|
Autor |
Zpráva |
|
Hodně se zasmějete při hraní?
Ano |
[ 91 ] |
|
96% |
Ne |
[ 3 ] |
|
3% |
Celkem hlasů : 94 |
|
Sadaam |
Zaslal: po duben 26, 2004 18:23 |
|
|
|
Sic nerad otevírám nové téma, ale jak sem tak pročítal téma o novym auditku, a někomu tu chyběj vtipy o Asterionu, co byly ve starym. Toš kdo má nějaké nové vtipy, humorné historky, přežblepty a jiné úsměvnosti, sem s nima!
Časem sem něci dám (a že to stojí zato ). |
_________________ "Narodíš se jen jednou, žiješ jen jednou, umřeš jen jednou... a tak pořád dokola!!" - skřítčí minstrel Skřivan Skřivánek |
|
Návrat nahoru |
|
Yb |
Zaslal: po duben 26, 2004 22:33 |
|
|
|
Sadaam napsal: Sic nerad otevírám nové téma, ale jak sem tak pročítal téma o novym auditku, a někomu tu chyběj vtipy o Asterionu, co byly ve starym. Toš kdo má nějaké nové vtipy, humorné historky, přežblepty a jiné úsměvnosti, sem s nima!
Časem sem něci dám (a že to stojí zato ).
Nevím, jestli to sem patří, ale jeden můj hráč chtěl mermomocí pěstovat marihuanu. Nakonec to skončilo tak, že byl elfem v Minkoru, bydlel u svého strýce a pěstoval u něj v aviarii densarský hašiš. Ten pak balil a kouřil (měl celkem kvalitní zboží, občas ho i prodával). Nutno podotknout, že byl kouzelník a obrátil "na víru" skoro celé svoje okolí, nejen družinu, ale i pár městských stráží, pár zlodějů a několik svědků, které potřebovali, které nejspre zhulili do němoty a pak vyslechli. Vůbec experimentování s drogama ve světě DrD je celkem sranda. |
_________________ Povolání: Bůh |
|
Návrat nahoru |
|
Sadaam |
Zaslal: út duben 27, 2004 15:33 |
|
|
|
My zas máme nekromanta-renegáta, kterej u sebe nosí hned několik druhů omamnejch látek. Zvyknul si je brát v Umrličím království, aby se líp psychycky srovnával s tim, co tam dělá. Jednou, když byl takhle "mimo", tak (omylem) ovládnul jednu myšlenkovou bytost a hned ho chtěli dát k Vládcům mysli. Pak odtamtud utek, ale na svý "kořeníčko" už si navyk Doufám, že co nejdřív si navyknou i ostatní, ať je sranda...
Nedávno už kouřili Densarský hašiš s upírkou na nábřeží v Erinu
Jinak sem dávam první hlody co se občas vyprodukujou při našem hraní. Snad se budou líbit
Čiu-Chan: ?No možná nejsem moc chytrej, ale zato sem vychcanej!?Sereg: ?Drž tlamu nebo budeš za chvíli pochcanej?!?
Pj (na Imrama): ?Toš jsi ztratil bezvědomí!? |
_________________ "Narodíš se jen jednou, žiješ jen jednou, umřeš jen jednou... a tak pořád dokola!!" - skřítčí minstrel Skřivan Skřivánek |
|
Návrat nahoru |
|
Túriel |
Zaslal: st duben 28, 2004 6:42 |
|
|
|
Nám se občas taky zadaří...
V současné době hraju jedno CP, které putuje s družinkou, a vyšly z toho dobré hlášky.
"Ty jsi snad žil za Císařství... podívej, chodit do Ďolíku je naprosto normální, chodí tam úplně každej... krom nějakých nemožně staromódních lidí. Časy se mění!!!"
"Tohle nemůže být člověk... " (CP použilo na podpal asterionskou verzi Playboye)
"Přestaň se chovat jako Kharův generál a taky si lokni..."
"Nechovej se jako někdo, kdo znal Aurean jako vlastní boty... když říkám, že k Derteonu je to na sever, tak je to na sever!"
"Z******j Khar! Co ti udělali z mozkem? Chováš se vyloženě jako něco přeměněnýho... takovou podezřívavost by svět neviděl..." (řečeno v ruinách nad upozorněním, že by se mělo dávat pozor na pasti, když jsme ve starých arvedanských laboratoří, kde je normálním kódem Císařství psáno, kde ty pasti jsou... kdyby VP poslouchaly, neskončily by s polovinou životů, protože by se všem vychytávklám proti nezvaným hostům vyhnuli...)
CP, kterou hraju, je Riam Bílý, který se inkognito připojil k družince a usoudil, že něco takového v životě ještě neviděl... |
_________________ Lacho calad, drego morn. !! |
|
Návrat nahoru |
|
Sadaam |
Zaslal: st duben 28, 2004 19:55 |
|
|
|
Další hlášky:
V Pelíšku:
PJ: ?Co uděláš se sokolem??
Kibongwe (elf chodec): ?Tohohle ptáčka s sebou fakt neberu??
Wanda (PJ): ?O toho se ti postarám, ale o tamtoho? na to tady máme jiné slečny.?
Na plavenské lodi:
Kibongwe: ?Tak sem si hrál s ptákem, s námořníkama, a tak dál!?
PJ: ?Tvůj magickej štít nechrání proti štítům, že ne??
Kibongwe: ?Proti jakejm štítům??
PJ: ?Šípům.?
PJ: ?Domorodci vás přivítali s kata? katana??
Kibongwe: ?S katanama!?
PJ: ?Né. S ka-ta-ma-rá-na-ma!!!? |
|
Návrat nahoru |
|
Tirion er Daerlen |
Zaslal: ne květen 09, 2004 16:06 |
|
|
|
Mám taky něco:podívejte se do rubriky Drd+...jó Sven se asi nechal zmást dlouhejma vlasama mýho elfa na obrázku...aspoň sem se fakt upřímně zasmál... |
_________________ Některé drogy nejsou zakázané proto, že by byly nebezpečné, ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané... |
|
Návrat nahoru |
|
Túriel |
Zaslal: st květen 12, 2004 6:27 |
|
|
|
Já mám ještě z minulého auditka v paměti oslovování Sigride.
Nevím, ale až do té doby jsem si myslela, že Sigrid je ryze ženské jméno... |
|
Návrat nahoru |
|
Tirion er Daerlen |
Zaslal: st květen 12, 2004 11:15 |
|
|
|
No já si myslel, že Tiriona er Daerlena si nikdo prostě nesplete, kór kdyby měl přečtenej Silmarillion...ale Sigrid(podobný jako Hagrid) by se mi plet docela lehce...Sigrid Kostilam...Sigride, pusť toho elfa...Sigride, nepij už tu bramborovou vodku... |
_________________ Některé drogy nejsou zakázané proto, že by byly nebezpečné, ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané... |
|
Návrat nahoru |
|
Sven Ivanhwen |
Zaslal: st květen 12, 2004 13:36 |
|
|
|
Tirion er Daerlen napsal: Mám taky něco:podívejte se do rubriky Drd+...jó Sven se asi nechal zmást dlouhejma vlasama mýho elfa na obrázku...aspoň sem se fakt upřímně zasmál...
Spis uprimne nasr...l, ne ?
Omlouvam se, nenapadlo mne, ze na rodinu muze myslet neko jinej nez holka .... (Tvoje prezdivka, ani fotka mne nespletly - mezi nama neznam moc holek, co hrajou holky .....) |
|
|
Návrat nahoru |
|
Xillos |
Zaslal: st květen 12, 2004 21:55 |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Tenaka-Chan |
Zaslal: čt květen 13, 2004 9:42 |
|
|
|
Tak ja bych mel taky neco pro zasmátí (možná pro pláč)
V Sobotu jsme byli s PJ domluvení, že budeme hrát od 15:00, jaké bylo
naše překvapení, když jsme zjistily, že Pj není doma.Cekaly jsme tam
do 15:30 a pak sli domů. Kámoš se tam stavoval ještě v 16:00 taky nic.
Kde byl náš PJ?
Odpověd: V pátek byl na oslavě narozenin nejaký kámošky a nejak se to protáhlo. Domů se vrátil v 18:00 a byl sťatej jak hovado!!!!!!
PS: Telefén nezvedal.
Doufám, že se nám to už víckrát nestane a vám, že se to nestane nikdy. |
_________________ ITS GOOD TO BY BAD!!!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
Túriel |
Zaslal: čt květen 13, 2004 10:40 |
|
|
|
Tirion er Daerlen napsal:
Hm, a každý, kdo četl Eddu, zase nebude považovat Sigrid za jméno pro pána. Sigrid je prostě staré severské jméno pro dívky... ale to je v pohodě. No, Elanor měl být původně holka, ale celá družinka to začala převádět do mužského rodu, tak jsem se na to vykašlala a souhlasila jsem, že bude kluk.
A k tomu, že holky obvykle nehrají holky: souhlas, protože nechte potulovat středě hezkou dívku samostatně po Asterionu... pokud je váš PJ realista-naturalista ve stylu románu Za přísahou a láskou, získáte si pověst velmi rychle už v zájmu vlastní bezpečnosti, protože vám nic jiného prostě nezbyde... a potýkat se stále s tím, kdy vás v nočních uličkách přepadne nějaký úchylák, je občas fakt otrava. Navíc když je v družině víc holek, vypadá to divně (v rámci Asterionu jako takového), vzbuzujete strašnou pozornost a pokud je družina smíšená a má nálady na RPG vzaté od podlahy¨, musíte počítat s nemravnými návrhy od trpasníka erotomana, jehož cílem je "stát se asterionským Kasanovou". A nepřátelé na vás v tomhle ohledu rozhodně ohled brát nebudou.
Na druhuo stranu, hrát holku je taková legrace, že se to nedá popsat. Je to fajn, skvělá zábava, ale pokud překousnete problémy, které z toho vyvstávají a které jsou v tom úplném základu stejné. Osobně se snažím to hraní udržet v rovnováze, takže mi nevadí hrát kluka ani holku - důležité je spíš zajímavost osudu dané postavy a moje momentální nálada.
Na druhou stranu, jako jedin¨é ženě ve skupince mužů se vám může stát, že vaši společníci budou žasnout, že s nimi nechodíte do bordelu, hraní karet a chlastání považujete za nesmysl, že jste toho názoru, že kuchání nepřítele, kterému slíbíte, že mu nic neuděláte, považujete za neetické... a že v slavnostních šatech, nalíčená a s rozčesan¨ými vlasy vypadáte jinak než teplouš, nad čímž žasnou... a dávají si dobrý pozor, aby vás někdo nepozval na schůzku, protože v případě, že si náhodou uvdomí, že jste žena, jim dojde i to ostatní v míře přímo přehnané... |
|
Návrat nahoru |
|
Tirion er Daerlen |
Zaslal: čt květen 13, 2004 12:49 |
|
|
|
To Sven: v pohodě a fakt sem se tlemil...
To Túriel:No já mám zas Elanor zažranou jako holku(taky z LOTRa...)...
Jo a náhodou vim, jaký to je bejt ženská...měl sem s tim i problémy v Rilondu, když na nás naběhli roháči a chtěli mě...ehm... Já se při tom móc zatlemil jen náš hraničář si nebral servítky a bral je naostro...v družině s náma taky hrála jedna holka a je zas fakt, že se od normálních(s prominutím) pipin dost lišila a hrála obstojně... |
|
Návrat nahoru |
|
Xillos |
Zaslal: čt květen 13, 2004 13:50 |
|
|
|
Ted hraju zenskou ja a to jenom kdyz ma Ivrin neco zrychtovanyho takze vubec... |
_________________ Zas jednou na Auditko... |
|
Návrat nahoru |
|
Tirion er Daerlen |
Zaslal: st červen 23, 2004 10:42 |
|
|
|
Bože, dyť se zatim jako ženská projevuješ jen tim, že furt někoho fackuješ a neustále se vytahuješ se svými morbidními 195 cm... pokud tedy nezapomenu na jeden POLIBEK s charismaťákam... a že sem tam někoho bez výčitek svědomí kopneš do ... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 5
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5 Další
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|