Autor |
Zpráva |
|
meator |
Zaslal: čt prosinec 11, 2003 18:00 |
|
|
|
Vlkodlak na Kharovy straně?? Bože co si vymyslí váš PJ příště?? Rytíře zkázy pacifistu?? |
_________________ Ke všemu co je velké, je prvním krokem odvaha! |
|
Návrat nahoru |
|
Ivrin |
Zaslal: čt prosinec 11, 2003 21:42 |
|
|
|
Ne, myslím že to bude Goblin-politik!!! Teda Túriel vy máte šílenýho PJ. |
_________________ We are here in order to die... |
|
Návrat nahoru |
|
Ragnar |
Zaslal: so prosinec 27, 2003 14:45 |
|
|
|
A co treba trpaslik homosexual v ruzouvouckych satickach; ktrery vzdycky na sv Valentyna chodi a strili do lidi z ruzovouckeho luku? |
_________________ Sme přece lidé, můžeme se v klidu a míru domluvit... |
|
Návrat nahoru |
|
Ivrin |
Zaslal: út prosinec 30, 2003 23:06 |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Yb |
Zaslal: st prosinec 31, 2003 1:35 |
|
|
|
Ivrin napsal: Ragnar napsal: A co treba trpaslik homosexual v ruzouvouckych satickach; ktrery vzdycky na sv Valentyna chodi a strili do lidi z ruzovouckeho luku?
Tohle může napadnout jen zeleného obra heterosexuála(no doufám že nemáš choutky na zvířátka) v šupinový siwrisce od krve, který denodenně běhá po Taře s oboustranou sekerou s výkonem 4x větším než masokombináty v Keledoru...
To jsem si myslel, že už jsem viděl hodně... |
_________________ Povolání: Bůh |
|
Návrat nahoru |
|
M´te |
Zaslal: čt leden 15, 2004 11:24 |
|
|
|
No myslím... že takový vlkodlak je oproti výše uvedeným extrémům úplně normální člověk. Co se týče toho ovládání se ve vlčí podobě... je to podle mne záležitostí vůle kterou máme jako vlastnost. Vysoké hodnoty značící člověka s vysokou vůlí by možná mohly umožnit ovládání tohoto stavu. Vše ve světě je podřízeno lidské vůli a moci (v podstatě by se dalo říci magické) daného jedince - alespoň v našem pojetí... |
|
|
Návrat nahoru |
|
Blood Moon |
Zaslal: so červenec 31, 2004 15:42 |
|
|
|
M´te napsal: No myslím... že takový vlkodlak je oproti výše uvedeným extrémům úplně normální člověk. Co se týče toho ovládání se ve vlčí podobě... je to podle mne záležitostí vůle kterou máme jako vlastnost. Vysoké hodnoty značící člověka s vysokou vůlí by možná mohly umožnit ovládání tohoto stavu. Vše ve světě je podřízeno lidské vůli a moci (v podstatě by se dalo říci magické) daného jedince - alespoň v našem pojetí...
Podle mě když někdo trpí lykantropií, tak může mít sebe větší sílu vůle, ale stejně se ovládnout nedokáže, protože se automaticky řídí instinkty krvelačný šelmy! maximálně se může ovládnout pomocí nějakého artefaktu či kouzla a nebo když je teprve v začátečních stádií, ale jinak rozhodně NE......! |
_________________ Moje máma vždycky říkávala: "Život je jako bonboniera, nikdy nevýš co ochutnáš!!!"
-obr lidožrout- |
|
Návrat nahoru |
|
Yb |
Zaslal: ne srpen 01, 2004 18:19 |
|
|
|
Blood Moon napsal: M´te napsal: No myslím... že takový vlkodlak je oproti výše uvedeným extrémům úplně normální člověk. Co se týče toho ovládání se ve vlčí podobě... je to podle mne záležitostí vůle kterou máme jako vlastnost. Vysoké hodnoty značící člověka s vysokou vůlí by možná mohly umožnit ovládání tohoto stavu. Vše ve světě je podřízeno lidské vůli a moci (v podstatě by se dalo říci magické) daného jedince - alespoň v našem pojetí...
Podle mě když někdo trpí lykantropií, tak může mít sebe větší sílu vůle, ale stejně se ovládnout nedokáže, protože se automaticky řídí instinkty krvelačný šelmy! maximálně se může ovládnout pomocí nějakého artefaktu či kouzla a nebo když je teprve v začátečních stádií, ale jinak rozhodně NE......!
Přesně tak. Pánové, nezapomínejte, že je to nemoc. A ta se silou vůle zvládnout nedá. Ke všemu je magická. |
_________________ Povolání: Bůh |
|
Návrat nahoru |
|
Ivrin |
Zaslal: so srpen 14, 2004 1:40 |
|
|
|
Na oživení tohoto fóra bych chtěl položit několik otázek:
Dáváte lykantropům nějaké výhody, popřípadně nevýhody v normální lidské podobě(kromě již známého smrtelného stříbra)? Jak rozdělujete stádia této nemoci? Dokáže se lykantrop změnit na vlka dle vlastní vůle nebo pouze za jistých okolností? |
_________________ We are here in order to die... |
|
Návrat nahoru |
|
Kenny |
Zaslal: ne srpen 15, 2004 18:38 |
|
|
|
No i v lidské podobě je téměř nezranitelný.A měnit se o své vůli nemůže.To dokáže jen Jaroš. |
_________________ Já nejsem odpadlík, jak vy tvrdíte a vašim soudům se jenom směju.Já jsem jenom rozšířil poznání dané našemu národu. |
|
Návrat nahoru |
|
Cesty Hraničářů |
Zaslal: út srpen 31, 2004 10:58 |
|
|
|
no kdyz jsem byl ja jako likantrop tak to nas PJ (Xillos) udelal nasledovne...
Prvni akci sem byl normalnima zbranema nezranitelnej (zabil jsem 20-30 goblinu sam), ale to se mu zdalo moc silne pro normalni postavu tak to udelal nasledovne. Pokazde kdyz jsem zemrel tak me ubyla jedna uroven a pak jsem zase pobihal po svete dal...
Jinak doslo k malemu zvyseni sily, odolnosti a obratnosti(u te si nejsem jistej je to davno)
kdyz jsem byl premenen v tu podobu kdy delam "haf, haf" tak jsem se nemohl ovladat a proto jsem se vzdy zdekoval do prirody |
_________________ Začaly se projevovat další podivné boční efekty.Z bouře se vyřinul vodotrysk malých olověných kostiček,které se rozkutáleli po praskající dlažbě.Zjevovali se čtyřstrané trojúhelníky,kruhy se dvěma konci a další obludnosti-nebojte se jenom se ucim kouzlit |
|
Návrat nahoru |
|
Switch |
Zaslal: ne říjen 24, 2004 12:20 |
|
|
Anonymní
|
Na Asterionu jsou Lykantropové??? |
|
|
Návrat nahoru |
|
Berdyan |
Zaslal: st květen 18, 2005 7:38 |
|
|
|
ne vůbec na Asterionu nejsou vlkodlaci. na Pláni vlků běhaj jenom hodný pejsánkové, taková druhá Brigova Studánka,akorát se za ně nemusí platit(maximálně životem).No lykantropové to maj blbý.o úplňku(potom každou noc) o sobě neví,přes den zase neví, kde byl a co dělal v noci. Já těm pokousanejm nechávám zranitelnosti vlkodlaků. Ve druhý fázi se můžou měnit dle své vůle (ale jen dokud plně nesvítí slunce), problém je ten, že to chvíli trvá a sakra dosti to bolí... |
|
|
Návrat nahoru |
|
|