Autor |
Zpráva |
|
Pouzivate casto ve hre drogy
Ano |
[ 24 ] |
|
48% |
Ne |
[ 26 ] |
|
52% |
Celkem hlasů : 50 |
|
Alaveer |
Zaslal: út červen 14, 2005 13:43 |
|
|
|
Já se v drogách moc nevyznám zatím sem se o ně nezajímal v širším měřítku. Mám s nimi jen okrajové zkušenosti (menší distribuce a výroba těch slabších ). Takže na tuhle otázku ti neodpovím. |
_________________ život je jen čekání na smrt, smrt je práh k nesmrtelnosti, nesmrtelnost předchází věčnosti. |
|
Návrat nahoru |
|
Wetrixus |
Zaslal: út srpen 02, 2005 2:42 |
|
|
|
 |
_________________ Strength and Honour |
|
Návrat nahoru |
|
Berdyan |
Zaslal: út září 20, 2005 7:31 |
|
|
|
já zatím jenom alkmelych a bludí. hvězdonoš mi párkrát zachránil život a bludí mi aspoň pomůže dostat se zpátky "do formy". NA bludí se podle mě zívislost bypěstovat nedá (a pil jsem ho vlastně denně!!!), alkmelych jsem nekonzumoval moc často a nějak se to neprojevilo.
jednou jsem vymyslel jakousi barevnou práškovou drogu co uvolňovala mysl a zlepšovala myšlení (sice po skončení měla postava okno že by z něj nařezali tabulky pro všechny okna v Albireu, ale předtím to jelo dobře). Jeden hráč chtěl vyzkoušet, co to dělá(nevěděl o co jde), tak vyšňupal asi deset dávek. Inteligenci nadupoval na 21(kdyby to nebylo maximum, tak měl víc), a hned byl na myslím 4.stupni. No moc dávek neměl(našel je v ruinách), no ty depky potom byly výborný.Plánuju zasvětit nového hráče do všech "výnosných obchodů na Asterionu" |
Naposledy upravil Berdyan dne st duben 11, 2007 19:47, celkově upraveno 1 krát. _________________ Dokud žiješ, nemysli na smrt, protože až smrt přijde, nebudeš mít čas myslet na minulý život. |
|
Návrat nahoru |
|
blaza |
Zaslal: st červenec 26, 2006 15:54 |
|
|
|
Ahoj jeste se tu moc neviznam, tak doufam ze jsem zpravne? S mou druzinou jsme ted tak trochu okusili uskali drog,ale nevim jak ktere drogy pusobi a jak ovlivnuji cloveka. Rad bych se tedy zeptal , kde mohu najit odkaz na drogy stim abych vedel kde jsou k nalezni a jak ovlivni chovani ,pripadne jejich ucinek na zavislost.
Diky |
|
|
Návrat nahoru |
|
unnamed |
Zaslal: st červenec 26, 2006 17:05 |
|
|
|
blaza napsal: Ahoj jeste se tu moc neviznam, tak doufam ze jsem zpravne? S mou druzinou jsme ted tak trochu okusili uskali drog,ale nevim jak ktere drogy pusobi a jak ovlivnuji cloveka. Rad bych se tedy zeptal , kde mohu najit odkaz na drogy stim abych vedel kde jsou k nalezni a jak ovlivni chovani ,pripadne jejich ucinek na zavislost.
Diky
Všechno by to mělo být v aplikacích na DrD 1.6 popř. DrD+.
Pokud ty aplikace nemáš (DrD 1.6), tak se zkus zeptat tvého PJ nebo mi dej e-mail a já ti je pošlu - teda pokud hrajete na systému DrD 1.6.  |
_________________ One choice can change your life.
One choice can change many lives. |
|
Návrat nahoru |
|
Bliizard |
Zaslal: ne červenec 30, 2006 23:13 |
|
|
|
proč tu taky není jak kdo bere drogy v reálu
na tom byste viděly že drogy ve hře používají hlavně ti co je v reálu neznají a nebo ti kterým v reálu připadaj super
a nejmín ti co je zkusily a ví že je to humus  |
_________________ Má víra v ALTAR se zase vytrácí. Zas ty prodlevy. |
|
Návrat nahoru |
|
Berdyan |
Zaslal: st duben 11, 2007 19:55 |
|
|
|
jo teď mám v družině theurga huliče no to vám je něco hlavu už má úplně vyhulenou a pořád nevěděl proč (hrajeme podle plusek a on alden v jednom kuse hulil tak se postižení neprojevovalo ale jak si jeden den nezafajčil tak jsem to posčítal a nestačil se divit). tak hulil dál zase kousek postižení přibyl. nedávno přestal a když jsem postižení zaktualizoval, tak se mu zranění skoro nehojí, únava skoro neubývá a inteligence je poloviční. pořád ještě nemá jistotu, že je to z hulení, teď mu asi napařím nějaký ty problémy s dýcháním, bolení plic a hlavy, no má se an co těšit. jestli je tu někdo hulič kdo mě má za neznalce, sem s opravou ať se poučím aspoň teoreticky - ne, kvůli theurgovi opravdu hulit nzačnu. |
_________________ Dokud žiješ, nemysli na smrt, protože až smrt přijde, nebudeš mít čas myslet na minulý život. |
|
Návrat nahoru |
|
Sadaam |
Zaslal: čt duben 12, 2007 13:49 |
|
|
|
Mno pokud hulí hašiš, a ne obyčejný konopí, tak to může bejt opravdu takovej blivajz (kdo ví co to tam dávaj za přísady a jak to vyráběj... třeba nějakej orčí "podpulťák" )... Může se to projevit fakt různě.
Rozhodně bych ho tim nedevastoval, ale třeba se může projevit porucha osobnosti, paranoia atd. Pak bych mu podstrčil něco lepšího (houbičky, krokvu apod... nebo třeba Kharův jazyk!), nic silnýho, ale aby to jenom tak zkusil... Jenom na zkoušku no a pak do toho třeba spadne a... z "normálního" theurga se stane takovej malej chudákovatej "Faustíček".
Muhahaha
 |
_________________ "Narodíš se jen jednou, žiješ jen jednou, umřeš jen jednou... a tak pořád dokola!!" - skřítčí minstrel Skřivan Skřivánek |
|
Návrat nahoru |
|
Berdyan |
Zaslal: pá duben 13, 2007 8:32 |
|
|
|
on se zařek že toho nechá a teď je zrovna v divočině (s malým d) tak to nemá kde sehnat ale zas na něco narazí, o to se postarám. stejně je na čase aby si vzal jinou postavu - už je na 11. a i sám říkal že by to chtělo zase znova ale že nejdřív chce umřít - ale na druhou stranu zase nechci být svině a hned mu to splnit - počkám si na jeho chybu. |
_________________ Dokud žiješ, nemysli na smrt, protože až smrt přijde, nebudeš mít čas myslet na minulý život. |
|
Návrat nahoru |
|
Kibe |
Zaslal: pá duben 13, 2007 17:14 |
|
|
|
to je na jedenáctý postupným hraním od první? to už musíte hrát tu postavu dost dlouho ne? mě pořád lákají experti...po osmi letech hraní jedné postavy mi zbývá už jenom jedna úroveň ...už jenom jedna  |
_________________ Je dobré si vybrat ten správný cíl a také zda ho zasáhneš srdcem nebo šípem. |
|
Návrat nahoru |
|
Berdyan |
Zaslal: út duben 17, 2007 8:14 |
|
|
|
mz hrajem podle plusek tam je jedenáctá už dost (celkem je 21) nevím přesně kolik zt potřebuje (je to dost) ale když jsme pár dní hráli v kuse tak to nahrabal docela rychle (hlavně za hraní posatvy a řešení problémů). |
|
Návrat nahoru |
|
Gort |
Zaslal: ne květen 04, 2008 19:17 |
|
|
|
Drogy můžou být výborná zápletka pro městské dobrodružství detektivního ražení. Já osobně beru drogy víc jako záležitost roleplayingu než číselnou. Ohledně cen drog (pro Arleda) - něco je holt těžší vyrobit/schovat/dostat suroviny, připadá mi správný že drogy nemají cenu podle jeji účinnosti. Taky je pravda, že (ostatně jako se vším ostatním) čím víc máte zkušeností s drogami v reálu, tím spíš dokážete hráči popsat jeho pocity a tím spíš víte jak se třeba cítí dealer. Tím nechci naznačovat, že byste něco měli zkoušet, ale je fajn se třeba zeptat někoho kdo ty zkušenosti má =). |
|
|
Návrat nahoru |
|
Rauksul |
Zaslal: so říjen 29, 2016 0:29 |
|
|
|
Když jsem u těch drog - a co takový Plížící? Zkoušel někdo za takovou postavu hrát? |
_________________ I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die. |
|
Návrat nahoru |
|
Bohdan |
Zaslal: čt listopad 17, 2016 11:20 |
|
|
|
Rauksul napsal: Když jsem u těch drog - a co takový Plížící? Zkoušel někdo za takovou postavu hrát?
Zapomněl jsem kdo/co to je ťukni mi prosím ať nemusím prohledávat. |
_________________ Bůh mi odpustí, jeto ostatně jeho řemeslo.
Heinrich Heine 1856 |
|
Návrat nahoru |
|
Zurkhen |
Zaslal: čt listopad 17, 2016 12:03 |
|
|
|
Bohdan napsal: Rauksul napsal: Když jsem u těch drog - a co takový Plížící? Zkoušel někdo za takovou postavu hrát?
Zapomněl jsem kdo/co to je ťukni mi prosím ať nemusím prohledávat.
Pokud se nepletu nějací nekromanti co na drogách opouští svoje tělo. |
_________________ Pravá láska nemá šťastný konec. Pravá láska totiž nikdy nekončí |
|
Návrat nahoru |
|
|