Autor |
Zpráva |
|
Koupíte si Reedici hlavního modulu?
Ano |
[ 42 ] |
|
71% |
NE |
[ 9 ] |
|
15% |
Možná |
[ 8 ] |
|
13% |
Celkem hlasů : 59 |
|
unnamed |
Zaslal: po srpen 14, 2006 22:21 |
|
|
|
Hahá! Takže jsem si myslel správně.  |
_________________ One choice can change your life.
One choice can change many lives. |
|
Návrat nahoru |
|
Herryck PJ |
Zaslal: út srpen 15, 2006 7:47 |
|
|
|
V dálavách přece nic jiného než hlavní knížka není, jenom Únos Entefela a BTW ty obrázky jsou v hlavní knížce.[/quote]
no já myslel že mám jenom tu hlavní knížku tu tlustou.... ale prostě že ostatní jako je třeba aplikace pravidel, dobrodružství a ty kartičky nemám kapiš to  |
|
|
Návrat nahoru |
|
Gwaihir |
Zaslal: út srpen 15, 2006 8:38 |
|
|
|
Herryck PJ napsal: Gwaihir napsal: V dálavách přece nic jiného než hlavní knížka není, jenom Únos Entefela a BTW ty obrázky jsou v hlavní knížce.
no já myslel že mám jenom tu hlavní knížku tu tlustou.... ale prostě že ostatní jako je třeba aplikace pravidel, dobrodružství a ty kartičky nemám kapiš to 
Aplikace dálav je v hlavním modulu, takže všechno, co ti konkrétně z dálav chybí je Entefel a obálka ( a kartičky). Kapišto Mimochodem ty aplikace byly na provizorním cd a mají asi 1MB, takže když někoho pěkně poprosíš, tak ti to třeba pošle celý. Já bych to udělal ale nemáš zveřejněnej email a já budu až do září pryč. |
_________________ Fantazie je důležitější než vědění |
|
Návrat nahoru |
|
Herryck PJ |
Zaslal: út srpen 15, 2006 14:12 |
|
|
|
aha a ty už to cd máš jo ???? ale jestli to cd je to z ČT tak to mám ale jestli myslíš jiný tak ne... a kdy odjíždíš? myslíš že bys mě to mohl poslat ještě než odjedeš??... pěkně prosim mail mám: haryci@tiscali.cz |
|
|
Návrat nahoru |
|
Gwaihir |
Zaslal: so září 02, 2006 21:32 |
|
|
|
Promiň odjížděl jsem hned... Ale mluvil jsem o provizorním CD z ČT, to, co říkáš, že máš. Tam je aplikace dálav na drd 1.6, protože apl. Dálav je společná s HM a v samotném modulu Dálavy žádné aplikace nejsou... |
_________________ Fantazie je důležitější než vědění |
|
Návrat nahoru |
|
Herryck PJ |
Zaslal: so září 02, 2006 22:05 |
|
|
|
aha takže ono to je v ČT tak tj dobrý tak diks |
|
|
Návrat nahoru |
|
Shark |
Zaslal: ne září 17, 2006 21:14 |
|
|
|
Procházel jsem teď nějaká diskusní fóra a na Lopuchu jsem v klubu Dračí doupě Plus narazil na následující odpověď od Bouchiho na dotaz ohledně vydání CD k Času temna (10. 8. 2006):
V rozmezi mezi koncem zari a koncem roku.
Ale pokud ti jde hlavne o aplikace pro DrD+, ty budou k dispozici driv (v prubehu zari) - od aplikatoru uz je mame, jeste museji projit kontrolou a sazbou a pak budou i volne zverejnene.
Zatím jsme ale vysázené aplikace ke korekturám nedostali... |
_________________ Co tě nezabije, činí tě silnějším. |
|
Návrat nahoru |
|
Jarilo |
Zaslal: pá srpen 06, 2010 13:11 |
|
|
|
Čas temna jsem si nedávno pořídil z několika důvodů:
1) Abych si konečně něco o Asterionu přečetl v ucelené podobě.
2) Jako zdroj inspirace pro vlastní tvorbu
3) Do sbírky mezi ostatní příručky v knihovně.
Zpracování příruček hodnotím kladně, většina ilustrací se mi líbí, stejně tak mapy. Myslím, že vzhledem k ceně se jedná o více než kvalitně zpracovaný produkt. Asi to nejlepší, co pod hlavičkou Altaru vychází.
Negativně hodnotím pouze krabici, neb ta by IMHO mohla být o pár milimetrů širší, takhle se tam příručky a mapy vždycky "zaseknou" a při vyndavání se ohýbají. Proto je mám raději venku a krabici nemůžu používat ani na uskladnění jiných materiálů (papíry s poznámkami, své mapy atd.). |
|
|
Návrat nahoru |
|
|