Autor |
Zpráva |
|
Co si myslíte o Vieenovi?
Je mi úplně ukradený. |
[ 9 ] |
|
11% |
Je mi ho líto. |
[ 31 ] |
|
40% |
Obdivuji ho. |
[ 33 ] |
|
42% |
Nenávidím ho. |
[ 4 ] |
|
5% |
Celkem hlasů : 77 |
|
Raven Damiel |
Zaslal: čt říjen 02, 2003 10:13 |
|
|
Anonymní
|
Přišlo mi líto, že tady ještě není žádné téma, a tak bych rád nějaké o nekromantech a nekromancii obecně založil. Pro začátek by mě zajímalo, co si myslíte o Vieenovi a jeho zásluhách o rozvoj tohoto umění. Byly jeho pohnutky ospravedlnitelné? Nebo jeho duše zaslouží věčné odsouzení, ať už sledoval jakkoli ušlechtilé cíle? |
|
|
Návrat nahoru |
|
Xillos |
Zaslal: čt říjen 02, 2003 13:51 |
|
|
|
Vien se krutě zmílil je mi ho líto, bohužel za to co učinil bude muset nést následky ještě hodně, hodně dlouho... |
_________________ Zas jednou na Auditko... |
|
Návrat nahoru |
|
Ivrin |
Zaslal: čt říjen 02, 2003 20:10 |
|
|
|
Vieena potkal krutý osud. Pykat musí, ale ne zaslouženě... |
_________________ We are here in order to die... |
|
Návrat nahoru |
|
Kenny |
Zaslal: čt říjen 02, 2003 20:41 |
|
|
|
Vieen věděl, co se stane, když tak neudělá.Nebál se obětovat všechno.Proto ho dost obdivuju.Jenom škoda, že se nemůže rozhodnout, jestli zničit nekromanty nebo ne.Kdyby stál v čele jako jejich vládce, nikdo by ho neporazil. |
_________________ Já nejsem odpadlík, jak vy tvrdíte a vašim soudům se jenom směju.Já jsem jenom rozšířil poznání dané našemu národu. |
|
Návrat nahoru |
|
meator |
Zaslal: čt říjen 02, 2003 22:43 |
|
|
|
Tak s tímhle bohužel nesouhlasím. Určitě by se našel někdo kdo by ho porazil. Jinak je mě Vieen simpatický. Hlavně se mě líbí jeho povaha. |
_________________ Ke všemu co je velké, je prvním krokem odvaha! |
|
Návrat nahoru |
|
Arled |
Zaslal: pá říjen 03, 2003 10:26 |
|
|
|
Nejde o to jestli by ho někdo porazil nebo ne. Ale o to jaké škody by napáchal. V zásadě mi ale připadá důležité i jeho nynější postavení- neustále zaměstnává část Kharovy armády- a podle mě se mu to daří... |
_________________ "Živod je jen dlouhé čekání na smrt, tak proč to neurychlit?!" |
|
Návrat nahoru |
|
Albasir Stříbrný |
Zaslal: po říjen 06, 2003 9:08 |
|
|
|
Ja obdivuju Vieena predevsim jako maga, kdyz byl jeste jednim ze Tri carodeju. Jeho dalsi nekromantska kraiera je mi proti srtsti. Sice chapu jeho pohnutky, ale zvoleny zpusob je neospravedlnitelny. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Pastel |
Zaslal: út říjen 07, 2003 12:10 |
|
|
|
Ja chovám isté sympatie k Vieenovi. Je to človek, ktorý sa odvážil skúsiť to, o čom ostatní len nesmelo premýšľali alebo sa báli skúsiť (pretože sa báli hnevu bohov) ...
Ja si myslím, že nejaká vonkajšia sila spôsobila, že sa mu veci vymkli z rúk, a táto sila spôsobuje, že sa moc do jeho rúk tak rýchlo nevráti ...
(veď určite aj sami bohovia sa Vieena boja :-))
Určite by sa našiel niekto, kto by dokázal Vieena poraziť, ale vzhľadom na jeho ochranku by bol blázon, keby to skúsil ... |
|
|
Návrat nahoru |
|
meator |
Zaslal: út říjen 07, 2003 21:26 |
|
|
|
A co to nově budované Umrlčí království? Myslíte, že o něm Vieen tuší? |
_________________ Ke všemu co je velké, je prvním krokem odvaha! |
|
Návrat nahoru |
|
Leto |
Zaslal: st říjen 08, 2003 12:25 |
|
|
|
NE!!!!! Viena nesnáším, ale musím uznat, že z nekromantů je asi ten nejnormálnější!!!
Teď ale musím napsat něco o své postavě, aby vám bylo jasné, proč nekromanty nenávidí.
Leto er Caladan byl před mnoha a mnoha staletími docela normální arvedanský velitel, který měl smůlu a skřeti ho hezky pomalu odkuchli. To ovšem neznamená, že měl ještě pokoj. Respektive jej měl pouze do té doby, než ho nekromanti dovlekli zpátky na Asterion jako zdroj informací. A zkuste být duše v namodralém kameni označeném runou,z nějž se nemůžete dostat!!! Velmi zábavné. Nakonec se jeden nekromant prokázal jako totální cvok a šutřík rozbil. Bohužel v době, kdy byl Leto tak naštvaný na existenci nekromancie, že se odmítl vrátit do vnějšího světa a zdrhl. A trochu si zahrál na Viena a vtělil se zpátky na Asterion, kde jako vysoký nezávislý upír děla nekromantům Nepříjemnosti.
P.S.: kdyby nebylo saní krve a problémů s ním spojeným, dalo by se říct, že nynější situace by Leta docela bavila. |
|
|
Návrat nahoru |
|
matěj |
Zaslal: ne říjen 12, 2003 8:51 |
|
|
|
Inu, já se Vám tu též představím. Jmenuji se Matěj.
Ohledně Vieena:
mám pocit, že z nekromantů především jednou z nejlépe vykreslených postav s docela zajímavou schízou. Ta mu dle mého názoru dává opravdu kvalitní herní rozměr.
Ohledně Nekromantů:
Mám pocit, že se s tím dají dělat docela divy. Myslim si totiž, že jsou skutečně hratelní jako postavy. Ale ... |
_________________ Tak pravil Zarathustra |
|
Návrat nahoru |
|
Istari |
Zaslal: ne říjen 12, 2003 20:54 |
|
|
|
NaS je podle me jeden z nej modulu a sou tu dobre propracovane NPC. Vieen je sympatickej. Nemyslel to zle. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Kenny |
Zaslal: po říjen 13, 2003 17:49 |
|
|
|
Vždyť on jenom chtěl pomoct. |
_________________ Já nejsem odpadlík, jak vy tvrdíte a vašim soudům se jenom směju.Já jsem jenom rozšířil poznání dané našemu národu. |
|
Návrat nahoru |
|
Pastel |
Zaslal: po říjen 13, 2003 18:44 |
|
|
|
meator napsal: A co to nově budované Umrlčí království? Myslíte, že o něm Vieen tuší?
Možno ešte teraz nie, ale čoskoro sa tí adepti prezradia ... veď určite im raz nejaký pokus nevyjde a potom sa ostatní budú čudovať, odkiaľže to ten kostlivý dráčik priletel ... ) |
|
|
Návrat nahoru |
|
Zwejk |
Zaslal: čt říjen 16, 2003 14:58 |
|
|
|
Co bylo, bylo. Já bych se jen bál toho co se stane až Vieen opravdu propadne nekromancii úplně a pevně se chopí vlády. to už nám do smíchu moc nebude. pokud ti teda nekromant při animaci nerozřízne hubu od ucha k uchu. Já jsem renegád z Umrlčího království, takže obdiv u mě moc nehledejte. Ale jako Pj klobouk dolů. Tenkrát se snažil pomoct a šel si za svým. Teď se však bojme spíše toho co bude.
S pozdravem zwejk |
_________________ Konečně tomu rozumím, máme stejné cíle, nezabíjej mě. Chápu.... Další prosby utnul svist meče.... |
|
Návrat nahoru |
|
|