|
Autor |
Zpráva |
|
Cenis |
Zaslal: po březen 19, 2012 14:45 |
|
|
|
Sladomil Kratiknot napsal: Tak tento Šíp v zádech mi udělal velikou radost. Má postava v Erinu žije a tak jsem si nemohl přát nic lepšího. Pohled z pozice vyšší společenské vrstvy, zapojení známých postav, oblíbené KNS, politika, intriky. Skvělé! A co víc, kniha je plná faktografických údajů, které dokreslují prostředí. Složení Rodové rady Butrymů, barvy rodu, detailní mapa Erinu. Jsem prostě nadšený. Děkuji.
ja děkuji za Tvůj názor a chválu, to každého autora zahřeje na srdci ;-) |
_________________ Krev není voda, leč nemá k ní daleko. |
|
Návrat nahoru |
|
Bohdan |
Zaslal: pá duben 13, 2012 19:14 |
|
|
|
Mam rád když se dozvím něco nového a zděšení erinským ze skřeta kterého nikdy neviděli mě potěšilo nejvíc ze všeho Ocenil bych zapojení spolku dobrodruhů ale siaronovci mě taky potěšili
Takže spokojenost, jen tak dál  |
_________________ Bůh mi odpustí, jeto ostatně jeho řemeslo.
Heinrich Heine 1856 |
|
Návrat nahoru |
|
Deli |
Zaslal: so únor 16, 2013 17:51 |
|
|
|
Hodně mě potěšil vůbec konflikt s Kharovými nočními stíny a nastínění te optiky lidí, kteří se s tím zlem z jihu vlastně nikdy nepotkali a měli ho za něco dávného, vzdáleného. To bylo parádní.
Samotné popsání Erinu a toho, jak to v něm chodí, se mi taky líbilo. Škoda jen, že v naší hře už Erin lehl popelem.
Ale co se týče postav, tam to u mě nějak nezapůsobilo. Vnitřně rozhádaná, místy pubescentně působící, asasínka v neoprenu, taková asterionská Bella z Twilightu mě místy i iritovala, to její "mám ho ráda, nemám ho ráda, ach jaká jsem to kravka". Neříkám, že její charakter a motivace nedávaly smysl, jen mi to prostě nebylo sympatické no. To samé Buřňák a ani ta nadržená bordelmamá mě moc ne to.
Více mě zajímala postava Aniahara, nebo Zagraxis, nebo i té Saňi Taradžinské, jejich minulost, motivace...
Opět a zase ale celek hodnotím kladně, jsem zvědav, co dalšího napíšeš.
Jen bych se do budoucnu více přimlouval za obsazení více cool postav (ale ne až tak komiksových postav jako hrobníci - to je druhý extrém). O |
|
|
Návrat nahoru |
|
Zurkhen |
Zaslal: po červenec 17, 2017 13:48 |
|
|
|
Asi nikdy nebudu fandou knih o ženách co píše muž, vždy se u toho dost nasměju a říkám si, že podobné blbiny si o ženách zřejmě nemyslím jen já. Jinak hlavně jako prokreslení erinu parádní. Městskou fantasy uplně nemusím, ale tohle mě dost bavilo. Jen sem si vždy myslel, že lidé neví jak skřeti vznikají a tento exemplář byl na můj vkus moc drsnej, ale budu to brát tak, že tam poslali opravdovou elitu. Naopak KNS byli hrozný lůzři. |
_________________ Pravá láska nemá šťastný konec. Pravá láska totiž nikdy nekončí |
|
Návrat nahoru |
|
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|