Obsah fóra Asterion Auditorium
Autor Zpráva

<  Úskalí při hraní na Asterionu  ~  FAQ

Gilgalad
Zaslal: út březen 16, 2004 23:24 Citovat
Založen: 14.9.2003 Příspěvky: 294 Bydliště: České Budějovice
Temní druidi získávají sílu ze svého hvozdu (nebo jiného ekosystému), využívaji ji ve svůj prospěch. Nutí saly, aby jim sloužili. Pokud to poslouží jejich zájmu, tak svůj ekosystém ničí a přetvářejí. Další způsob, jakým škodí, byť ne třeba svému ekosystému, je když rozšiřují svůj hvozd (pláň, jezero,...) na úkor jiných ekosystémů (např. rozšiřují hvozd, aby s tím vzrostla i jejich moc a zabírají pláně, hory...).
Něco se o druidech můžeš dozvědět ve dvou článcích, které vyšli kdysi v Dechu draka, oba si můžeš stáhnout z našeho webu, jsou v sekci "Ke stažení".
Jinak v modulu o Stínovém a Vnějším světě a o Přírodní úrovni, který by měl vyjít příští rok, budou popsáni druidi i šamani. Tam by v aplikaci také mělo být, jak se v řeči pravidel Drd odlišují od normálních druidů. Jde hlavně o způsob práce se saly. Klasický druid se salem spolupracuje, zatímco temný druid sala vykořisťuje, někdy jej vyčerpá tak, že sal umírá (to je případ Drika a jeho nejzvrácenějších následovníků).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Cenis
Zaslal: čt březen 18, 2004 13:54 Citovat
gilgaladova odpoved je o tom jak to funguje "realne" primo na Asterionu, ten nesoulad ktery jsi nasel vznikl nejspis obcas obtiznym pasovanim pravidel DrD na asterionskou realitu...

Zaslal: so březen 20, 2004 14:15 Citovat
Založen: 14.9.2003 Příspěvky: 294 Bydliště: České Budějovice
Přišel mi zajímavý dotaz od meatora, tak jej zde zveřejňuji i s odpovědí:

Zdar, měl bych dotaz na skřitčí boj. um. Chtěl bych se jen zeptat v jakém rozsahu je rozšířené mezi organizacemi ve Zlatém lese. Asi ho budou ovládat agenti Zlatohvozdského kolibříka, ale co další organizace?? Například Vnuci jezevců, nebo Jestřábí lovci a další??

Bojové umění je rozšíreno hlavně mezi agenty Zlatohvozdského kolibříka, tam je součástí výcviku. Kouzelnické orgnizace jej nepoužívají, najde se mezi nimi několik kouzelníků, kteří se mu věnují z nějakých osobních důvodů, třeba ho provozují jako způsob udržování bdělé mysli. Mezi Jestřábími lovci je bojové umění rozšířeno tak 50:50 a není na takové úrovni, jako u agentů Zl. kolibříka. Své vlastní bojové umění pak má císařská armáda Horského císařství. Vojáci jsou zde cvičeni speciální kombinaci několika druhů umění, ze kterých byly vybrány ty nejúčinnější techniky. O něco podobného se teď snaží také v provincii Su, kde bojovému umění cvičí zdejší vojáky někteří z mistrů.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Kenny
Zaslal: ne březen 21, 2004 19:50 Citovat
Ještě ohledně skřítčího bojového umění.Zdá se mě velmi silný chvat Lehkost.Může po dobu trvání tohoto chvatu normálně bojovat?Nebo je tu jiné omezení?Předem díky za odpověď.

Zaslal: ne duben 04, 2004 19:36 Citovat
Založen: 14.9.2003 Příspěvky: 130 Bydliště: Havlíčko Brodsko
Měl bych jeden dotázek, zajímalo byy mně jak přesněji wypadá Arbelt? V PP je napsáno že je to malí samostříl na hliněné kuličky z pálené hlíny, zakeřná zbraň. Mohli byste mi ho trochu wíc popsat?

Zaslal: po duben 05, 2004 11:00 Citovat
GEGU: je konstrukčně velmi podobny kusi, jen je mensi a tetiva misto sipu vystrelujuje ony kulicky (po jedne), ktere jsou po tele arbaletu vedeny drazkou...
pokud se nepletu tak na tehle obalce je prave arbalet http://www.sapkowski.cz/gfx/knihy/cas_v.jpg

Zaslal: st duben 07, 2004 11:19 Citovat
Založen: 20.9.2003 Příspěvky: 127 Bydliště: PCE(Albireo-chrám Gorův)
Hele ještě k tý neviditelnosti, zviditelníš se když: třeba hodíš kamínek abys unikl pozornosti, nebo když se modlíš, nebo když spíš, běžíš, letíš třeba na orloj???Nebo třeba nastavení nějakýho klacku tě taky zviditelní??? Sou to sice hloupý dotazy, ale celkem nutný... Mad

Zaslal: čt duben 08, 2004 13:09 Citovat
Založen: 16.9.2003 Příspěvky: 347 Bydliště: České Budějovice
Tirion er Daerlen napsal:
Hele ještě k tý neviditelnosti, zviditelníš se když: třeba hodíš kamínek abys unikl pozornosti, nebo když se modlíš, nebo když spíš, běžíš, letíš třeba na orloj???Nebo třeba nastavení nějakýho klacku tě taky zviditelní??? Sou to sice hloupý dotazy, ale celkem nutný... Mad

Nejlepší bude, když se s tím obrátíš přímo na Altar.

Zaslal: pá duben 23, 2004 10:46 Citovat
tavicz napsal:
Na deskach Dalav byla mapa Noveho Amiru. Podle meho nazoru, tecky na mape jsou domy (vzhledem k meritku). Hraci ale oponuji, ze proc jsou nektere tecky uplne mimo ulice a proc jsou nekde naprosto nahustene a nekde uplne nic. Pak by do nekterych domu se museli lide dostavat zkrz jine.

Cenis odpovedel:
ne tecky urcite nejsou domy. na mape Noveho Amiru jsou vyznaceny pouze hlavni ulice(jak je ostatne napsano na teze mape dole v poznamce), ktere tvori magicky ornament. domy se nachazeji na onech velkych bilych ploochach pospojovane pruchody a mensimi ulickami. Ony tecky na mape jen zvyraznuji linie hlavnich ulic. Mapa neni kompletnni jde v podstate o autentickou mapu jakou ukoristili spehove Pavuciny

Zaslal: út duben 27, 2004 6:44 Citovat
Zdravim,

prosim Tvorcov myslienkovej bytosti Širra o niekolko upresneni. Ako prebieha jej utok(aktivny) na zbrane? Pri popise tejto schopnosti je pisane o nejakom cisle, ktore tu ale nie je uvedene. Ako je to so schopnostou menit tvar a zneviditelnovat sa? Viete to nejako upresnit?

Vdaka.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Bliizard
Zaslal: pá květen 14, 2004 12:10 Citovat
Nazdar mohli byste my konečně napsat počet obyvatel trpasličích měst po letech a měst v Khelegových horách. Dík a zdar

Zaslal: po květen 17, 2004 14:35 Citovat
BLIIZARD: tabulka mest po letech zatim neni nutna, a kdovi jestli kdy nova bude, kazdpopadne hlavni emigracni vlna skoncila a prirust obyvatel se snizil, trpaslici mesta maji rekneme neco okolo 30 000 obyvatel, spokojen?

Zaslal: po květen 24, 2004 10:20 Citovat
Cenis: tak mi připadá že tě snad moje otázka otravuje. Spokojen selkem jsem tak vyčerpávající odpověd po snad roce sem fakt nečekal a promin že ti beru tvůj drahocený čas ale uvědom si že s tím jak vydáváte moduli po určitém čase je prostor PJ celkem omezený já se tím až tak moc neřídím ale sem celkem faktograficky zaměřený a proto mě počty obyvatel a vojáků celkem zajímají. Nechci abych hráčům jednou tvrdil to a jednou to. A mimochodem Asterion si kupuju z lenosti protože nechci nad něčím nějak moc přemejšlet mám zajímavější činnosti na práci a za muduli platím ne zrovna malý peníze tak mi příjde že na něco takovýho mam snad i právo.
TAK SE MĚJ JAK CHCEŠ

Zaslal: po květen 24, 2004 14:28 Citovat
Bliizard napsal:
Cenis: ... já se tím až tak moc neřídím ale sem celkem faktograficky zaměřený a proto mě počty obyvatel a vojáků celkem zajímají. Nechci abych hráčům jednou tvrdil to a jednou to. A mimochodem Asterion si kupuju z lenosti protože nechci nad něčím nějak moc přemejšlet mám zajímavější činnosti na práci a za muduli platím ne zrovna malý peníze tak mi příjde že na něco takovýho mam snad i právo.

Myslis si, ze Tvoji hraci si pamatuji, kolik je v kterem meste obyvatel ? Myslis, ze ve mestech probiha nejaky oficialni scitani ? Obavam se ze odpoved na obe otazky je NE a tudiz, cislo o poctu obyvatel v prirucce je jen a pouze informativni, priblizny a pouze naznacujici, jestli je to velkomesto, kde sezenes vsechno, nebo zapadla dira s par nuznejma kramkama. Osobne pocet obyvatel hracum NIKDY nerikam (ale pouze popisu, jakym dojmem na ne mesto pusobi, pripadne cetnost, kvalitu a akceschopnost hlidek v ulicich).
Pokud si Asterion kupujes z lenosti, nemuzes se divit, kdyz touto vlastnosti mohou byt prokleti i jini lidi Smile - muzes byt jen rad, ze vubec na Tve dotazy reaguji (zdarma - jestli ti to necvaklo, zijeme uz nejakou dobu v kapitalismu Wink. Proto za sve penize dostanes tisteny moduly a tohle forum je navic.
BTW nejsem z redakce (ale co je moc....)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Cenis
Zaslal: út květen 25, 2004 12:52 Citovat
to BLIZZARD:
1) omlouvam se mel jsem spatnou naladu
2) mam ji stale
3) pocet obyvatel trpaslicich mest je sice pekny udaj, ale opravdu nechapu jak ho muzes vyuzit pri beznem dobrodruzstvi, a pokud uz ho vyuzit chces, tak NENI proble vymyslet si ho sam, asterion je o domysleni, a pokud se selknes treba i o 100 000 tak se svet nezbori (ani jeden z nich)
4) tabulku obyvatelstva a poctu vojaku jsem kdysi delal jen tak, jsem taky doc ela faktograf a takove veci me bavi, musim ale mit na ne chut a naladu, a na to abych delal novou tabulku ten proste naladu nemam, staci mi ze mam okolo asterionu i tak dost prace, a krom asterionu musim taky nejak normalne fungovat a starat se o jine veci, takze mam stejne jako ty i par zajimavejsich cinnosti a ty sice za moduly platis nemaly peniz, me ale za praci na nich bohuzel je placen peniz docela maly...

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 6 z 118
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 116, 117, 118  Další
Přidat nové téma

Přejdi na: