, že musí mít okované rukavice/boty/lokty/kolena. Rukou se dá prorazit zeď(věř mi  ), okovanou rukou mu ublížíš, to si piš. A pokud se v tom vymakáváš, tak i víc než holí nebo něčím takovým..
Bez těch útočností a se započtenou KZ to není nic moc silného, ale použít to jde.. ALe vem v potaz, že ta zeď se nehýbe a neseká po tobě mečem. De o to, že hůl a palcát je zbraň tvrdá z kovu nebo alespoŇ kovaná a hlava se s ní dá rozbít v pohodě. Hele vyděl si někdy plátovou zbroj?!?! Plátovka je schopna zadržet ránu sedmi kilovýho obouručáku se kterym se ohání sto kilovej chlap. Až mi ukážeš sedmiklovej boxer a sto kilovýho zloděje, začnu o tom uvažovat. |
_________________ Jsem hrdina a jsem zpátky
se zbraněmi a magickými kouzly
zodpovím každičkou otázku
-Blind Guardian
Tales from Twilight World |
|
Návrat nahoru |
|
Lamius |
Zaslal: pá prosinec 16, 2005 10:54 |
|
|
|
Sandro Sinae napsal: Ok.
Ale třeba by to nemusel být ani artefakt.. Stačí "útočný démon proti rytířské zbroji.." 
Předpokládám, že žertuješ. Kdyby to byl útočný démon proti zbroji, už to vidím- lupič prorazí pláty, ale člověku to neublíží, protože je to démon proti zbroji a ne lidem.
Jinak- arvedanský artefakt nebo tak něco co umožní lupiči používat pěsti a kopy proti brnění proč ne. Ale jenom tak rukou nebo nohou byť s nějakými cvoky? To SNAD dokážou nějací supermistři ze Chaolinu, ale proč by to měla umět hráčova postava? Nevím, přijde mi to jenom jako samoúčelné zvýhodňování. A s tím co napsal Blind Guardian taky jedině souhlasím. |
_________________ Zyl je jediný pravý vládce a přepovědi jeho pádu jsou jen bláznivými bludy! |
|
Návrat nahoru |
|
Toj Akkhari |
Zaslal: so březen 25, 2006 21:48 |
|
|
|
lupic = luxus...co vic dodat |
_________________ Bůh nestvořil člověka, ale člověk stvořil Boha |
|
Návrat nahoru |
|
Sadaam |
Zaslal: po březen 27, 2006 13:05 |
|
|
|
no vemeš-li si sicca tak aspoň na 12. úrovni a má dost peněz a je ve městě... luxus na druhou... hlavně jako CP alá PJ alá mine...  |
_________________ "Narodíš se jen jednou, žiješ jen jednou, umřeš jen jednou... a tak pořád dokola!!" - skřítčí minstrel Skřivan Skřivánek |
|
Návrat nahoru |
|
Toj Akkhari |
Zaslal: po březen 27, 2006 19:53 |
|
|
|
Jest tu mala vada Sadaame..s tvym systemem pridelu zkusenosti se nema sanci poctive od 1. urovne na dvanactou dostat vubec nikdo...jinak ale souhlasim...s rostoucim levelem roste kvalita |
|
Návrat nahoru |
|
Kibe |
Zaslal: so duben 01, 2006 8:59 |
|
|
|
mílíš se .... já se Sadaamem hraju 5 let jednu postavu(asi9 let hracích) a brzy budu na 15... ...akorát né zloděje.... |
_________________ Je dobré si vybrat ten správný cíl a také zda ho zasáhneš srdcem nebo šípem. |
|
Návrat nahoru |
|
Sadaam |
Zaslal: po duben 03, 2006 18:39 |
|
|
|
No hlavně že teď dost hrajem, co... na tu 15 se jen tak nedostaneš...
navíc, Toji, mé přidělování zkš je spravedlivé a nezpochybnitelné! Ale když ono to jenom chce úrovně a prd pro to dělá!!!! |
_________________ "Narodíš se jen jednou, žiješ jen jednou, umřeš jen jednou... a tak pořád dokola!!" - skřítčí minstrel Skřivan Skřivánek |
|
Návrat nahoru |
|
Asgaroth |
Zaslal: út červen 06, 2006 1:37 |
|
|
|
Nevím, co nadáváte:) Nevím o jediné postavě pod Ybem, která by se dostala na víc jak devátou. Asgaroth mi umřel pár desítek zkušeností nad 20.000, a to se dostal clekem vysoko:)
Nad šestou se dostane akorát pět deset procent postav... |
|
|
Návrat nahoru |
|
arten |
Zaslal: út červen 06, 2006 17:33 |
|
|
|
Nejde predsa o úroveň, ale o kvalitu hry... |
_________________ Osud mužov je jasný, nie je treba veštcov |
|
Návrat nahoru |
|
Toj Akkhari |
Zaslal: st červen 07, 2006 19:12 |
|
|
|
presne tak..nejde o to svoji postavu co nejvic "namakat" ( me ale jo ), ale jde o pozitek ze hry |
|
Návrat nahoru |
|
Wetrixus |
Zaslal: st červen 07, 2006 20:41 |
|
|
|
tak je fajn mit vymazlenou postavu jak RP tak i technicky.... proste aby stala za to... |
_________________ Strength and Honour |
|
Návrat nahoru |
|
Herryck PJ |
Zaslal: so srpen 12, 2006 8:18 |
|
|
|
jasný chtěl sem se zeptat jak jsou popsaný v Pavučině ty rukavice teď nefim jak se jmenujou mysim kočičí... tak když je tam napsaný že se daj nasadit ty drápy DO DLANĚ ??? a že zkušený bojovník může odrazit meč nebo co to už nefim ale tj jedno... prostě že se do toho počítá síla pěsti a né dlaně takže mě to příjde divný kdyby to bylo jako boxer jako že to bude mít ostny na kloubech tak bych to bral, ale síla pěsti když to je na dlani ??? PROSTĚ NECHÁPU PLEAS PORAĎTE DIKS  |
|
|
Návrat nahoru |
|
Lamius |
Zaslal: ne srpen 13, 2006 22:14 |
|
|
|
Herryck PJ napsal: jasný chtěl sem se zeptat jak jsou popsaný v Pavučině ty rukavice teď nefim jak se jmenujou mysim kočičí... tak když je tam napsaný že se daj nasadit ty drápy DO DLANĚ ??? a že zkušený bojovník může odrazit meč nebo co to už nefim ale tj jedno... prostě že se do toho počítá síla pěsti a né dlaně takže mě to příjde divný kdyby to bylo jako boxer jako že to bude mít ostny na kloubech tak bych to bral, ale síla pěsti když to je na dlani ??? PROSTĚ NECHÁPU PLEAS PORAĎTE DIKS 
Na dlaně se PŘIPEVNí- jinak určitě jdou přes klouby. Na to se stačí zamyslet. Kromě toho nemusíš řešit úplně každou blbost (pokud to k něčemu nepotřebuješ). Důležitý jsou pravidla na tu konkrétní věc a praktická aplikace přímo ve hře. |
_________________ Zyl je jediný pravý vládce a přepovědi jeho pádu jsou jen bláznivými bludy! |
|
Návrat nahoru |
|
|