Autor |
Zpráva |
|
Pouzivate casto ve hre drogy
Ano |
[ 24 ] |
|
48% |
Ne |
[ 26 ] |
|
52% |
Celkem hlasů : 50 |
|
Gro$a |
Zaslal: po prosinec 20, 2004 20:27 |
|
|
|
U nas je ohnidas nejcastejsi groga. Sice je zfetlej ani nerekne sluk, ale ucinek za to stoji. |
_________________ Ve jmenu skritku |
|
Návrat nahoru |
|
Fantom |
Zaslal: st leden 26, 2005 14:27 |
|
|
|
Moje hracky huli jenom "kořeníčko".  |
|
|
Návrat nahoru |
|
Alaveer |
Zaslal: po duben 25, 2005 18:25 |
|
|
|
Ja si myslim, že drogy sou takové zpestření a když má někdo z družiny návyk může sice ostatní zdržovat, ale za to doba pod vlivem drogy je pěkná sranda. Možná ještě větší než když se vožereš. Fakt si to zkuste nevíte o co přicházíte.  |
_________________ život je jen čekání na smrt, smrt je práh k nesmrtelnosti, nesmrtelnost předchází věčnosti. |
|
Návrat nahoru |
|
Arled |
Zaslal: po duben 25, 2005 19:06 |
|
|
|
Vaše vožírání myslím občas předčí i drogy Moje družina se o drogy skoro vůbec nezajímá (jeden je zkusil a do smrti toho litoval...). Zato chlast mají rádi... |
_________________ "Živod je jen dlouhé čekání na smrt, tak proč to neurychlit?!" |
|
Návrat nahoru |
|
Nazarei |
Zaslal: po duben 25, 2005 20:38 |
|
|
Anonymní
|
Drogy sou good. Muze z nich bejt dobra zapletka a ta trocha stresu nikomu neublizi. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Alaveer |
Zaslal: út duben 26, 2005 11:04 |
|
|
|
TO> Arled: a kdo? ze vo tom nic nevim. |
_________________ život je jen čekání na smrt, smrt je práh k nesmrtelnosti, nesmrtelnost předchází věčnosti. |
|
Návrat nahoru |
|
Arled |
Zaslal: st duben 27, 2005 8:38 |
|
|
|
Nemusíš vědět všechno. Ale jeden již zesnulý přítel toho rychle nechal... |
_________________ "Živod je jen dlouhé čekání na smrt, tak proč to neurychlit?!" |
|
Návrat nahoru |
|
Alaveer |
Zaslal: čt duben 28, 2005 6:55 |
|
|
|
Tak se mi zda, ze nase druzina potrebuje trochu osvezit nakym dobrodruzstvim s drogama  |
|
Návrat nahoru |
|
Sadaam |
Zaslal: čt duben 28, 2005 8:56 |
|
|
|
Jo drogy sou fajn.. hele, jaká vám připadá nejlepší (co do účinku, využití, "nenávikosti", ...)?
Mě osobně (teď se ozval i hráč - shodli sme se), že ¨KROKVA je fajn
Co vy na to?
Jo jinak je taky good maghawa nebo haš, ale to už je "mazeček" (cituju hráče).
V družině máme takový poloCP (páč hráč se na DrD kdysi dávno vyprd, ale postava je fakt fajnová) - nekromanta renegáta. Je to takovej "feťák na volný noze". Nepije alkohoul, což je plus, ale pár hodin bez konopí nebo aspoň skřítčim čaji a je z něj fakt chudák...  |
_________________ "Narodíš se jen jednou, žiješ jen jednou, umřeš jen jednou... a tak pořád dokola!!" - skřítčí minstrel Skřivan Skřivánek |
|
Návrat nahoru |
|
Alaveer |
Zaslal: pá duben 29, 2005 6:48 |
|
|
|
Jako hrac nemam s drogama ay yas tak velkz zkusenosti, ale mozna jak mag bzch mohl nekoho od nas z druzinu trochu popostrcit abz neco zkusili treba tu Krokev. |
|
Návrat nahoru |
|
Hrabe Stig |
Zaslal: so duben 30, 2005 10:50 |
|
|
|
JA v dracu mel trpaslika Theurga!!!!!Mel Odolnost jak svin a jeste jako alchymista to bylo bozi!!!!!!Jsem mohl pomalicku vsecko skouset co bylo na trhu aniz bych zacal bejt zavislej!!!!! proste zuzo!!!!(nekdy se vyplati hrat za toho alchymistu!!!!! ) |
_________________ JA jsem panem astralu a podzemi....tak si nejprve rozmyslete jak se ke me bude te chovat nez promluvite! |
|
Návrat nahoru |
|
Alaveer |
Zaslal: po květen 02, 2005 6:37 |
|
|
|
Mame teď v družině krola válečníka tak sem si říkal, že zkusím kolik vydrží však on mi ještě poděkuje za to, že ho trochu nadopuju před bitvou  |
|
Návrat nahoru |
|
Arled |
Zaslal: po květen 09, 2005 10:34 |
|
|
|
Ty chces chudaka Hromkyho naucit fetovat? Svaluje se Ale sezen mu penize... |
|
Návrat nahoru |
|
Alaveer |
Zaslal: út květen 31, 2005 10:24 |
|
|
|
Naky penizky do zacatku mu dam, ale pozdeji si je bude muset vydelavat sam  |
|
Návrat nahoru |
|
Arled |
Zaslal: út květen 31, 2005 10:32 |
|
|
|
Podporovat fetování v družině... To je teda nápad Jen by mě zajímalo co si myslíte o cenách drog. Jestli nejsou některé levnější než je jejich účinnost a nebezpečnost. |
|
Návrat nahoru |
|
|