Autor |
Zpráva |
|
Tan-min-wu (Bum-bum) |
Zaslal: út prosinec 09, 2003 15:25 |
|
|
|
Úplně souhlasím se Sharkem, a dík za vysvětlení, ale stejně si myslím, že třebas to Skřítčí srdce, o kterém tu již byla řeč bylo o dost lepší. |
_________________ Me linwa temir Skřítčia ! |
|
Návrat nahoru |
|
Andrew-Zyl |
Zaslal: st prosinec 10, 2003 10:14 |
|
|
|
Nebude psát, jestli Čarodějův učeň, je dobré nebo špatné dobrodružství, důležité je, že já, jako PJ, i hráči jsme se u toho dobře bavili.
Kdežto u Skřítčího srdce byl konec trochu pochmurný, ale to jsem již psal na starém auditku |
_________________ Něco končí, něco začíná |
|
Návrat nahoru |
|
Tan-min-wu (Bum-bum) |
Zaslal: st prosinec 10, 2003 10:47 |
|
|
|
Jo, ale já ho na starym nebyl !!! Jaký byl ten konec ? Myslíš ten souboj s těma dvěma, nebo to udělalo Skřítčí srdce ?? |
|
Návrat nahoru |
|
Andrew-Zyl |
Zaslal: st prosinec 10, 2003 18:51 |
|
|
|
No, bylo to tak: Jakmile družina získala Skřítčí srdce, kontaktoval je Drikův agent, samozřejmě v přestrojení) a doporučil jim, aby srdce předali zpět skřítkům a nejlépe rovnou do rukou Wu Šenga a nabídl se, že je tam zavede, těsně před Mostovkou k nim dojel skřítčí posel (také Drikův agent maskovaný pod vlivem kouzla) a řekl jim, že byla porušena neutralita mostovky a je to tam teď velice nebezpečné a že se předání uskuteční na neutrální půdě na palouku v Lese padajících stínů. Tak tam dojeli, až na ten palouk, tam je náhle průvodce opustil, stáhly se kolem nich stromy a na palouku se objevil jakýsi starec v obonošených šatech s pokroucenou holí, kolem něj deset skřetích kapitánů. Ten starec byl Drik osobně. Slušně družinu požádal, ať mu srdce vydají, že je nechá jít, ale poctivý a hrdinský rytíř Carnawell to odmítl a se slovy: "Jednoho zabiju a zbytek uteče!" se vrhl na Drikovi skřety, kteří ho mezitím obstoupili. Byl mu rychlý konec. Brunclík Borůvka, hobit alchymista, v rychlosti našteloval rachejtle, poté škrkl zápalkou a pak na něj ho Drik podrobil zkoušce patnácti úderů nenávisti. Takže jak dodnes hráč alchymisty říká:"Stačil jsem si jenom škrknout!" Jako poslední zbyl trpasličí bojovník Zoltan, Drik se přeměnil do své dračí podoby a začal souboj, jenž trval dvě kola a v tom druhém poslední zástupce družiny zhynul!!!
|
|
Návrat nahoru |
|
Tenaka-Chan |
Zaslal: čt prosinec 11, 2003 11:23 |
|
|
|
Ééééééééééééééééé to bylo smutný proč jsi je nechal lzemřít chudinky vždit za nic nemohly!!!!!!!! |
_________________ ITS GOOD TO BY BAD!!!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
Tan-min-wu (Bum-bum) |
Zaslal: čt prosinec 11, 2003 12:29 |
|
|
|
Ale, že to měl Drikáč dobře vymyšlený, a jak to se skřítčim srdcem u vás vypadá teď, pořád ho má Drik ? |
|
Návrat nahoru |
|
Andrew-Zyl |
Zaslal: pá prosinec 12, 2003 18:49 |
|
|
|
Drik to měl celý dobře vymyšlený už od začátku. Proč by měl zasahovat do dění, během hledání klíčů, radši si počkal až to družina sama získá
Jinak o tom jak to teď vypadá se Skřítčím srdcem zde psát nebudu, protože sem celkem často chodí někteří hráči a nechci, aby to věděli. |
|
Návrat nahoru |
|
Tan-min-wu (Bum-bum) |
Zaslal: pá prosinec 12, 2003 22:46 |
|
|
|
Jasně, já ani vlastně nevím, jak to bude u nás, protože to bude hrát jiný PJ, a já budu v postu hráče. I když jsem to už četl, tak to jsou dva roky, a nebudu si kazit hru. Jinak povně doufám, že to náš PJ nepo.... , protože to bych ho asi zabil !!! Vždyť to dobrodružství je podle mě skvělí. |
|
Návrat nahoru |
|
Sven Ivanhwen |
Zaslal: po prosinec 15, 2003 10:30 |
|
|
|
Andrew-Zyl napsal: No, bylo to tak: ...... Drik se přeměnil do své dračí podoby a začal souboj, jenž trval dvě kola a v tom druhém poslední zástupce družiny zhynul!!!
Jsem rad, zes mel odvahu k takovemuto konci. Nijak jinak to IMHO dopadnout nemohlo (formulace, ze si to Drik ohlida, je absolutne presna). Ja strasne nerad zabijim lidi za chyby ke kterejm je sam donutim a za ktere nemohou. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Sven Ivanhwen |
Zaslal: po prosinec 15, 2003 10:43 |
|
|
|
Shark napsal: Svene, řadu věcí, které ty kritizuješ jako nadbytečné, zase mnozí hráči považují za podstatné a rádi by se o nich něco dozvěděli. Inu, všem se nezavděčíš... A tentokrát jsi zjevně s autory nenašel společnou řeč.
To je jasne, ze se vsem nezavdecis. Taky jsem nepsal, ze mne to nejak zvlast prekvapilo. Dobrodruzstvi uz jste ale uz vydali lepsi (predpokladam, ze jako autor rubriky errata, jsi i jednim z autoru modulu - zajimalo by mne ktery z nich, nebo alepson od kdy jsi v kolektivu)
Jake autory mas na mysli ? Autory modulu, nebo prispevky do fora ? |
|
|
Návrat nahoru |
|
Shark |
Zaslal: po prosinec 15, 2003 14:39 |
|
|
|
Sven Ivanhwen napsal: (predpokladam, ze jako autor rubriky errata, jsi i jednim z autoru modulu - zajimalo by mne ktery z nich, nebo alepson od kdy jsi v kolektivu)
Jake autory mas na mysli ? Autory modulu, nebo prispevky do fora ?
Správný postřeh. Když se podíváš do tiráže k FA, určitě mě dokážeš identifikovat. Jinak v asterionském týmu působím od modulu Obloha z listí a drahokamů a mám na starosti zejména aplikaci.
Jinak pod autory myslím samozřejmě tvůrce modulů. |
_________________ Co tě nezabije, činí tě silnějším. |
|
Návrat nahoru |
|
Switch |
Zaslal: ne listopad 21, 2004 16:24 |
|
|
Anonymní
|
Už jsem v jiném tématu psal, co si myslím o čar.učni. A tady bych rád řekl něco o celém modulu. Půjčil jsem si ho od kámoše a začal číst. Po prvních třech kapitolách mě to totálně přestalo bavit a začal jsem číst jenom nadpisy a říkal si, no tohle nebude podstatný, tohle bude nuda, to bude o ničem a tak jsem jel vlastně až do konce. A když jsem se přeci jen odhodlal něco z toho přečíst, musel jsem uznat, že to nudné opravdu je, stejně jako je to celé o ničem. Promiňte že to řeknu tak zvostra, ale za tenhle modul bych nedal ani korunu. Poslední modul co jsem četl byla Zlatá pavučina a ta byla naprosto úžasná a když se doma nudím, klidně po ní sáhnu a znova si ji přečtu. K pozdějším modulům jsem se nějak nedostal, až teď k čarodějům a fakt jsem se zhrozil. Tak doufám, že další modul už bude o něco více zajímavější...
S přáním nekonečné inspirace
Nyunyu |
|
|
Návrat nahoru |
|
Sir Mikk |
Zaslal: pá listopad 26, 2004 11:37 |
|
|
|
Malo času... tak to moc nepročítám... mě se FA taky moc nelíbyla... sice pěkný vysvětlení MAgie, ale stejně mi to ke hraní nic nedalo:-/... mě osobně tam chybělo takovej ten příběh, kterej v ZP zabýral moc místa a bal jsem z toho uplněnadšnej... v praxi se tam ukázalo, jak funguje daná část obchodu... V FA pouze dali kouzelníkům nové možnosti, jak se našlápnout... v sekci koutelníkc... nebo jak... jsem již zmínil svůj názor na ně... tak to tu nebudu opakovat... ale moc novinek tam enbylo... byly už i lepší moduli (VTB, NS...) ale zase aspoň osvětlili výrobu golemů |
_________________ S pravdou nemusíte souhlasit, ale nesnažte se ji umlčet |
|
Návrat nahoru |
|
Alaveer |
Zaslal: po leden 24, 2005 16:23 |
|
|
|
jako hráči se mi apokalypsa líbí, tím spíš že nyní hraji za kouzelnici. Dobrodružství železné doly sem nehrál takže nemohu posoudit. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Sir Mikk |
Zaslal: út leden 25, 2005 13:19 |
|
|
|
Děcka... vo čem je tu řeč?! |
_________________ S pravdou nemusíte souhlasit, ale nesnažte se ji umlčet |
|