Autor |
Zpráva |
|
Máte rádi elfy a hrajete za ně vždy?
Ana,samozřejmě. |
[ 19 ] |
|
27% |
Někdy,podle toho jak se cítím a podle toho PJ hraju. |
[ 37 ] |
|
54% |
Ne nikdy. |
[ 12 ] |
|
17% |
Celkem hlasů : 68 |
|
Jaros.ml |
Zaslal: ne září 25, 2005 17:25 |
|
|
|
Nebráním Elfi ale k arvedanům mají daleko |
|
|
Návrat nahoru |
|
Jaros.ml |
Zaslal: ne září 25, 2005 17:28 |
|
|
|
Tenaka-Chan napsal: Hele víte jak dopadne souboj dvou kouzelníků na prvním leveluL?
No jeden sešle blesk a druhej ho zabije kuší (opravdu na první level dost dobrá kouzelnická pomůcka v praxi hodně osvědčená)
Seš apsolutně vedle sem k hráčům hodně benevoletní ale co je moc to je moc |
|
|
Návrat nahoru |
|
Garrett |
Zaslal: pá říjen 27, 2006 10:11 |
|
|
|
Já teď hraju za lesní elfku z červeného lesa, je to výborná kouzelnice, a kněžka Estel, obě povolání jsou na 16. úrovni |
_________________ Jsem tady, jsem lupič, a přišel jsem vám ukrást nos mezi očima. |
|
Návrat nahoru |
|
unnamed |
Zaslal: pá říjen 27, 2006 10:45 |
|
|
|
Garrett napsal: Já teď hraju za lesní elfku z červeného lesa, je to výborná kouzelnice, a kněžka Estel, obě povolání jsou na 16. úrovni
Jsem zvědavej co má za kouzla... když je to ta kněžka Estel, které se příčí násilí. |
_________________ One choice can change your life.
One choice can change many lives. |
|
Návrat nahoru |
|
Garrett |
Zaslal: pá říjen 27, 2006 10:51 |
|
|
|
No několik těch blesků umí ale to jen na obranu,specializuje se na léčivou magii, a její artefakt jest kámen života, ukradla ho Xintře ze Smutného hvozdu. |
_________________ Jsem tady, jsem lupič, a přišel jsem vám ukrást nos mezi očima. |
|
Návrat nahoru |
|
unnamed |
Zaslal: pá říjen 27, 2006 11:27 |
|
|
|
Garrett napsal: No několik těch blesků umí ale to jen na obranu,specializuje se na léčivou magii, a její artefakt jest kámen života, ukradla ho Xintře ze Smutného hvozdu.
Božínku.... a to udělal zase jak?!
Kámen života je to co ji vrostlo do hlavy nebo se pletu? Jak se k ní vůbec dostala? |
|
Návrat nahoru |
|
Garrett |
Zaslal: pá říjen 27, 2006 12:06 |
|
|
|
No, ten kámen jsem jí dal hned od začátku, teď po ní xintra pěkně jde, už mě sere asi jí dám do držky.A xintra ten kámen nemá vrostlý do cela proste ji tam drzel nebo co.To vis na s PJ. |
|
Návrat nahoru |
|
Kenny |
Zaslal: so říjen 28, 2006 13:41 |
|
|
|
Ať žijou začátky hraní |
_________________ Já nejsem odpadlík, jak vy tvrdíte a vašim soudům se jenom směju.Já jsem jenom rozšířil poznání dané našemu národu. |
|
Návrat nahoru |
|
unnamed |
Zaslal: so říjen 28, 2006 15:04 |
|
|
|
Svým hráčům sem zakážu chodit... ještě po mě budou chtít Taranisův meč nebo něco dalšího |
|
Návrat nahoru |
|
arten |
Zaslal: st listopad 01, 2006 17:28 |
|
|
|
Vzhľadom na charakter schopnosti Xintri, by som povedal, že milá elfská čarodejka a Estelinka je už podrobená Xintrou, má v rukách jej kameň (resp. stále ho má v rukách samotná Xintra) a chodí po celom Asterione plní Xintrinu vôľu... |
_________________ Osud mužov je jasný, nie je treba veštcov |
|
Návrat nahoru |
|
Lamius |
Zaslal: čt listopad 09, 2006 15:30 |
|
|
|
arten napsal: Vzhľadom na charakter schopnosti Xintri, by som povedal, že milá elfská čarodejka a Estelinka je už podrobená Xintrou, má v rukách jej kameň (resp. stále ho má v rukách samotná Xintra) a chodí po celom Asterione plní Xintrinu vôľu...
U mě by tak maximálně Xintra zaznamenala, že její služebné zabili nějakou elfí kouzelnici. |
_________________ Zyl je jediný pravý vládce a přepovědi jeho pádu jsou jen bláznivými bludy! |
|
Návrat nahoru |
|
LordLonger |
Zaslal: st prosinec 26, 2007 15:04 |
|
|
|
Já osobně mám elfy rád.Když sem kdysi hrál za hraničáře(posléze chodce),elf byl pro mě jasná volba.Kdybych hrál teď znovu za hraničáře,vybral bych si stejně.Nic proti nim nemám,připadají mi nejvíc souznění s přírodou(samozřejmě kromě skřítků). |
_________________ Iluze je konečná. Je jí realita, realita je iluzí a ambivalence je jedinou pravdou. |
|
Návrat nahoru |
|
Rauksul |
Zaslal: pá květen 16, 2008 15:01 |
|
|
|
JO, elfové jsou milí, jen někteří hráči to zdají když ponich chví alespoň LETMÝ prolistování Oblohy znlístí... ale já sám mám nejradší horský elfy, sám za jednoho hraju, odešel od rodiny - měl vizi že musá cosi udělat, pak i to jho jeho rasy, že je vlastně na vymření... vymírají, ale neřekli ješ´tě posleddní slovo, ještě chtějí (chce) něco velkého udělat. Mě se prostě líbí |
_________________ I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die. |
|
Návrat nahoru |
|
Xeldrien |
Zaslal: st květen 12, 2010 8:03 |
|
|
|
Za elfy se většinou hraje dobře, můžete jim hlavně vymyslet skvělou minulost a jsou dobří skoro v jakémkoliv povolání. Já osobně mám družinu, kde jsou všichni elfové, takže kdybych elfy rád neměl, asi by mi to nebylo moc platné. |
|
|
Návrat nahoru |
|
|