Autor |
Zpráva |
|
Který z dosud nepopsaných drakolidí by se měl v Dechu draka objevit nejdřív?
Kirbeg Žlutý |
[ 29 ] |
|
39% |
Lien Fialový |
[ 7 ] |
|
9% |
Zurkhen Černý |
[ 18 ] |
|
24% |
Murtis Šedý |
[ 9 ] |
|
12% |
Orist Zelený |
[ 7 ] |
|
9% |
Turgul Hnědý |
[ 4 ] |
|
5% |
Celkem hlasů : 74 |
|
arten |
Zaslal: po červen 05, 2006 17:22 |
|
|
|
Ak platí zabiť draka = prechytračiť PJ tak vzhľadom na stupiditu niektorých PJ to nemusí byť vôbec problém |
_________________ Osud mužov je jasný, nie je treba veštcov |
|
Návrat nahoru |
|
David Cabal |
Zaslal: po červen 05, 2006 17:29 |
|
|
|
Vemte si když PJ vytvoří nějakou hodně nabušenou CP nebo i třeba draka, kterýho plánuje použít jako zlatý hřeb večera(a přitom se jen tak zbavit postav, který se mu nezamlouvají), tak je to pro něj jako dítě(ne to asi přeháním, ale vy výte jak to myslim ). No prostě, když chce PJ zničit družinu, tak mu v tom nezabrání ani kdyby se na hlavu postavili a drak se nedá zabít beze ztrát - souhlasim, že drak neni bazilišek ani kostěj a souhlasim i s Omaha beach. Prostě neni šance z toho vyjít se zdravou kůží. Na tadyto setkání totiž nezapomene jenom pár šťastlivejch, kteří utekli nebo nedej boha(Temnou desítku) ho zabili. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Wetrixus |
Zaslal: po červen 05, 2006 18:58 |
|
|
|
Jasny Dave pokud PJ chce zabit tak si to vzdy nejak zaridi
No na me ty asterionsti draci pusobi dojmem takovych hlupacku tak se prosim nikdo neurazte
Proste zadnej spravnej moudrej drak, drakolidi nepocitam... a i tam v soucasny dobe moc koumaku neni |
_________________ Strength and Honour |
|
Návrat nahoru |
|
arten |
Zaslal: po červen 05, 2006 20:51 |
|
|
|
To David: Ako už podotkol Wetrixus zabíjanie drakov je jedna vec a zlá voľa PJ druhá...
To Wetrixus: nechajme sa prekvapiť životopismi z dechu draka, možno majú dotýční draci vačší vplyv na udalosti ako si myslíme, ja osobne vsádzam 5:1 na to, že hlavne žltý Jarleban nebude debil, ostatní "zelení" - skrátene Toran a ten džungľový na tých moc nevsádzam. Hoci Toran to by mohol byť pekný skrytý "darček" od Khara pre Východnú dálavu. |
|
Návrat nahoru |
|
Wetrixus |
Zaslal: po červen 05, 2006 21:15 |
|
|
|
uprime ja moc nepracuju s asterionskymi draky bo se mi nelibi jaky sou.... spis mam radsi popis z pravidel.... nebo jine literatury
Ale tohle je muj osobni nazor.... |
|
Návrat nahoru |
|
David Cabal |
Zaslal: út červen 06, 2006 9:18 |
|
|
|
Mě taky ti draci přídou jako naprostí stoupové(ne všicni).Právě od toho sou letky. Drakolidi bych bral spíš jako moudrý draky. To sou teprve frajeři. |
|
|
Návrat nahoru |
|
unnamed |
Zaslal: út červen 06, 2006 12:57 |
|
|
|
David Cabal napsal: Mě taky ti draci přídou jako naprostí stoupové(ne všicni).Právě od toho sou letky. Drakolidi bych bral spíš jako moudrý draky. To sou teprve frajeři.
Zase to moc nepřeháněj. Většina z nich má psychickou vadu nebo jsou jinak nenormální. Jako moudří draci mi připadaj spíše dobří draci všeho druhu - nejvíc nečekaně bílý, žlutý a modrý. |
_________________ One choice can change your life.
One choice can change many lives. |
|
Návrat nahoru |
|
unnamed |
Zaslal: út červen 06, 2006 13:02 |
|
|
|
Wetrixus napsal: Jasny Dave pokud PJ chce zabit tak si to vzdy nejak zaridi
No na me ty asterionsti draci pusobi dojmem takovych hlupacku tak se prosim nikdo neurazte
Proste zadnej spravnej moudrej drak, drakolidi nepocitam... a i tam v soucasny dobe moc koumaku neni
V tom s tebou souhlasím, ale zase si vem, kdyby na Asterionu byli normální draci. To by už Asterion byl úplně o něčem jiném. Prostě to je jak je, jen si myslím, že ve sluneční soustavě Asterionu jsou draci. Třeba na Modrém měsíci. Ale o tom se budu hádat až s autory, až mi to budou chtít vyvracet. |
_________________ One choice can change your life.
One choice can change many lives. |
|
Návrat nahoru |
|
Wetrixus |
Zaslal: út červen 06, 2006 22:02 |
|
|
|
Vis nas asterion se od toho autorskeho celkem lisi teda v nekterych vecech.... proste ja a moji spoluhraci se tu pousteli celkem do ostrejch potycek s autorama.... navic se nam casto stalo ze sme neco udelali a pak vysel modul nebo tak a bylo vse uplne jinak, takhle sme uz pohrbili NAS OLD ERIN pod vodou atd.... |
|
Návrat nahoru |
|
arten |
Zaslal: st červen 07, 2006 8:54 |
|
|
|
To snáď nemyslíš vážne s tým Erinom. Wetrixus ake ste len mohli... |
|
Návrat nahoru |
|
David Cabal |
Zaslal: st červen 07, 2006 13:55 |
|
|
|
No já osobně opravdu neznam moc dobrých draků(vim asi jenom 4-5 dyžtak mi napiš jména). Ale jako moudrýho draka bych rozhodně viděl Zantura a Kirbega!!! |
|
|
Návrat nahoru |
|
Wetrixus |
Zaslal: st červen 07, 2006 17:15 |
|
|
|
Artene... proste nas puvodni erin stal na pobrezi nevypadal ani zdaleka tak jak ho popsali autori:) spis jak smradlava dira... tak sme ho potopili a misto nej zbudovali ten "soucasny" dle autoru
Asi si me jen spatne pochopil.... |
|
Návrat nahoru |
|
arten |
Zaslal: st červen 07, 2006 17:18 |
|
|
|
To Cabal: klasifikácia Zantura a Kirbega - výnimočne súhlas
To Wetrixus: tak potom je všetko O.K., moja postav je totiž Silezio a preto asi chápeš, že moje rozhorčenie bolo pochopiteľné. |
|
Návrat nahoru |
|
Wetrixus |
Zaslal: st červen 07, 2006 17:21 |
|
|
|
hehe
to je asi zajimave RP... ale uprime ani me jako siccovi erin nejak nesedl nevim proc |
|
Návrat nahoru |
|
arten |
Zaslal: st červen 07, 2006 17:36 |
|
|
|
Mi tiež nehráme v Erine, ja si ináč s rodinou Sileziou moc nerozumiem, takže som momentálne v Albireu. O to lepšie vzťahy mám pre zmenu s lesnými elfami. Ale Erin je pre sicca fakt zlé miesto, tam sa každý každému príliš pozerá na prsty. Každá gilda si stráži každú a to nie je dobre. Btw v Albireu to tiež nie je nič moc, silný Nočný let a samí tajní od iných služieb ATS, KNS, ZNS, je to tu dosť husté. A padnúť do problémov nie je vôbec problém. Najlepšie miesto pre sicca je jednoznačne Rilond, nasledovaný multi - kulti Minkorom, tam sa tiež človek (alebo iný sicco) ľahko stratí Tretí v mojom rebríčku bude asi Taros, tam sa tiež môžu diať veci.... |
|
Návrat nahoru |
|
|