Autor |
Zpráva |
|
Hanina |
Zaslal: ne říjen 26, 2014 23:42 |
|
|
|
Nějaké reakce na prvního kolibříka? Kromě toho, že kniha je moc prťavá? |
|
|
Návrat nahoru |
|
Sadaam |
Zaslal: ne listopad 02, 2014 20:15 |
|
|
|
Přečteno ok, je sice malá, ale na ten námět a příběh akorát. Navíc přináší několik zajímavých nápadů a neotřelostí - jednak uvidíme dva drakolidi přímo v akci (kde je vidět, že má každý jiný styl řešení problémů...), druhak se tam objeví věcička, která není tak úplně asterionská (myslím tím, že nepochází z planety ) a to přináší inspiraci třeba pro dobrodružství (časem se takových věcí na Asterionu objeví možná víc?!)... no a co se týče hlavní hrdinky, Magnolie, ta dostane dost zabrat a musí si prověřit své schopnosti. Odehrává se to nějakou dobu po románu Magnolie a démon a dlouho před povídkami, takže máme první příběh z jejího "meziobdobí" Mě to bavilo, párkrát jsem se zasmál (interakce postav jsou výborné) a je tam i dost akce... takže doporučuji přečíst všem, kteří sem ještě občas zavítají (a těm ostatním taky)!! |
_________________ "Narodíš se jen jednou, žiješ jen jednou, umřeš jen jednou... a tak pořád dokola!!" - skřítčí minstrel Skřivan Skřivánek |
|
Návrat nahoru |
|
Kibe |
Zaslal: út listopad 04, 2014 13:31 |
|
|
|
Také jsem knížečku přečetl (během jedné delší koupele:) ) a vidím to velmi podobně jako Sadaam.
Navíc bych vyzdvihl to, že se tu snad poprvé nějaký autor, pardon... autorka odvážila "ukázat" střet natolik drsný, že se dokonce drakočlověk, pardon... dokonce dva drakolidé musí ohánět, aby vyvázli ze smrtelného nebezpečí v celku.
Doposud se v románech objevovali mocní Asterionu pouze jako rádci, loutkaři, nebo se zapojovali do "akce" levou zadní, čímž zdrtili veškerý odpor bez uronění kapky potu... Těším se na dokončovaný román |
_________________ Je dobré si vybrat ten správný cíl a také zda ho zasáhneš srdcem nebo šípem. |
|
Návrat nahoru |
|
Zurkhen |
Zaslal: po červenec 17, 2017 13:29 |
|
|
|
Tak můj názor na knihu je dost odlišný. Rozhodně nejslabší kousek z asterionu a i mezi povídkami v dechu draka je mnoho lepších kusů. I jako obohacení světa to vychazí nulově. |
_________________ Pravá láska nemá šťastný konec. Pravá láska totiž nikdy nekončí |
|
Návrat nahoru |
|
|