Autor |
Zpráva |
|
Gro$a |
Zaslal: pá prosinec 03, 2004 23:51 |
|
|
|
Switch napsal: to Kenny: No však o těch bylinách jsem říkal, že jsou jen na zanimování. Jinak dík za doplnění...
A co se týče té ochrany bohů-mám radši kondom
Ja myslim ze lepsi je mit vzdycky pilulku, aby ani drogy ani kondom nebyly potreba |
|
|
Návrat nahoru |
|
Devlin Arcanus |
Zaslal: čt prosinec 09, 2004 1:29 |
|
|
|
Mě by spíš zajímalo, proč je Mortus ČERNÝ a ne modrý, když je drak Gorův. A taky by mě zajímalo, proč si maník s tak "kladnou" tvárností založil 18, kam přibral i upíra... |
_________________ Raději zemřu než abych se vzdal |
|
Návrat nahoru |
|
Sandro Sinae |
Zaslal: čt prosinec 09, 2004 12:53 |
|
|
|
Začínáš mě vytáčet!
Řekl jsem ti vykašli se na to, Devline! |
_________________ If you are ready to fight, you must be ready to fall.. |
|
Návrat nahoru |
|
Marek Stahl |
Zaslal: čt prosinec 09, 2004 14:20 |
|
|
Anonymní
|
Devlin Arcanus napsal: Mě by spíš zajímalo, proč je Mortus ČERNÝ a ne modrý, když je drak Gorův. A taky by mě zajímalo, proč si maník s tak "kladnou" tvárností založil 18, kam přibral i upíra...
Upir nemusi byt jen spatny.Buh si podle me muze zvolit draka jakeho chce, jenom ma sklony pouzivat casto jen jednu barvu. |
|
|
Návrat nahoru |
|
unnamed |
Zaslal: ne říjen 22, 2006 17:12 |
|
|
|
Marek Stahl napsal: Devlin Arcanus napsal: Mě by spíš zajímalo, proč je Mortus ČERNÝ a ne modrý, když je drak Gorův. A taky by mě zajímalo, proč si maník s tak "kladnou" tvárností založil 18, kam přibral i upíra...
Upir nemusi byt jen spatny.Buh si podle me muze zvolit draka jakeho chce, jenom ma sklony pouzivat casto jen jednu barvu.
Já vím no...už je to sice dva roky starý... ale upír je špatný už tím, že vůbec je. Porušuje tvárnost a i když si vybere padoucha (což je asi vždy).
A Betridal (nebo jak se jmenuje) se v přírodní úrovni objevil již mnohokrát, takže ani touto cestou nedojde spásy. Pokud někdy předstoupí před Lamiusův soud, tak to bude na dlouhou ropzravu... pár desítek let mu samotný Lamisu bude číst, co udělal dobrého a co špatného. A než se doberou konce, tak bude i druhá osobnost Lamiuse mrtva, na světě zavládne chaos, zazvoní zvonec a horroru bude konec. |
_________________ One choice can change your life.
One choice can change many lives. |
|
Návrat nahoru |
|
Bohdan |
Zaslal: ne říjen 22, 2006 20:24 |
|
|
|
Souhlas |
_________________ Bůh mi odpustí, jeto ostatně jeho řemeslo.
Heinrich Heine 1856 |
|
Návrat nahoru |
|
Rauksul |
Zaslal: so říjen 29, 2016 0:28 |
|
|
|
A kterýpak z lovců je vám nejsympatičtějí?
A s kterými jste se setkali?
A především - jaké ještě "nenormálnější" než Betridal jste si vymysleli? |
_________________ I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die. |
|
Návrat nahoru |
|
Zurkhen |
Zaslal: so říjen 29, 2016 15:28 |
|
|
|
Můj oblíbenec je ten vlkodlak.
Jako hráč jsem se setkal se Stínem, chtěl mě spravedlivě potrestat za několikanásobnou vraždu, ale přesvědčil jsem ho že oprávněnou a tak sem se akorát musel za mrtvého vydávat.
Jako PJ jsem družinu nechal setkat s Betridalem a kdysi i s Mortusem. Obě setkání jen jako zpestření. |
_________________ Pravá láska nemá šťastný konec. Pravá láska totiž nikdy nekončí |
|
Návrat nahoru |
|
|