Autor |
Zpráva |
|
Cenis |
Zaslal: út březen 05, 2013 19:33 |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Skaren |
Zaslal: po leden 27, 2014 17:57 |
|
|
|
Nazdárek lidi. Sháním Asterionský modul Z hlubin zelené a modré. Pokud se ho někdo budete chtít zbavit, budu jen rád
Pokud možno, tak kompletní a v použitelném stavu
Kdyžtak kontaktovat na mail: jan.kostecka@seznam.cz |
|
|
Návrat nahoru |
|
Albasir Stříbrný |
Zaslal: st únor 05, 2014 1:13 |
|
|
|
Ahoj. Sháním modul Obloha z listí a drahokamů. Ten jediný mi chybí, abych měl Asterion kompletní. Kdyby ho někdo nepotřeboval, napište na parmenides@centrum.cz. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Albasir Stříbrný |
Zaslal: út březen 11, 2014 12:18 |
|
|
|
Ahoj. Pokud nikdo Oblohu z Listí a drahokamů neprodává, nemá ji někdo z vás aspoň naskenovanou? Před pár lety jsem ten modul půjčil kamarádovi, pak jsme nějakou dobu nehráli a během té doby se ten modul u něj ztratil a není k nalezení. Kdyby to teda někdo měl v elektronické formě a byl by ochoten se o to podělit, byl bych moc vděčný. Když tak piště na parmenides@centrum.cz |
|
|
Návrat nahoru |
|
Dashprague515 |
Zaslal: pá březen 28, 2014 13:23 |
|
|
|
Sháním Hlavní modul (ten původní nikoliv Čas temna), na stavu mi až tak nezáleží, pokud se odpovídajícím způsobem promítne na ceně a bude kompletní celý hlavní text... U ostatních součástí modulu na stavu vůbec nezáleží, v podstatě je víceméně jedno i když budou chybět úplně. |
_________________ Odvaha pochází z myšlenky. Statečnost je často pouze netrpělivost v nebezpečí. |
|
Návrat nahoru |
|
Alex |
Zaslal: po září 16, 2019 14:06 |
|
|
|
Také sháním tento modul a Aukro bylo první místo kde jsem se podíval bohužel tam už nic nebylo. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Rauksul |
Zaslal: st září 18, 2019 19:02 |
|
|
|
obcas se objevi tady: http://www.wales.cz |
_________________ I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die. |
|
Návrat nahoru |
|
|