Autor |
Zpráva |
|
Administrator |
Zaslal: st červen 02, 2004 13:15 |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Switch |
Zaslal: ne říjen 31, 2004 16:53 |
|
|
Anonymní
|
|
Návrat nahoru |
|
Raven Damiel |
Zaslal: po listopad 01, 2004 10:34 |
|
|
Anonymní
|
Víc lidí si bude moci přečíst tvoje exhibicionistické bláboly . |
|
|
Návrat nahoru |
|
Gro$a |
Zaslal: pá prosinec 03, 2004 23:34 |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
crowen |
Zaslal: út duben 26, 2005 14:44 |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Roman |
Zaslal: ne srpen 05, 2007 15:21 |
|
|
|
Dal jsem odkaz na Asterion na svoje stránky http://www.budejovicti.wz.cz/
Ještě jedna taková drobnost. U bannerů velikosti 117x35 jsou v parametrech width a height uvedeny špatné parametry (stejné jako u toho velkého) |
|
|
Návrat nahoru |
|
Administrator |
Zaslal: čt srpen 09, 2007 21:06 |
|
|
|
Roman napsal: Ještě jedna taková drobnost. U bannerů velikosti 117x35 jsou v parametrech width a height uvedeny špatné parametry (stejné jako u toho velkého)
Je to opravene, diky za upozorneni. |
|
|
Návrat nahoru |
|
tavicz |
Zaslal: st červen 01, 2016 12:38 |
|
|
|
Poslední roky je tu více méně pusto prázdno. A nezměnilo to ani vydání Sedmého živlu.
To už lidé přestali hrát Asterion? Nebo prostě staří odešli a noví nepřišli? Nebo sem už lidé nechodí, protože nic moc nového nevychází (jeden modul za x let)? Nebo je to tím, že Asterion pohánělo hlavně hraní starého DrD, a když přestalo vycházet, pohřbilo to i Asterion?
Čím to?
Kde jsou ty doby, kdy tu bylo několik příspěvků denně... |
|
|
Návrat nahoru |
|
Kelghor |
Zaslal: st červen 01, 2016 14:11 |
|
|
|
Podle mě je to především tím, že většina lidí se přesunula na faccebooky a to jim stačí, tam si dohledají a porodiskutuují cokoliv... |
_________________ Důvěřuj, ale prověřuj. |
|
Návrat nahoru |
|
Deli |
Zaslal: čt červen 02, 2016 14:25 |
|
|
|
Podle mě je to tím, že toho méně vychází. Není o čem se bavit. A vlivem toho, že méně vychází, se i zmenšuje ta uživatelská základna tady. O Larpech se třeba v poslední době začalo mluvit a to téma se popularizuje hlavně díky dění v zahraničí. Ale okolo hraní pen and paper RPG žádný boom není. A Asterion je na to prostě přímo navázaný. Kdyby tomu bylo jinak, nově k tomu přivedení lidi by si rádi kupovali i starší moduly (pokud by to šlo) a znovu by zde třeba i diskutovali. Ne snad proto, že by řekli něco nového, ale proto, že by si nečetli všechno, co zde bylo napsáno a chtěli by vyjádřit své nápady a postřehy. Je to mrtvé no. Mrzí mě to, protože hraní na Asterionu mě baví a pořád je toho ještě hodně, co je třeba vymyslet, doplnit a popsat. Vůbec to tvůrcům KO2 nezávidím. Musí to dělat tak trochu pro sebe (peníze v tom asi nebudou ), jinak tu motivaci nechápu.
Těším se na další modul, ale bude třeba vzývat snad i tu temnou desítku, aby to někam dál pokračovalo.  |
|
|
Návrat nahoru |
|
Gena |
Zaslal: pá červen 03, 2016 9:07 |
|
|
|
I mě osobně to moc mrzí. Aspoň jednou týdně se podívám, jestli tu není nějaký nový příspěvek, novinka nebo se nerozjela diskuze. Já sám již na Asterionu nehraju nějaký pátek. I když bych se k tomu rád vrátil. Jenže nejsou lidi a času bohužel taky málo. Ale jakoukoli novinku stále hrozně hltám. Mám všechny knížky i moduly a v tom budu pokračovat dál. Když mě posedne Múza, píšu i něco vlastního. |
_________________ Moudrý muž je pánem svého ducha, blázen však je jeho otrokem! |
|
Návrat nahoru |
|
Zurkhen |
Zaslal: pá červen 03, 2016 17:51 |
|
|
|
Hlavní příčina je ta tragická frekvence nových modulů. Mi již na asterionu taky nehrajem. Dost se mi vyčerpal, ale až vyjde poslední geografický modul tak se chystám na asterion vrátit. Po těch letech a s DRD2 vydím spoustu věcí jinak a tak se na to těším. |
_________________ Pravá láska nemá šťastný konec. Pravá láska totiž nikdy nekončí |
|
Návrat nahoru |
|
Zurkhen |
Zaslal: pá červen 03, 2016 17:54 |
|
|
|
A že sedmej živel moc nerozproudil diskuze je nejšpíš proto že není moc objevnej. Spíš dobré čtení ale pro hru nic moc přínosného. |
_________________ Pravá láska nemá šťastný konec. Pravá láska totiž nikdy nekončí |
|
Návrat nahoru |
|
rysing |
Zaslal: ne červen 05, 2016 13:14 |
|
|
|
Koukám se aspoň dvakrát týdně, ale poslední pár let se tu nic neděje . Na asterionu hrajeme 8+ let každý týden. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Rauksul |
Zaslal: út červenec 26, 2016 2:23 |
|
|
|
To rodí slyšíme Bohužel(?) je to prostě i reakce na komunitu, která zjevně spíše preferuje jiné kanály.
Můžu však jen slíbit, že v dohledné době aktualizuju sekce "chystá se" Máme tam totiž co psát  |
_________________ I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die. |
|
Návrat nahoru |
|
|