Autor |
Zpráva |
|
Brada Tomáš |
Zaslal: út prosinec 28, 2004 15:15 |
|
|
Anonymní
|
Tan-min-wu tvůj ámět se mi velmi líbil. Zkusím ho někde použít. Víš co je zajímavé? Že ty nejlepší dobrodružství vznikají z improvizace. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Sven Ivanhwen |
Zaslal: út leden 04, 2005 16:33 |
|
|
|
Brada Tomáš napsal: Že ty nejlepší dobrodružství vznikají z improvizace.
To je pekna BLBOST! V ramci dobrodruzstvi se da improvizovat, ale postavit VSECHNO na improvizaci nejde (pokud tedy nemyslis dobrodruzstvim jeden vecer ....)
Pokud to chces dokazat napis to sve "improvizovane" dobrodruzstvi do souteze o Spar Dechu Draka a uvidime |
|
|
Návrat nahoru |
|
Sven Ivanhwen |
Zaslal: út leden 04, 2005 16:37 |
|
|
|
Tan-min-wu (Bum-bum) napsal: My jsme teďkon hrály jednu pěknou zápletku:
Jejich mozky ale zůstali v iluzi.....
Proc ? |
|
|
Návrat nahoru |
|
Brada Tomáš |
Zaslal: út leden 04, 2005 16:58 |
|
|
Anonymní
|
Sven Ivanhwen napsal: Brada Tomáš napsal: Že ty nejlepší dobrodružství vznikají z improvizace.
To je pekna BLBOST! V ramci dobrodruzstvi se da improvizovat, ale postavit VSECHNO na improvizaci nejde (pokud tedy nemyslis dobrodruzstvim jeden vecer ....)
Pokud to chces dokazat napis to sve "improvizovane" dobrodruzstvi do souteze o Spar Dechu Draka a uvidime
Jseš nějakej nervozní.Měl by sis omývat prřirození vlažnou vodou.
Samozřejmě, že vše na improvizaci postavit nemůžeš.To jsem nikdy neřekl. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Brada Tomáš |
Zaslal: so leden 08, 2005 11:28 |
|
|
Anonymní
|
Jeden námět bych měl. V Kwesaru se Trpaslíci dostanou do starého arvedanského podzemí. Postavy dostanou za úkol jeho průzkum. Zjistí,že se jedná o samostatný komlex,který navazuje na velký podvodní kanál.Ten je propojen až do Ledového jezera(viz.mapa Dálav).Zde postavy objeví samostatný klan Vodních elfů.Dobrodružství už jsem odehrál a myslím,že mělo úspěch.
Chcete vědět víc? |
|
|
Návrat nahoru |
|
Jaros.ml |
Zaslal: ne září 25, 2005 17:19 |
|
|
|
Sven Ivanhwen napsal: Brada Tomáš napsal: Že ty nejlepší dobrodružství vznikají z improvizace.
Pokud to chces dokazat napis to sve "improvizovane" dobrodruzstvi do souteze o Spar Dechu Draka a uvidime
Nechápu jak někdo mohl vypustit takovou kravinu (Sven Ivanhwen)
Jak chceš založit celý dobrodružství na iprovizaci zdá se ti to dobrý jen proto že jsi jiný nevymyslel |
|
|
Návrat nahoru |
|
Nazarei |
Zaslal: ne září 25, 2005 17:57 |
|
|
Anonymní
|
No, tak treba ja si vymyslel dobrodruzstvi, ale pak sem si z prstu vyvuval mnohem lepsi a to "hlavni" bylo jen vedlejsi epizodou. Od te doby si jen malokdy ppripravuju nejaky dobrodruzstvi uplne cely... |
|
|
Návrat nahoru |
|
Jaros.ml |
Zaslal: po září 26, 2005 16:46 |
|
|
|
Nazarei napsal: No, tak treba ja si vymyslel dobrodruzstvi, ale pak sem si z prstu vyvuval mnohem lepsi a to "hlavni" bylo jen vedlejsi epizodou. Od te doby si jen malokdy ppripravuju nejaky dobrodruzstvi uplne cely...
Ale nemůžeš čekat na družinu oni příjdou a říct:
'' Počkejte jen co si něco vymyslím!" |
|
|
Návrat nahoru |
|
Nazarei |
Zaslal: po září 26, 2005 20:14 |
|
|
Anonymní
|
No, ja si vymyslim zacatek, a v prubehu dobrodruzstvi mne napdaji dalsi napady. A je to i lepsi, nez abys listoval pul hodiny v papirech. Treba nestvury, to si predem pripravim. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Jaros.ml |
Zaslal: út září 27, 2005 14:20 |
|
|
|
Nazarei napsal: No, ja si vymyslim zacatek, a v prubehu dobrodruzstvi mne napdaji dalsi napady. A je to i lepsi, nez abys listoval pul hodiny v papirech. Treba nestvury, to si predem pripravim.
Tak jás i vymyslim kudma asi pudem popř. nějakej ten plánek ale nestvůry neřešim do předu pokud se mi to nějak nehodí do děje co plánuju |
|
|
Návrat nahoru |
|
Nazarei |
Zaslal: út září 27, 2005 15:40 |
|
|
Anonymní
|
Tak nejak sem to myslel, kdyz vim, ze pudou pres plan, udelam si gobliny. Kdyz to nevim, neudelam je. Atd. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Blind Guardian |
Zaslal: ne říjen 02, 2005 22:02 |
|
|
|
Já si vymyslím max zápletku a několik men který napíšu na papír. Nějaký vedlejší odbočky nebo připravený nestvůry nato mě neužijete, sem moc línej než abych si to sepisoval Už ani ty jeskyně nekreslím |
_________________ Jsem hrdina a jsem zpátky
se zbraněmi a magickými kouzly
zodpovím každičkou otázku
-Blind Guardian
Tales from Twilight World |
|
Návrat nahoru |
|
Nazarei |
Zaslal: po říjen 03, 2005 11:38 |
|
|