Autor |
Zpráva |
|
meator |
Zaslal: čt duben 01, 2004 20:09 |
|
|
|
No chtěl jsem podotknout, že jediná bezpečná věc je umřít, ale to je vlastě taky nebezpečné. Nikdy nevíš jestli náhodou není poblíže nějaký ten nekromant. |
_________________ Ke všemu co je velké, je prvním krokem odvaha! |
|
Návrat nahoru |
|
Tirion er Daerlen |
Zaslal: čt duben 15, 2004 16:31 |
|
|
|
Když se nad tím zamýšlím, tak to je pravda, na Asterionu není NIC nemožný nebo bezpečný... |
_________________ Některé drogy nejsou zakázané proto, že by byly nebezpečné, ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané... |
|
Návrat nahoru |
|
Túriel |
Zaslal: pá duben 16, 2004 13:01 |
|
|
|
Mohu jmenovat spoustu věcí, které na Asterionu nemožné jsou, ale rozhodla jsem se snažit se chovat normálně a přestat mít naprosto hloupé poznámky.
P.S.: NARZIANE, NEROZEBÍRAT!!! |
_________________ Lacho calad, drego morn. !! |
|
Návrat nahoru |
|
Narzian Šedý |
Zaslal: po duben 19, 2004 10:38 |
|
|
|
tou spoustou věcí myslíš tamto? hm, tak to je asi fakt jediná jistota, ale ani na to bych moc nesázel. Rozhodně ne, kdyby bylo tamto znáno předem a konáno bez typicky túrielovské spontaneity...
ve chvíli, kdy nad tím začneš přemýšlet jako o metodě, je ti to k ničemu a jisté to pak rozhodně není. Ale jinak máš pravdu. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Switch |
Zaslal: ne říjen 24, 2004 12:39 |
|
|
Anonymní
|
Nejvíc nebezpečný na Asterionu jsem já. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Raven Damiel |
Zaslal: po říjen 25, 2004 7:45 |
|
|
Anonymní
|
Že by reinkarnace Nyu-Nyua? |
|
|
Návrat nahoru |
|
gegu |
Zaslal: po říjen 25, 2004 12:00 |
|
|
|
každopádně |
_________________ "Krev je jen tekutina a proto vždycky poteče" Nejmenovaný trpaslík se sekerou zdvyženou k smrtelnému zásahu na poraženého elfa... |
|
Návrat nahoru |
|
Kenny |
Zaslal: út říjen 26, 2004 21:16 |
|
|
|
Taky už jsem to někde psal. |
_________________ Já nejsem odpadlík, jak vy tvrdíte a vašim soudům se jenom směju.Já jsem jenom rozšířil poznání dané našemu národu. |
|
Návrat nahoru |
|
Switch |
Zaslal: so listopad 06, 2004 14:09 |
|
|
Anonymní
|
meator napsal: No chtěl jsem podotknout, že jediná bezpečná věc je umřít, ale to je vlastě taky nebezpečné. Nikdy nevíš jestli náhodou není poblíže nějaký ten nekromant.
No, to máš teda sakra pravdu. Našeho kouzelníka jednou zabili a nějakej nekromant ho pak zanimoval. Naše první setkání s nekromantama... Pak jsme ale udělali jednu zásadní chybu, že jsme se kouzelníka pokusili zachránit a žel bohu se nám to podařilo. Za pomocné ruky boží jsme z nemrtvého udělali zase živou bytost a stal se z něj vlastně takový Jean luc Picard (exborg). |
|
|
Návrat nahoru |
|
Marek Stahl |
Zaslal: so listopad 06, 2004 19:41 |
|
|
Anonymní
|
Zajimalo by me jestli neni nahodou nejaka ochrana pred tim, aby se nekromant nevybavoval s vasi dusi po smrti.Je to podle me misto kde by mel mit clovek aspon jednou klid.Preci jenom kazdy ma po smrti si chvili polezet.(Zkuste to vysvetlit nekromantum. ) |
|
|
Návrat nahoru |
|
Kenny |
Zaslal: ne listopad 07, 2004 8:04 |
|
|
|
Myslím,že jedinou ochranou je být dobrým člověkem a mít nad sebou ochranou ruku bohů(například být hrdina). |
_________________ Já nejsem odpadlík, jak vy tvrdíte a vašim soudům se jenom směju.Já jsem jenom rozšířil poznání dané našemu národu. |
|
Návrat nahoru |
|
Marek Stahl |
Zaslal: ne listopad 07, 2004 17:42 |
|
|
Anonymní
|
To se snadno rekne.Dobrodruh ktery vzdy ze zasady kona dobro a je neoblomny,neuplatny...bla...kecy...plac...Tak velmi brzy konci svou zivotni pout.Sice na nej dobre vzpominaji, ale to mu muze bejt jedno.Ochranu bohu dostane jen opravdu vyznamny clovek a to neni kdejakej ozbrojenej pobuda. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Switch |
Zaslal: út listopad 09, 2004 19:41 |
|
|
Anonymní
|
Existují byliny, které zaručí, že tě nezanimuje, ale jestli platí i na pokec s duší, to nevím, ale spíš ne. Ale není to náhodou tak, že ta duše se sama rozhodne, jestli chce s nekromantem - asi vládcem mysli - bavit? Mám takový dojem, že v modulu o nekromantech bylo něco takového psáno, že duše může poslat nekromanta k čertu, když bude chtít, ale fakt si nejsem jistý, už jsem to dlouho nečetl. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Kenny |
Zaslal: út listopad 09, 2004 20:07 |
|
|
|
Je tam napsáno,že duše budu vtáhnuta do Přírodní úrovně,a pak se může chovat jak chce.Nemusí s nekromantem vůbec mluvit,ale pobyt v Přírodní úrovni ji způsobuje velkou bolest.
A ty byliny působí pouze na zanimování. |
|
Návrat nahoru |
|
Switch |
Zaslal: pá listopad 12, 2004 19:17 |
|
|
Anonymní
|
to Kenny: No však o těch bylinách jsem říkal, že jsou jen na zanimování. Jinak dík za doplnění...
A co se týče té ochrany bohů-mám radši kondom |
|
|
Návrat nahoru |
|
|