Autor |
Zpráva |
|
Jaký název z těchto tří by měl mít modul o vojenství a umění?
Obrazy z války (Rhaey) |
[ 22 ] |
|
30% |
Pro smrt a slávu (Iskar) |
[ 45 ] |
|
63% |
Štětce ve střehu (Anansi) |
[ 4 ] |
|
5% |
Celkem hlasů : 71 |
|
Gilgalad |
Zaslal: čt duben 01, 2010 11:41 |
|
|
|
Rádi bychom vám všem poděkovali za spoustu zajímavých nápadů. Návrhů na název nového modulu se sešlo opravdu požehnaně a vybírání nebylo lehké. Nakonec autoři Asterionu mezi sebou v hlasování zvolili tyto tři favority:
Obrazy z války (Rhaey)
Pro smrt a slávu (Iskar)
Štětce ve střehu (Anansi)
V následujících 30.ti dnech můžete v hlasovací anketě rozhodnout, který z názvů bude na obálce modulu o vojenství a umění na Asterionu. |
_________________ Cesta jde pořád dál a dál
kupředu, pryč jde od mých vrat.
Daleko už mi utekla
a musím za ní pospíchat.
Na lehkých nohou dám se vést
až k větší cestě, nežli znám,
tam, kde se stýká mnoho cest.
A potom kam? To nevím sám. |
|
Návrat nahoru |
|
Temná kápě |
Zaslal: čt duben 01, 2010 20:15 |
|
|
|
Obrazy z války - co na to říct, nuda až to bolí ..
Pro smrt a slávu - ucházející, ale přecejen zní poněkud otřepaně ..
Štětce ve střehu - fajn nápad, jinak vhodný tak pro veselohru, ne pro název modulu ..
Ve finále bych rozhodně čekal lepší kousky... Kde je smysl pro poetiku?
Ať už vyhraje cokoliv, bude to jasně nejslabší název z dosavadních modulů... |
_________________ Ctnosti jsou lži a vězení pro ducha - musíš se jim vysmát! |
|
Návrat nahoru |
|
Blackrose |
Zaslal: čt duben 01, 2010 21:53 |
|
|
|
Souhlasím s tím, že z těch nápadů, které zde byly navrhnuty, by se daly vybrat lepší. Ale neříkáš to Khare jen proto, že mezi nimi není tvůj? |
|
|
Návrat nahoru |
|
Gena |
Zaslal: čt duben 01, 2010 22:12 |
|
|
|
Musím souhlasit s Démonem. Byl jsem velmi zvědav na výběr tvůrců, ale po pravdě jsem dost zklamám Z tohoto výběru stojí za zmínku opravdu jen Štětce ve střehu, kde je cítit originalita. Pro smrt a slávu je sice hezké, ale přijde mi to jako název pro román nebo povídku. A Obrazy z války...co na to říct...to tam opravdu nebylo nic lepšího? |
_________________ Moudrý muž je pánem svého ducha, blázen však je jeho otrokem! |
|
Návrat nahoru |
|
Blackrose |
Zaslal: čt duben 01, 2010 22:25 |
|
|
|
Kdo ví... Byla tam spousta hezkých názvů, jenže téměř všechny se hodí "jenom" k beletrii. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Tejlian |
Zaslal: pá duben 02, 2010 0:34 |
|
|
Bydliště: wutabengo-rodina dubu, pevnost Stromovka v LPS a vlastně celá tara
|
Musím se bohužel přidat. Bylo tam obrovské množství lepších nápadů. Když už se ale do hlasování dostali tyhle, tak Pro smrt a slávu a je asi nejvýstižnější. Jen takoví malí rýpaví návrh, neznělo by líp: "Za smrtí a slávou" aby jsme citovaly krále Theodena? |
_________________ Dokud to bolí, žiješ! |
|
Návrat nahoru |
|
Sadaam |
Zaslal: pá duben 02, 2010 6:26 |
|
|
|
taky jsem poněkud rozčarován... ale nakonec není důležitý tak moc název, jako samotný obsah |
_________________ "Narodíš se jen jednou, žiješ jen jednou, umřeš jen jednou... a tak pořád dokola!!" - skřítčí minstrel Skřivan Skřivánek |
|
Návrat nahoru |
|
Silwerik |
Zaslal: pá duben 02, 2010 7:48 |
|
|
|
Je to taková klasika, ale budiž. Je pravda, že ostatní moduly měly originálnější názvy... (parádní OZLD). Škoda, že neprošel REQUIEM, ten by hezky vyjadřoval válku, umění i poslední tematický modul. |
_________________ O zítřku předem nikdo nic neví... |
|
Návrat nahoru |
|
Temná kápě |
Zaslal: pá duben 02, 2010 12:50 |
|
|
|
Blackrose napsal: Souhlasím s tím, že z těch nápadů, které zde byly navrhnuty, by se daly vybrat lepší. Ale neříkáš to Khare jen proto, že mezi nimi není tvůj?
Že moje návrhy byly nejlepší, to je jednou jistý ale na diskriminaci ze strany Orlích poutníků jsem zvyklej... Spíš se opět ukázalo jak stupidní je demokracie - vláda lůzy a průměrnosti... |
_________________ Ctnosti jsou lži a vězení pro ducha - musíš se jim vysmát! |
|
Návrat nahoru |
|
Kněžka Ynnar Rút |
Zaslal: pá duben 02, 2010 15:53 |
|
|
|
Taky se bohužel musím přidat . Byly tam mnohem lepší názvy, a pro nový modul se tyto vůbec nehodí. Štětce ve střehu je sice pěkný, ale maximálně pro nějakou sbírku poezie, ne pro nový modul. Ostatně velké zklamání . Čekal jsem lepší |
_________________ Poddejte se rozkoši a pokušení v náručí mé bohyně. |
|
Návrat nahoru |
|
Kněžka Ynnar Rút |
Zaslal: pá duben 02, 2010 15:58 |
|
|
|
Mě osobně se nejvíc líbil název Turgulův odkaz , který vystihuje jak umění, tak válku. Škoda, škoda. Je mi jasné, že se nelze každému zavděčit, ale i tak to mohlo být lepší |
_________________ Poddejte se rozkoši a pokušení v náručí mé bohyně. |
|
Návrat nahoru |
|
Sadaam |
Zaslal: pá duben 02, 2010 16:05 |
|
|
|
jako, veršíky to jsou krásný... ale je to všechno takové málo asterionské (to, že žádný název nevystihuje zcela "myšlenku" modulu, tolik nevadí... vlastně se to dá posoudit, až ten modul bude hotový) |
_________________ "Narodíš se jen jednou, žiješ jen jednou, umřeš jen jednou... a tak pořád dokola!!" - skřítčí minstrel Skřivan Skřivánek |
|
Návrat nahoru |
|
Blackrose |
Zaslal: pá duben 02, 2010 17:05 |
|
|
|
Sadaam napsal: jako, veršíky to jsou krásný... ale je to všechno takové málo asterionské (to, že žádný název nevystihuje zcela "myšlenku" modulu, tolik nevadí... vlastně se to dá posoudit, až ten modul bude hotový)
A z názvu "Zlatá pavučina" něco vidět je?
Myslím, že pokud by autoři chtěli něco jako "Válečníci a umělci", tak si to vymyslí sami. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Tejlian |
Zaslal: pá duben 02, 2010 17:12 |
|
|
Bydliště: wutabengo-rodina dubu, pevnost Stromovka v LPS a vlastně celá tara
|
Blackrose napsal: Sadaam napsal: jako, veršíky to jsou krásný... ale je to všechno takové málo asterionské (to, že žádný název nevystihuje zcela "myšlenku" modulu, tolik nevadí... vlastně se to dá posoudit, až ten modul bude hotový)
A z názvu "Zlatá pavučina" něco vidět je?
Myslím, že pokud by autoři chtěli něco jako "Válečníci a umělci", tak si to vymyslí sami.
Z názvu "Zlatá pavučina" je toho vidět docela dost.
Zlato - bohatství, obchod Pavučina - intriky, sítě, zločin
Podle mě výstižné |
_________________ Dokud to bolí, žiješ! |
|
Návrat nahoru |
|
Kibe |
Zaslal: pá duben 02, 2010 17:14 |
|
|
|
Tejlian napsal: Musím se bohužel přidat. Bylo tam obrovské množství lepších nápadů. Když už se ale do hlasování dostali tyhle, tak Pro smrt a slávu a je asi nejvýstižnější. Jen takoví malí rýpaví návrh, neznělo by líp: "Za smrtí a slávou" aby jsme citovaly krále Theodena? |
_________________ Je dobré si vybrat ten správný cíl a také zda ho zasáhneš srdcem nebo šípem. |
|
Návrat nahoru |
|
|