Autor |
Zpráva |
|
Zurkhen |
Zaslal: čt květen 04, 2017 21:07 |
|
|
|
Doufám že ten skřítek bude Rogi. Mám rád když se uzavírají vlákna |
_________________ Pravá láska nemá šťastný konec. Pravá láska totiž nikdy nekončí |
|
Návrat nahoru |
|
Rauksul |
Zaslal: čt květen 04, 2017 23:55 |
|
|
|
Silwerik napsal: Velmi pěkné Dobrý nápad rozdělit obsah do dvou kusů, radši více menších dávek než dlouhé čekání na dokončení většího opusu.
Třetí modul je zahalený tajemstvím... zdá se, že kromě epického závěru bychom mohli dostat i náhled do říše Slepých bohů?
Za mě určitě palce hore a velká předvánoční očekávání
Aj, utekly mi písmenka...
Modul narostl i s malou změnou formátu. A myslím, že oproti SŽ i příjemné změně. Menší počet dávek se především lepé řídí a je možní více parelelizovat celý proces. |
_________________ I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die. |
|
Návrat nahoru |
|
Fergo Fergusson |
Zaslal: čt květen 25, 2017 15:13 |
|
|
|
Jenom pro upřesnění. Geograficky se bude nový modul Úžiny Tary věnovat přesně jakým oblastem? A druhá otázka: co je to pathfinderové dobrodružství? Asi jsem mimo, ale tenhle termín neznám. |
_________________ A pane Fergusson, jak jste jen dokázal zabít toho lidožravého obra?
"Tákhle jsem máchnul sekerou a bylo po něm." |
|
Návrat nahoru |
|
Rauksul |
Zaslal: pá květen 26, 2017 14:21 |
|
|
|
Fergo Fergusson napsal: Jenom pro upřesnění. Geograficky se bude nový modul Úžiny Tary věnovat přesně jakým oblastem? A druhá otázka: co je to pathfinderové dobrodružství? Asi jsem mimo, ale tenhle termín neznám.
No to se dozvíš, když tam přijdeš!
Ale klíčové termíny jsou i v anotaci - sada dobrodružství, tažení. |
_________________ I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die. |
|
Návrat nahoru |
|
Almion |
Zaslal: čt červenec 18, 2019 14:59 |
|
|
|
Zdravím, moje velká zvědavost nedovolí se nezeptat na pár věcí:
1) Jak to vypadá s Krajinami za obzorem II?
2) Chystají se nějaké další moduly někdy v budoucnu? Mě by konkrétně dost lákal Derteon a podzemní říše |
|
|
Návrat nahoru |
|
Administrator |
Zaslal: st srpen 21, 2019 19:18 |
|
|
|
zdravim,
aktualne ladime dobrodruzstvi, neb v nem bude jedno vetsi prekvapeni tedy to da trosku vice prace nez obvykle.
dalsi plany?
modul - dalsi krajiny za obzorem (Ztraceny Gorm)
modul - a jeste dalsi krajiny za obzorem (ocean, podmorska zise a ostrov albatrosu)
---
pak jedno tajemnstvi
...
modul - Plavenska domena (SZ Tary) |
|
|
Návrat nahoru |
|
Zurkhen |
Zaslal: čt srpen 22, 2019 15:07 |
|
|
|
Poněkud mě překvapuje to rozdělení na tolik modulů, ale spíše příjemně. Stíny jihu byly na můj vkus málo podrobné a spoustu věcí vzaly jen zrychleně. Jen bych nerad, aby to vycházelo tempem Písně ledu a ohně |
_________________ Pravá láska nemá šťastný konec. Pravá láska totiž nikdy nekončí |
|
Návrat nahoru |
|
Rauksul |
Zaslal: pá srpen 30, 2019 13:37 |
|
|
|
Zurkhen napsal: Poněkud mě překvapuje to rozdělení na tolik modulů, ale spíše příjemně. Stíny jihu byly na můj vkus málo podrobné a spoustu věcí vzaly jen zrychleně. Jen bych nerad, aby to vycházelo tempem Písně ledu a ohně
Coz je popravde duvod proc jsem to rozdelili - podle uplne puvodnich planu mela v KO2 byt treba i ztracena zeme - pritom je tam materialu ne cely vlastni modul.
Jinak prvni "sekci" modulu KO2 finisujeme a do Vanoc by mela byt - krest predpokladam na gameconu. Dalsi sekce uz je rozepsana a ve stavu cca 80% modul 20% dobro.
udelame co pujde aby vznikyl pravidelny rozestup - idealne rok, ale vypada to na rok a pul, ci dva popravde. |
|
Návrat nahoru |
|
Zurkhen |
Zaslal: pá srpen 30, 2019 15:45 |
|
|
|
I dva roky jsou v pohodě, bylo by super kdyby se vám podařilo držet nějakou pravidelnost. |
|
Návrat nahoru |
|
Fergo Fergusson |
Zaslal: po září 02, 2019 6:36 |
|
|
|
Tak to gratuluji. Jsem rád, že se pracuje a že termín bude tak brzy (do Vánoc mi potom všem čekání přijde brzy.) Už se docela těším na nové asterionské střípky. |
_________________ A pane Fergusson, jak jste jen dokázal zabít toho lidožravého obra?
"Tákhle jsem máchnul sekerou a bylo po něm." |
|
Návrat nahoru |
|
Silwerik |
Zaslal: út září 03, 2019 6:09 |
|
|
|
Dobré zprávy, že i za radiového ticha práce pokračují
Jen pro upřesnění, vydání té první části KZO2 plánujete na letošní Vánoce nebo až před příštím gameconem?
Jaké části bude pokrývat? Počítám, že Úžiny, Trpaslíkův hvozd a Sarindar, podle obálky též Jižní hvozd a asi Medvědy. Zapomněl jsem na něco? |
_________________ O zítřku předem nikdo nic neví... |
|
Návrat nahoru |
|
Rauksul |
Zaslal: pá září 06, 2019 14:16 |
|
|
|
Aktualni novinka: otevirame discord server: https://discord.gg/WUUPH8 jste vitani! |
|
Návrat nahoru |
|
Rauksul |
Zaslal: pá září 06, 2019 14:20 |
|
|
|
Silwerik napsal: Dobré zprávy, že i za radiového ticha práce pokračují
Jen pro upřesnění, vydání té první části KZO2 plánujete na letošní Vánoce nebo až před příštím gameconem?
Jaké části bude pokrývat? Počítám, že Úžiny, Trpaslíkův hvozd a Sarindar, podle obálky též Jižní hvozd a asi Medvědy. Zapomněl jsem na něco?
Jizni hvozd byl presunut na pozdeji a obalka bude nova Uz je hotova jen ji jeste resime s mytagem.
prace by mely skoncit behem podzimu a krest jsme prislibili na gemecon. Skutecne bych chtel snizit rozpeti mezi moduly, tedy uz proto aby jsme mohli behem te doby dopracovat i ten dalsi modul a vydat ho v zavesu za prvnim (a za nim pak jeste dalsi). |
|
Návrat nahoru |
|
|